Влез

View Full Version : Играта на Кървавата Мери

loveisnotalovegame
02-12-2012, 12:59
Чували ли сте за играта на Кървавата Мери..? И знаете ли как се играе .... АЗ ЗНАМ НО! ме е страх да пробвам ако някой е достатъчно смел да опита да играе ето как става ...... 1. Заставате пред огледалото и гасите всичко но също така трябва да сте запалили една свещ пред огледалото без значение големината на свещта и такива работи .. след това ви трябва червено червило с него напишете името си на огледалото с главни букви . НО НАПИШЕТЕ ИМЕТО СИ НА АНГЛИСКИ! После повторете 3пъти I belive in Bloody Merry .. Това е . !!!! кой ще посмее да играе ? (:

ADMIRALKA14
02-12-2012, 13:15
Някой прекалява с филмчетата на ужасите..

BrainlessROCKBABY
02-12-2012, 13:19
http://images.cheezburger.com/completestore/2011/2/22/45f51da1-e233-483e-ae67-fd101c9897b9.jpg

loveisnotalovegame
02-12-2012, 14:09
Някой прекалява с филмчетата на ужасите..
Щом мислиш така защо не го направиш.. щом не вярваш?

BrainlessROCKBABY
02-12-2012, 15:23
lame, скрий се.

an0niimka
02-12-2012, 15:57
Според мен това е пълна глупост...

didenceeto
02-12-2012, 16:34
Щом мислиш така защо не го направиш.. щом не вярваш?

Това го правех като бях 11, 12 годишна :D Предполагам, че и авторката е малка. Не вярвай на тези измислици, пълна глупост е мила :)

SurfSky
02-12-2012, 16:44
Еми имаше един филм,и играеха на тази игра.Мисля че беше Паранормална активност.

loveisnotalovegame
02-12-2012, 16:57
Това го правех като бях 11, 12 годишна :D Предполагам, че и авторката е малка. Не вярвай на тези измислици, пълна глупост е мила :)

Да на 12 съм =Д ама след 1 и нещо превя 13 .. направих това за да видя дали е истина просто ми беше любопитно..

loveisnotalovegame
02-12-2012, 16:57
Еми имаше един филм,и играеха на тази игра.Мисля че беше Паранормална активност.

не само там има го и в филма за кървавата мери ..

Ashenvale
02-12-2012, 19:51
bitch please, не ме е страх да пробвам, просто не виждам смисъл да го правя ...

kikki
02-13-2012, 10:45
Няма да стане! Не съм пробвала, но и не намирам смисъл да си цапам огледалото с червило :)

loveisnotalovegame
02-13-2012, 10:46
bitch please, не ме е страх да пробвам, просто не виждам смисъл да го правя ...

OK. няма нужда да се държиш просташки :)

sunman
02-13-2012, 16:10
FUCK THIS SHIT!!

granger
02-13-2012, 17:34
Правила съм го на 10-11 и О,ДЖИЙЗЪС!Жива съм.няма такива простотиии , запомнете го!

kitty02
03-04-2012, 10:23
Не съм я пробвала, но ми е интересно какво ли ще се случи :lol:

nepowtorima
03-04-2012, 10:28

Ще си внушават, че някой им говори и размества нещо в къщата :д..

xXxAngerfisTxXx
03-04-2012, 10:36

мхм 3-ката ...

SunT
03-04-2012, 19:36
А може ли някой да ме светне какво става като го направиш това? :D

l0verch0y
03-04-2012, 20:30
Слаба психика ;]

PsychoBitchFromHell
03-05-2012, 16:50
Да бе после тряя да си чисти огледалото , няма никакъв смисъл глупаво е ;D

heartlesandfreaky
03-05-2012, 17:05
Правех го като бях на 11-12 ;д даже си режехме пръстите да пишем с кръв (rofl) детска му работа.. ама честно казано не се получи нищо ;д и на мен ми беше така интересно, ровех и питах из разни форуми.. така че е нормално да ти е интересно, не разбирам другите какво толкова недоволстват ;д

Sirona
03-05-2012, 18:08
Ако знаете как бях уплашила едни приятелки така...те си призоваваха Мерито, а аз и един познат се бяхме скрили в банята и след като изкочихме така пищяха...лапешка работа какво да се прави :D

ccdesigns
03-05-2012, 20:40
Пхахах, страх я да пробва... Все едно ще стане нещо. Ехх, спомням си и аз като препращах спам съобщенията в скайп... Ехх, тогава още имаше само скайп, нямаше фейсбукк...

maksimal
03-08-2012, 15:03
http://prikachi.com/images/195/2389195j.gif

xoxi
03-08-2012, 16:58
По мое време я наричахме Дама Пика, тази кървава Мери са я измислили по-късно явно. :D
И наистина няма смисъл да се цапа огледалото, имайки предвид, колко трудно се трие червило след това.

Такива работи НЕ съществуват.
Паранормални неща съществуват (вярвам!!!), но няма абсолютно никакъв шанс писането по огледала да е начин да се викат.
Авторке, ако наистина се интересуваш потърси из интернет за паранормални явления.
Но не вярвай в кървави Мерита и други глупости.
Аз като бях на твоите години се разпространяваха и разни кратки, страшни истории, които си разказвахме късно вечер пред блока. Неща от рода на това как таксиметров шофьор закарал някое момиче до дома му, тя влязла да вземе пари и да плати, но не се върнала. Той отишъл, позвънил, отворила майката и казала, че дъщеря й е починала преди години. Беше голяма истерия. :D

muhtesemfan
03-08-2012, 17:03
Еми..най-много да чистиш огледалото около 1 час :D

fenkaaa
03-09-2012, 13:04
Само аз ли ще си призная,че винаги ме е било леко шубе от тези неща,като малка ги правех с приятели,но сама никога,дори сега.. Както казаха по нагоре "слаба психика" явно и аз съм в графата :D Иначе за вярване,предполагам че не е истина :)

YyoOnNiItTyY
03-09-2012, 13:11
Е мацка ..като ти е толкова зор ..пробвай го. Но не храни напразни надежди ,че някой може да изкочи от огледалото или нещо такова. Просто като приключи цели цирк и като си надраскаш огледалото , с нещо, което после трудно ще изтреш ,ще се почустваш тъпо. :D:D:D

♥gerry♥
03-10-2012, 15:19
Честно ли вярваш в тези работи?!? Няма смисъл да си цапаш огледалото за простотии.

SITYSI
03-10-2012, 17:15
Само аз ли ще си призная,че винаги ме е било леко шубе от тези неща,като малка ги правех с приятели,но сама никога,дори сега.. Както казаха по нагоре "слаба психика" явно и аз съм в графата :D Иначе за вярване,предполагам че не е истина :)
xaxa the same here

granger
03-10-2012, 17:29
Помня на един мой РД с приятелки сме се събрали в банята и я викаме тая мери ... и в един момент баща ми изгаси лампата в банята...няма да ви обяснявам кви писъци и крясъци бяха :D:D:D

CooL_GirL12
03-22-2012, 07:47
Абе незнам туй за Мерито вярно ли е, не е ли ама кат бях на 11 с братовчед ми, който беше на 14 призовахме Дама Пика и в огледалото се появи някаква жена с черно наметало и цялото й лице беше в кръв...

SITYSI
03-22-2012, 08:05
Абе незнам туй за Мерито вярно ли е, не е ли ама кат бях на 11 с братовчед ми, който беше на 14 призовахме Дама Пика и в огледалото се появи някаква жена с черно наметало и цялото й лице беше в кръв...

ахахаха добре :D :D :D

Lucho
03-27-2012, 19:38
Най-добре не се занимавай да призоваваш духове и други.

Изпълняването на подобни и други ритуали от неопитни хора без нужните знания и умения като цяло не е добре за самите изпълнители на ритуалът като последствията честно са непредвидими.

nwjsw
03-30-2012, 16:13
CooL_GirL12 истина ли е това,че с братовчед ти сте видяли някаква жена с черно наметало?Звучи доста страшничко...

SilverRain
03-30-2012, 17:14
Помня на един мой РД с приятелки сме се събрали в банята и я викаме тая мери ... и в един момент баща ми изгаси лампата в банята...няма да ви обяснявам кви писъци и крясъци бяха :D:D:D

i like your father

rusoto_baby_f
04-07-2012, 02:16
По мое време я наричахме Дама Пика, тази кървава Мери са я измислили по-късно явно. :D

И аз съм така, въпреки, че не вярвам си ме е шубе от такива ритуали..

draid
04-07-2012, 17:54
Още девойчето си мисли че врабчетата се ядат с перушината. Иначе ако искаш заповядай в нас ще ти покажа, че нищо няма да стане и после ще ти връча парцала да чистиш огледалото. В интерес на истината тъй наречените пара нормални явления наистина съществуват и съм бил свидетел, но няма да навлизам в подробности.

Rebirthing
04-07-2012, 19:04
А защо не пробваш първо с някои по-безобиден и добър дух, Сапунчо примерно :D ?!

bijou
04-07-2012, 19:13
bullshit.
десет букви -.-

bad__girl
04-08-2012, 19:16
Тва за дама пика съм го чувала и аз с картата нали?!Иначе Мерито никаква я няма май не и се занимава вече :D

den4o7
04-08-2012, 20:33
dafuq is this shit

Neonowa
04-08-2012, 21:13
Здрасти! Аз или по-скоро моите приятелки го опитахме, докато бяхме на едно зелено в 3 клас. Нищо не стана, само почнаха да се плашат една-друга и да ходят до кенефа заедно ;д А аз се хилих като дебил как 20 момичета се страхуват от глупости ;д Но нищо не се получи

1Пуканка1
04-12-2012, 11:18
ЙЙЙЙЙЙЙЙ НЕДЕЙЙЙЙ!!!!!!! НИКОГА!!!!!Тя усеща страха! :D :D :D

1Пуканка1
04-12-2012, 12:35
тЪПО МИ Е !! яя скуби ду би

Nikolcheto24
04-12-2012, 21:26

Яката сте се били филмирали.

CooL_GirL12
08-01-2012, 12:15
CooL_GirL12 истина ли е това,че с братовчед ти сте видяли някаква жена с черно наметало?Звучи доста страшничко...

Ами да, истина е! Иначе не бих го написала. Аз не съм от тези хора, които се шегуват с подобни неща... А тези които не ми вярват, ако искате. Аз казвам истината и знам, че е така. Пък вашето мнение не е от особена важност за мен.

Ramona
08-01-2012, 12:26
Т'ва са пълни глупости...

sweetycherry33
08-01-2012, 12:43
и за трол не ставаш

dimitar_ak
08-01-2012, 12:56
И аз вярвам в "кървавата Мери", особено ако е с хубава водка и не се прекалява ;)

http://0.tqn.com/d/lowcarbdiets/1/0/H/6/-/-/bloodymary.jpg

mir4eto93
08-01-2012, 16:27
Знам я, пробвала съм я, никога няма да я пробвам пак :Х Беше ужасно, не знам дали се филмирахме доста, но се случваха странни неща. Хич, вече не

slivergold
08-02-2012, 17:37
Ще си внушават, че някой им говори и размества нещо в къщата :д..

+ Yup.

Kaena Smith
08-02-2012, 19:31
Чували ли сте за играта на Кървавата Мери..? И знаете ли как се играе .... АЗ ЗНАМ НО! ме е страх да пробвам ако някой е достатъчно смел да опита да играе ето как става ...... 1. Заставате пред огледалото и гасите всичко но също така трябва да сте запалили една свещ пред огледалото без значение големината на свещта и такива работи .. след това ви трябва червено червило с него напишете името си на огледалото с главни букви . НО НАПИШЕТЕ ИМЕТО СИ НА АНГЛИСКИ! После повторете 3пъти I belive in Bloody Merry .. Това е . !!!! кой ще посмее да играе ? (:

Чувала съм легендата или по-скоро легендите,а доколкото призоваването,има различни начини.Разбира се,пълни измишльотини...преди години с две приятелки я викахме в училище и то през деня :D .На другата сутрин се гледам в огледалото в банята,мисля си за Кървавата Мери и изведнъж лампата угасва...оказа се,че е майка ми :D .Не я викахме като хората,но това не значи нищо.Викала съм и Дама Пика с приятели,първия път в мазе с парченце огледало,втория-те я призоваваха в килера с карта,а аз чаках в коридора,представете си,пред огледалото.Излишно е да казвам,че нищо не стана.Това са просто "методи",които да изпробвате с приятели,за да се плашите,а след време да се смеете.
Разказвали са ми,че можеш да викаш Дама Пика с карта,свещ,огледало и дезодорант/парфюм.Лесно е,ако си толкова навита на подобни неща,го пробвай.Палиш свещта,пръскаш огледалото с парфюм/дезодорант,слагаш картата върху него или я държиш(не съм сигурна)и призоваваш Дама Пика(с думите„Дама Пика, покажи се! Дама Пика, покажи се! Дама Пика пука се!”).Би трябвало върху огледалото да се появи образа и(глупости :D ).Казвам ти го,защото после не се налага да чистиш червило от огледалото...
Иначе,макар да съм се убедила,че подобни истории са измислица,преди време исках да пробвам "разговарянето с духове" с дъска(в последствие разбрах,че се казва Ouija board).Звучи зловещо,а и да не говорим,че определено не е просто игра.Духовете,за разлика от Дама Пика и Кървавата Мери,не са просто истории за плашене на малки дечица и никога не се знае какво може да се случи...Сега се сещам за едно аниме,което приятелка гледаше(Hell Girl).Разказвала ми е,че става дума за сайт,в който пишеш името на някой,който искаш да умре или да му се случи нещо лошо(нещо подобно).Впоследствие май ти си потърпевшият...Показа ми и сайта(да,оказа се,че има такъв),май дори си написах името :D .Разбира се,това вече са пълни глупости.

chrisy26
08-03-2012, 14:34
Не е вярно щом го правя във филма тва е гаранцията! :)

Greater
08-28-2012, 20:18
Моето момиче аз бях викнал Кървавата Мери и се появи само следвай стъпките

1.Вземи чорапите на баща си и ги сложи пред огледалото
2.Вземи и една червена свещ
3.Застани в поза челна стойка пред огледалото
4.Пъхни чорапите на баща си в устата си
5.Кажи:Бумшакаляка някой яко ме трака Мерито да иде да ми помогни
6.Имаш призована Кървава Мери !

Надявам се да съм помогнал :)

gugenceto2
08-29-2012, 07:03
Моето момиче аз бях викнал Кървавата Мери и се появи само следвай стъпките

1.Вземи чорапите на баща си и ги сложи пред огледалото
2.Вземи и една червена свещ
3.Застани в поза челна стойка пред огледалото
4.Пъхни чорапите на баща си в устата си
5.Кажи:Бумшакаляка някой яко ме трака Мерито да иде да ми помогни
6.Имаш призована Кървава Мери !

Надявам се да съм помогнал :)

Определено ще се появи! Една моя приятелка го беше направила по същия начин и след това психяса :D :D

DennisCobain
08-29-2012, 07:59
Нищо не става. Това е пълна измислица. Ако ще и един милион пъти да я викаш, и със сладкиши и бонбонки да я примамваш пак няма да дойде :D

neverbackdownx
08-29-2012, 14:07
Това са глупости, но съм гледала клипчета в интернет. Нищо и половина :? ;)

YoUcANNOtiMaGiNe
08-29-2012, 19:50
Дадада... ще се появи и ще се пръсне огледалото. След тва те очакват 1 654 321 години лош късмет и единственият начин да го избегнеш е да я призовеш наново и убиеш с позлатена и обкована с камъни сваровски брадва от планината Шварцвалд при пълнолуние в 3та фаза на луната с асцендент козирог, когато навлезе в МерКурий.

Vikii_
09-23-2012, 15:08
Тва са глупости...
В 4-ти клас мисля че беше на една екскурзия едни приятели я викаха.След това ни лъгаха че са я видяли в огледалото и ние тъпачетата им вярвахме и се бехме бая уплашили. След това разбира се се разбра че лъжат :D

sashko705
09-23-2012, 15:55
Чувала съм легендата или по-скоро легендите,а доколкото призоваването,има различни начини.Разбира се,пълни измишльотини...преди години с две приятелки я викахме в училище и то през деня :D .На другата сутрин се гледам в огледалото в банята,мисля си за Кървавата Мери и изведнъж лампата угасва...оказа се,че е майка ми :D .Не я викахме като хората,но това не значи нищо.Викала съм и Дама Пика с приятели,първия път в мазе с парченце огледало,втория-те я призоваваха в килера с карта,а аз чаках в коридора,представете си,пред огледалото.Излишно е да казвам,че нищо не стана.Това са просто "методи",които да изпробвате с приятели,за да се плашите,а след време да се смеете.
Разказвали са ми,че можеш да викаш Дама Пика с карта,свещ,огледало и дезодорант/парфюм.Лесно е,ако си толкова навита на подобни неща,го пробвай.Палиш свещта,пръскаш огледалото с парфюм/дезодорант,слагаш картата върху него или я държиш(не съм сигурна)и призоваваш Дама Пика(с думите„Дама Пика, покажи се! Дама Пика, покажи се! Дама Пика пука се!”).Би трябвало върху огледалото да се появи образа и(глупости :D ).Казвам ти го,защото после не се налага да чистиш червило от огледалото...
Иначе,макар да съм се убедила,че подобни истории са измислица,преди време исках да пробвам "разговарянето с духове" с дъска(в последствие разбрах,че се казва Ouija board).Звучи зловещо,а и да не говорим,че определено не е просто игра.Духовете,за разлика от Дама Пика и Кървавата Мери,не са просто истории за плашене на малки дечица и никога не се знае какво може да се случи...Сега се сещам за едно аниме,което приятелка гледаше(Hell Girl).Разказвала ми е,че става дума за сайт,в който пишеш името на някой,който искаш да умре или да му се случи нещо лошо(нещо подобно).Впоследствие май ти си потърпевшият...Показа ми и сайта(да,оказа се,че има такъв),май дори си написах името :D .Разбира се,това вече са пълни глупости.
И уиджа борд-а са измислици.. Пробвал съм и наистина чашката, която използвахме почна да се мърда "сама" и това мен ме крийпна толкова брутално и аз просто я преместих на "довиждане" и точно тогава ме заболя точно в рамото.. някаква доста остра болка.. И след това почна адското филмиране цяла ноощ и към 5 часа сутринта намерихме това видео: http://www.youtube.com/watch?v=ykvd__Wv9po и се успоихме и се смяхме колко зле сме били и така.. Само болката в рамото не успях да си обясня.

youonlyliveonce
09-23-2012, 16:08
ДА! Ще се появи, ofc ?! Трябва САМО да набереш мащерка, лайка, черен оман, коприва, босилек, синя тинтява и хмел, при пълнолуние, когато излизат върколаците (много са страшни!!), точно в 02:13часа. След това се прибираш у вас, оставяш билките на един вестник да се изсушат до 12:01 часа на обяд. Стриваш билките в една тенджера (голяма да е) и наливаш вода (предварително в нея да са накиснати листа от червена роза, расла през август!) до горе. Слагаш тенджерата на котлона и оставяш да ври 31мин, на НАЙ-висока степен. След това, сваляш тенджерата от котлона и изсипваш в една купа, чакаш да изстине и изсипваш един пакет брашно вътре. После мажеш огледалото с хомогенната смес. Взимаш нощната лампа и светиш там, където си мазала. Разкрачваш се максимално, слагаш си шапка за рожден ден на главата и почваш да въртиш обръч. Викаш 'Вярвам в Блъди Мери, Вярвам в Блъди Мери'. УСПЕХ.

Charismatica
09-23-2012, 16:19
Абе я не се занимавайте с глупости. Не знам дали има кървава Мери, ама може да имате " късмета" да привлечете нещо друго.

mirki4a
09-24-2012, 23:51
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lu2ykadQmw1r57kzqo1_400.gif

Chacho
09-25-2012, 12:29
Розичка и шише са по-забавни.

mrankoniiii
11-02-2012, 15:19

НИЩО :D

mrankoniiii
11-02-2012, 15:21
Това се случва когато прекалиш с филмите на ужасите

Chacho
11-02-2012, 16:30
^Нали и аз това казах :D

~sweeettt~
12-15-2012, 20:11
може да еистина не бива шега с такива работи , НО има и ълни измислици като - русалки , вампири и върколаци....

youonlyliveonce
12-16-2012, 09:29

+ :D

Khaleesi
12-16-2012, 11:55
http://images.cheezburger.com/completestore/2011/2/22/45f51da1-e233-483e-ae67-fd101c9897b9.jpg

^my exact reaction

emona_love
12-16-2012, 14:38
Глупаво е това... После червилото няма чистене от огледалото. Като малка виках Дама Пика с една приятелка, викала съм и Сънчо, и Смешко...

Deni_028
12-17-2012, 14:59
Това са пълни глупости! Ще си хабя аз червилото и после ще го жуля два часа! :D То остави, че няма да се появи Мерито и Пиката, ми си представям колко нелепо бих изглеждала. Ако нашите ме заварят да ги правя тия щуротии ще ме пратят при психиатър. :D Обаче ми е много чудно защо е избрана точно дама пика. За кървавата Мери айде добре, нали има там легенди, глупости. Ама защо точно дама пика, а не цар купа, вале каро и т.н. :D

~sweeettt~
12-24-2012, 10:15
една ФР каза , че го пробвала и после се местели нещата у тях..не м ис евярва или просто някой (майка й пр.) ги е преместила и тя си въобразява заради кървавата мери че тя ги е разсместила......

skaterGirl
12-24-2012, 16:18
И наистина няма смисъл да се цапа огледалото, имайки предвид, колко трудно се трие червило след това.

Такива работи НЕ съществуват.
Паранормални неща съществуват (вярвам!!!), но няма абсолютно никакъв шанс писането по огледала да е начин да се викат.
Авторке, ако наистина се интересуваш потърси из интернет за паранормални явления.
Но не вярвай в кървави Мерита и други глупости.
Аз като бях на твоите години се разпространяваха и разни кратки, страшни истории, които си разказвахме късно вечер пред блока. Неща от рода на това как таксиметров шофьор закарал някое момиче до дома му, тя влязла да вземе пари и да плати, но не се върнала. Той отишъл, позвънил, отворила майката и казала, че дъщеря й е починала преди години. Беше голяма истерия. :D
И ние правихме същото пред нашия блок :D :D :D Искам пак :D :)

jekolosfrom
07-17-2022, 09:34
С приятелите ми наричаме тази игра "Дама Пика". Това име е по-популярно и разбираемо за мнозина. Намерихме и един готин уебсайт с интересни съвети за печелене на пари https://igri-rotativki.online/ . Следвайте връзката и ще научите много полезна информация за по-нататъшно лесно печелене.