View Full Version : външен вид при момчетата
dazyfrog
02-12-2012, 13:47
здравейте, как бих могъл да разбера добре ли ми е външния вид? като се погледна в огледалото и си изглеждам нормално даже си се харесвам, но реша ли да се щракна с телефона докато си лежа примерно иии следват 3 гадни секунди докато не успея да изтрия снимката. А приятелките все ми казват каквото искам да чуя и не знам вече дали е истина или само приятелско отношение?
Повечето хора, които познавам не могат да се снимат сами. Хубавите снимките не са просто натискане на копчето.
Какъв точно ти е проблема?
радвам се, че не съм единствения, който на да огледалото се харесва 100000 пъти повече, отколко на снимки :Д
И аз като теб в огледалото почти се влюбвам в себе си, а на снимки си мисля БОЖЕ КЪ'В Е ТОЗИ ГРОЗНИК :о :d:d
Glam0rous
02-12-2012, 15:53
И какво се притесняваш? Че не излизаш добре на снимка? Не ти трябват хора, които си създават впечатлението за теб от снимки, а и не всеки може да е фотогеничен. Повечето дето ги гледаш да пускат снимки и без това са се оправяли с часове за тях, накрая са ги фотошопнали и така. При момичетата е така, а може би и при момчетата. Приятелките ми трябва да им направя 50 снимки, за да харесат от тях 2-3 и да ги пуснат за гледане, а повечето си имат неща като "любим профил за снимка" и какво ли не и ако са ги снимали случайно някъде без да позират 2 часа - бан :D
Не бой се, щом се гледаш в огледалото и се харесваш, това е важното :)
loliipops
02-17-2012, 18:50
ами и аз съм така снимам се над 150 пъти и после на снимката не се харесвам:x това сигурно е при всеки , че като се погледнеш се харесваш,а на снимките -не ..
HolyShit
02-18-2012, 16:58
Да..Определена..В огледалото гледат красавеца,а на снимките звяра..
А и на снимките ръката ми изглежда по-малка и не така оформена
FuCKkK13
02-18-2012, 17:13
^ човек ти си някъ'ф фитнес маниак ;д
иначе.. при всички е така..дори и да си фотогеничен на някой снимки не се харесваш и това е ;д
хаха, странно защо, но и при мен е така (е, не на всички, де, но на 95 %, примерно)
anonymous708973
02-19-2012, 07:46
Всички се харесваме повече в огледалото, отколкото да си гледаме физиономиите на снимки :)
Supernaturalfan
02-24-2012, 22:11
И аз така ;д в огледалото - ''малее много съм хубава днеска, като изляза с..и ако се снимаме може да изляза добре'' на снимката: ''омфг какво е това същество?!'' така де, не, че обичам да се снимам ;д
mynichkaTanq
02-25-2012, 08:00
Всички хора са така.
SpiritInBlack
02-25-2012, 13:45
И аз не съм фотогеничен.Личното ми мнение е , че на снимка излизат добре хора с високо самочувствие и опит от тази страна на камерата.
DisappointedDreamer
02-25-2012, 13:47
Най-гадното е, че заради мозъкът ни ние се виждаме 3 пъти по-красиви отколкото в действителност сме. :lol:
ами качи една снимка и ще ти кажем бе хаха