Влез

View Full Version : ПАРТИ ИЗНЕНАДА..ПОМОЩ!!

sashunkaa
02-13-2012, 14:23
(предварително се извинявам ако темата не е в подходящия раздел :))
И така направо-приятелят ми има рожден ден на 24.02 и искам да му направя парти изненада.Ще бъде у тях и ще бъдем сами,в смисъл майка му и сестрите му няма да са в града,което е ок.Смятам да събера близки приятели(около петима),братовчедите и братовчедките му(4човека) и аз =>11 човека с него-не много но така е по-добре.Проблема е че не знам каква да бъде темата,затова ви моля за съвет:
-каква да бъде темата(подходяща за 15 годишен)
-интересни питиета(и алкохол,но не много силен :D :D ,и безалкохолни)
-дали да направя/взема торта или по-интересно ще бъде да има мъфини с черна глазура, например
-дали след партито да го изненадам със секси бельо и да го направим (за пръв път...)

И НАЙ-ВАЖНОТО-
АКО СТЕ ПРАВИЛИ ПАРТИ ИЗНЕНАДА-ПОЛУЧИЛО ЛИ СЕ Е И КАКВИ БЯХА ПОСЛЕДСТВИЯТА ЗА МЯСТОТО КЪДЕТО ПРАЗНУВАХТЕ :D :D
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО :) :)

qkakukla2
02-13-2012, 16:51
Първо разбери дали момчето има някакви планове, и какви са те.

bloodyF
02-13-2012, 17:17
правила съм парти изненада на приятелка
просто събрахме 30 човека с друга приятелка в едно кафе близо до училище, купихме й торта, подарък и нещо за пиене на всеки и някой я излъга да дойде там след училище, тя дойде и беше изненадана
не разбирам за твоята идея, как партито ще е У ТЯХ и той НЯМА да разбере? нещо ключ имаш ли?

sashunkaa
02-13-2012, 17:54
Да естествено че имам ключове..и той няма да разбере..защото най-добрият му приятел ще го помотае в мола и в точно определено време време ще каже нещо от рода:изтеглих ти един готин филм-аи да отидем у вас да го гледаме..или нещо такова :D :D .Аз искам съвет и някакви свежи идеи относно тези въпроси:

-каква да бъде темата(подходяща за 15 годишен)
-интересни питиета(и алкохол,но не много силен :D :D ,и безалкохолни)
-дали да направя/взема торта или по-интересно ще бъде да има мъфини с черна глазура, например
-дали след партито да го изненадам със секси бельо и да го направим (за пръв път...)

И НАЙ-ВАЖНОТО-
АКО СТЕ ПРАВИЛИ ПАРТИ ИЗНЕНАДА-ПОЛУЧИЛО ЛИ СЕ Е И КАКВИ БЯХА ПОСЛЕДСТВИЯТА ЗА МЯСТОТО КЪДЕТО ПРАЗНУВАХТЕ :D :D
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО :) :)

mMemories
02-13-2012, 18:18
Промъкваш се у тях и с малко помощ от приятели украсявате по негов вкус....музика торта ала бала.....най-добре да има всичко....късмет

anonymous708973
02-13-2012, 18:30
Ай. Супер яката идея. Чакай да се включа, докато не съм забравила.

Първо, сигурна ли си, че можеш да правиш торта? Ако искаш да пробваш нещо ново, не му е сега моментът. Заложи на нещо правено. :) Взимай една приятелка, която може да направи нещо вкусничко, замъквай я у вас и гответе. Евтин и страшно вкусен вариант - купувате 5 кг крилца (около 20 лв), киснете ги 4-5 часа в марината, печете ги. Гарнирате с някви салати и кетчуп/лютеница и сте готови. Попитай майка си за помощ.
Алкохол - текила и бира, примерно. За текилата купете чаши за шотове. Купи сок и кола - по 4 л от всяко :)

Второ - украса. Хъм. Един надпис happy birthday, примерно? Балони, щуротии... остави си поне 2 часа да имаш у тях сама, за да нагласиш всичко. Купи хубави салфетки, домъкни готина покривка от вас, ако те нямат подходяща. Нареди чаши, чинии, прибори и т.н.

Трето - купи си готино бельо, няма лошо, ама... секс за първи път на рождения му ден. Ще се притесняваш цялата вечер и ще се чувстваш прекалено задължена... Не се навивай. Останете насаме, целувайте се, натискайте се, пипайте се, пък докъдето стигнете :)

Четвърто - измисли си правдоподобна лъжа. Примерно... със страшно тъжен тон му кажи, че братовчедка ти ти е дошла на гости и че трябва да я видиш за 2-3 часа, докато той е с тоя приятел в мола. Разберете се да се видите в 17ч (примерно) пред тях, ти отиди още в 15ч, оправи всичко, нагласи се, извикай гостите за 16-16.30 и в 17 слез пред тях, все едно сега идваш. Той ще дойде с неговия приятел, тримата се качвате горе, ония викат "изненада" и т.н. На 15 става все пак, ще е готино така.

Ако имаш още въпроси, пиши :)

sashunkaa
02-13-2012, 19:12
Много съм ти благодарна,PinkPan7her,много хубави идейки..
Ами смятам да направя следната украса:
-естествено ще има огромен цветен надпис HAPPY BIRTHDAY!
-няма много да му разбърквам къщата така че смятам само да донеса пъстри балони с хелии(накрая ще се нагълтаме с тяк)
-на масите ще разпръскам конфети и някакви такива щуротиики
-смятам да купя разни смешни маски за всички,просто така,да става fun :D :D
-ще взема готини сребристи салфетки
А за хапване и пиене:
-в няколко готини купи ще сложа различни видове чипс и отстрани в малки купички някакви сосове
-ще взема кола,фанта,спрайт,някакви сокчета ,вода и едни коктейли,ама по-леки че да не стане гаф.. :D :D (и спокойно ще ги направи специалист) и бира за всеки случай
-един огромен мъфин (със синя глазура) и около него наредени други,но по-малки(всеки с различен цвят глазура,например:черна,зел на,пак синя,има едни специални с сребристи топченца и тн.).Тях аз ще ги направя,но с помоща на една приятелка-сладкарка :) :)
-ще поръчам пица и ще пробвам да направя крилцата от рецептата на PinkPan7her(мерси пак :) )
И накрая смятам да пробвам това със секси бельото,но преди това ще изгледаме едно клипче което направих-негови сниммки още от малък до сега(по-смешни) и накрая ще завърши с една много-хубава снимка на двама ни в Париш :) (ще пише„обичам те ,дори повече о любимия ми шоколад“-весело нали?!) И като си тръгнат гостите ще се понатискаме и ..евентуално..сещате се :D
КАК ВИ СЕ СТРУВА?АКО ИМАТЕ ОЩЕ ИДЕИ-ПИШЕТЕ ТУК :)

bloodyF
02-13-2012, 20:09
по-добре слушай пантерата, щото вие ще съберете някой лев пък ще си останете гладни с тоя чипс, а с тия коктейли и бира ще се напиете като сте гладни
вземи пица, ако толкова не ти се занимава
все пак човека става на 15, не на 8, за да има чипсчета и солети в чаша..

или като се правите на големи вземете нещо и за ядене, или въобще не взимайте алкохол
че накрая най-много някой да завърши в изтрезвителното
и ще е хубаво да говориш с техните за тея ти планове, щото ако нещо стане отговорността ще е изцяло твоя..

sashunkaa
02-13-2012, 20:15
Ох не знам какво е станало, но не ми е излязал целият коментар..съжалявам.Ето го целия:

Много съм ти благодарна,PinkPan7her,много хубави идейки..
Ами смятам да направя следната украса:
-естествено ще има огромен цветен надпис HAPPY BIRTHDAY!
-няма много да му разбърквам къщата така че смятам само да донеса пъстри балони с хелии(накрая ще се нагълтаме с тяк)
-на масите ще разпръскам конфети и някакви такива щуротиики
-смятам да купя разни смешни маски за всички,просто така,да става fun :D :D
-ще взема готини сребристи салфетки

sashunkaa
02-13-2012, 20:21
А за хапване и пиене:
-в няколко готини купи ще сложа различни видове чипс и отстрани в малки купички някакви сосове
-ще взема кола,фанта,спрайт,някакви сокчета ,вода и едни коктейли,ама по-леки че да не стане гаф.. :D :D (и спокойно ще ги направи специалист) и бира за всеки случай
-един огромен мъфин (със синя глазура) или тортаа
-ще поръчам пица и ще пробвам да направя крилцата от рецептата на PinkPan7her(мерси пак :) )

sashunkaa
02-13-2012, 20:21
Съжалявам че го разпокъсах, но не ми излиза целият коментар..отново се извинявам :)