View Full Version : въпрос главно към момчетата
muhtesemfan
02-15-2012, 11:48
В последно време като се загледам всички мои съученички,които са 6-ти клас,имат гаджета от 9-10 клас.Въпросът ми главно е към момчетата,един 15-16 годишен младеж какво толкова вижда в 12 годишно дете?И като си говоря с момичетата и им кажа това и те ми казват"3 години не е много",да не е много,но да кажем,ако момичето е на 16 и момчето на 19,според мен няма много разлика,но 12 годишно дете и младеж...Вашите мнения?
djipsito
02-15-2012, 12:06
Не ви ли омръзнаха едни и същи теми ?
supersonic0
02-15-2012, 12:09
И аз това се чудя на тия на мойта възраст и дори по-големи, които си хващат по-малки момичета. На мен са ми скучни и много рядко мога да намеря общи теми с тях.
Понеже на 15-16 пращят от акъл.
ми то на акъл повечето момчета са по-незрели от момичетата на възрастта им(естествено има и изключения) но в такива случаи момчето си мисли че можа да контролира/използва/манипулира по-малкото момиче но това са такива къде си търсят някоя марионетка да си играят виждам го често по даскалото и ми иде да фана един тиган и да набия не само момчетата но и момичетата! но когато става дума за любов мисля че 3 години че и 4 не са много но зависи от всичко
пс: има такива теми и съм момиче :cool:
broken-barbiee
02-15-2012, 12:56
Била съм свидетел на такава любов /чак пък любов, ама ай де така да го наречем/ и самата аз съм имала и в ситуацията вариантите са два : 1.Момчето иска да манипулира момичето. Мисли си, че като я по-малка ще има голям контрол над нея и няма да има проблеми /такива момчета или искат секс или са много ревниви/. 2.Може момичето да изглежда много добре /т.е. изобщо да не прилича на дете/ и да го привлича. Но всичко е относително в такива случаи според мен. ;)
Тази тема ме подсети за една позната навремето , която на 12г ходи с 21 годишен :D
Вярно , изглеждаше като на 15 , но все пак си беше дете , и то малолетно ...
TheBeliever
02-15-2012, 13:51
Защото не могат да намерят момиче на тяхната възраст, което да им върже?
Защото не могат да намерят момиче на тяхната възраст, което да им върже?
мм точно докато една на тяхната възраст ще си каже"абе тоя не мисли с горната глава като всички други е" то малката ще си каже "ау колко е зрял (спрямо нейните връстници) колко романтичен ...." ама тва е в случая на манипулация и използване и ми иде да гръмна такива хора :cool:
Тук има няколко неща, първо момичетата на тяхната възраст ходят по батковци на 20 и тези момчета тръгват към по-малките, защото за тях не остават момичета, да ти кажа на колкото и години да е човек някои винаги си остават с детския акъл, но естествено на тези възрасти почти всички са си деца.....
iLovePussyJuice
02-15-2012, 15:26
Ами мен и по-големите тийнейджърки не ме кефят (за сериозни отношения говоря), а разни 12-13-годишни пикли изобщо. Иначе привличане може да има, но повече от секс/приятелство с такова момиче - НЕ! :>
Не знам колко ниско самоуважение трябва да има момче на 18-19-20 години, за да се занимава с разни дечурлига...
Разбира се, както всяко нещо...и тук има изключения, но аз с 15-16-17-годишно момиче не бих се занимавал.
Иначе 3 години не са много, факт. Но това се отнася за след 18г. То реално и 10 години може да не са много, ако говорим за зрели, осъзнати хора, а не разни дечковци, които не знаят какво искат. : )
mlakniwe2
02-15-2012, 15:38
Една от нашият клас е почти на 20год/92 набор/ и ходеше със 17 годишен/94 набор/ и след това той я зарязал заради някава 97 набор
искат да наебат някоя и затова, щото се надяват че пиклите ще им пуснат
айде енд ъф топик.
muhtesemfan
02-16-2012, 11:27
Просто не мога да разбера и аз съм 6-ти клас и като се замисля с някой 15-16 годишен да ми бъде гадже..Само приятелски отношения разбирам,ама "любов"..Преди два дни видях как една от моя клас целува момче от 9.ти клас и то с език в училищния коридор...Много безсмислено ми се струва..Какво 15-16 годишен може да хареса в едно дете?
SMALLVILLE
02-16-2012, 11:58
искат да наебат някоя и затова, щото се надяват че пиклите ще им пуснат
айде енд ъф топик.
Точно.
Пък и тези по-малките повечето ако знаеш как се опитват да свалят някое момче, ще паднете от смях. Имаше един такъв случай с мой съученик, който е на 19 и ми разправя, че отишъл на кафе с някакво момиче на 14 и му станало супер смешно, като дошла на кафето с обувки, на които имало картинка на Пикачу (тоя от това детско покемон ли какво беше) някаква розова чантичка на тези от Уинкс клуб и първото, което му е казала е може ли да ти разгледам картинките на телефона. :D:D:D:D Направо паднах като ми разказваше. Повечето са със супер детски акъли и лично мен трудно биха ме впечатлили с нещо тези под 16 да кажем. Та после защо по-големите си падали по по-малки момичета. Отговора е много прост - Много са лесни за манипулиране. Разбира се не отричам, че има и изключения, но са малко.
На 14 са предимно с повече акъл от това. Във форума има достатъчно момичета, които са пример за това.
Приятелят ти на 19 също се е поизложил, дори само споделяйки, че е излязъл с 14 годишна.
Изключенията обикновено са повече, но зависи от средата.
Спрете да преувеличавате!
Не, не одобрявам такива връзки на такава възраст и обвинявам единствено по-възрастния.
Charmine
02-16-2012, 22:14
Еми защото не могат да си хванат някоя на тяхната възраст предполагам, но според мен двойка от 14 годишно момиче и 16 годишно момче, е напълно нормална според мен, но вече да си на 16 и да се занимаваш с 12 годишна, е това вече е пълна простотия...
Illusion772
02-17-2012, 05:45
Не знам, на 16 съм почти 17 и имам доста познати които имат по-малки от тях приятелки, и честно да ви кажа мисля че това е подигравка с момичето , защото при такива връзки момчетата са най-често (има и изключения разбира се ) такива които меко
казано не стават за нищо, и с такъв тип връзка се опитват да избиват комплекси и т.н.Но лошото според мен е че често момичето което е по-малко и вероятно и е за първи път - се влюбва .