View Full Version : Момичета имате ли нещо против обрязването ?
cheetahb
02-13-2012, 17:11
Значи аз съм обрязан и искам да ви попитам дали имате нещо против това и примерно ако видите че някой е обрязан бихте ли му отказали секс ?
А ако някоя мизли обрязването за бонус и иска да прави секс с обрязан насреща съм :Д:Д:Д:Д
Имаше подобна тема, но както и да е,тя е стара ...
Не е тук мястото да си търсиш партньорка,не е сайт за запознанство.
По въпроса: Не ми пречи.
cheetahb
02-13-2012, 17:14
Имаше подобна тема, но както и да е,тя е стара ...
Не е тук мястото да си търсиш партньорка,не е сайт за запознанство.
По въпроса: Не ми пречи.
Не си търся партньорка, но ако има желаещи няма да откажа :Д:Д
Имаше такива теми преди.
На мен даже повече ми харесва ако е обрязан.
Едит: не съм желаеща, само споделям мнение. :D
cheetahb
02-13-2012, 17:45
Имаше такива теми преди.
На мен даже повече ми харесва ако е обрязан.
Едит: не съм желаеща, само споделям мнение. :D
А правила ли си го с обрязан ?
А правила ли си го с обрязан ?
Да. (10 букви)
flawless_
02-13-2012, 17:53
Не, нищо против нямам, даже напротив. :wink: Споделям мнението на marilyn.
GrandProtector
02-13-2012, 18:08
yess be...........
LeprikonA
02-13-2012, 18:52
няма кандидати. сбъркал си сайта.
иначе няма особено значение обрязан или не.
mMemories
02-13-2012, 18:58
Ако момичето не е расистка не мисля че ще има проблем.
flawless_
02-13-2012, 19:02
Какво ще рече расистка, да не би мъже от други РАСИ (само) да се обрязват? Много съвременни млади хора го правят, и то не заради религиозната си принадлежност. Не само мюсюлманите го правят, евреите също, самият Иисус е бил обрязан...
DragonLady
02-13-2012, 20:04
Не ми допада идеята ... предпочитам необрязан, но ако обичам даденото момче, това че е обрязан няма да ме спре да спя с него - любовта ще надделее.
amnessia
02-13-2012, 20:20
ммм не :)
cus7om1z3
02-13-2012, 21:33
Х*й като х*й .. само дето излгежда доста по-отвратително от нормалния :)
darkladYy
02-18-2012, 15:47
Значи аз съм обрязан и искам да ви попитам дали имате нещо против това и примерно ако видите че някой е обрязан бихте ли му отказали секс ?
А ако някоя мизли обрязването за бонус и иска да прави секс с обрязан насреща съм :Д:Д:Д:Д
мен ми е адски гнусно ...
Chovecheca
02-18-2012, 17:44
Хахах да ви имам логиката на женската аудитория...... на темите с косми пишете, че да си махат космите е много хигиенично и трябва всеки да го прави едва ли не..... обрязването също е хигиенично, но пък гнусно.....е няма угодия на вас !
vaninski_
02-18-2012, 18:17
хаха не :Д
Ами от една страна нямам - да си обрязам, мисля, че е по-хигиенично, но пък и да не си обрязан, ако се къпеш редовно и поддържаш добра лична хигиена, няма да имаш проблеми
Неотдавна щях да кажа, че предпочитам естественото , обаче откакто видях какво е да си с обрязан си промених мнението. Много ми хареса. Много е нежно, красиво...абе въобще много ми харесва!
thefolenangel
02-19-2012, 16:17
мен ми е адски гнусно ...
И що?
С извинение ама...
дупка като дупка
и лопата като лопата.
psychopath
02-21-2012, 12:00
Понеже точно ми изтече последното бан-че...
няма да кажа "к'ур за всички участници в темата"
Я ми обяснете...защо "напротив/харесва ми повече" и т.н ???
Защо смятате така? : )
Аз лично отговорих по-горе.. по-нежно е , красиво е. Самото усещане е много приятно.
psychopath
02-23-2012, 08:48
С какво е по-нежно (?!) и по-красиво (?!?!?!) от другия вариант?! : ))
вие си знаете... най-малко ме интересува какви ви чукат и какви ви харесва да ви чукат
ама все пак ми е интересно и очаквам отг.
Хмм ами нали ме питаш аз си казвам откровено. Самото усещане е някак по-нежно. По-гладко. Не знам точно как да го обясня. А иначе изглежда малко по-красиво, може би именно защото е по-гладко. Не съм сигурна, че точно мога да го обясня. Иначе не казвам, че ми харесва само с обрязан. Няма такова нещо. Даже приятелят ми не е. Аз самата мислих, че няма да ми хареса с обрязан, но ето,че никога не трябва да подхождаш с предразсъдъци :))