View Full Version : Проблем
pamsityybee
02-12-2012, 17:41
Здравейте :) Разгледах подобни теми тук, но не открих като тази.. Значи проблемът е, че приятелят ми успява да проникне в мен с 4 пръста и то достатъчно навътре, но не и с члена си .. Просто не става. Отпускам се максимално възбудена съм, но не влиза! А той му е дебел 4 пръста... Вече незнам какво да правя! В началото не можехме с 2 пръста, а вече може с 4, но не и с члена .. Вие какво мислите по въпроса? А за тъпите хейтъри, мога само да кажа да си запазят тъпото мнение за тях, защото не се знае и на тях какво може да им се случи и когато и тях започнат да ги плюят няма да им е приятно :)
Благодаря ви Много! :)
FuCKkK13
02-12-2012, 17:46
с лубрикант пробвахте ли ?
pamsityybee
02-12-2012, 17:48
с лубрикант пробвахте ли ?
нее.. Затова не сме се сетили. А би ли препоръчал/а ?
FuCKkK13
02-12-2012, 17:55
^ дюрекс ? гледай да е на водна основа :)
А той му е дебел 4 пръста...
ЛОЛ... обиколката ли е това ;О
иначе лубрикант
ShtrudeL
02-12-2012, 21:30
мц
психика... or...
при мен беше така, за това като примерно момиченце си го хванах и си го вкарах самичка. ^_ <3
step_up_right
02-14-2012, 19:55
на психологична основа... и аз отначало бях така-1-во тясна,после се притеснявах твърде много и от пръстите и от члена...докато той не се контузи и като и на двамата ни се искаше аз бях отгоре,аз сама си преодолях страховете,сега чак осъзнавам какво съм загубила за времето тревоги,действай смело! (макар че лубриканта ми помогна доста,и все още... :Д)