Влез

View Full Version : въпрос главно към момчетата

muhtesemfan
02-15-2012, 11:48
В последно време като се загледам всички мои съученички,които са 6-ти клас,имат гаджета от 9-10 клас.Въпросът ми главно е към момчетата,един 15-16 годишен младеж какво толкова вижда в 12 годишно дете?И като си говоря с момичетата и им кажа това и те ми казват"3 години не е много",да не е много,но да кажем,ако момичето е на 16 и момчето на 19,според мен няма много разлика,но 12 годишно дете и младеж...Вашите мнения?

djipsito
02-15-2012, 12:06
Не ви ли омръзнаха едни и същи теми ?

supersonic0
02-15-2012, 12:09
И аз това се чудя на тия на мойта възраст и дори по-големи, които си хващат по-малки момичета. На мен са ми скучни и много рядко мога да намеря общи теми с тях.

Chacho
02-15-2012, 12:11
Понеже на 15-16 пращят от акъл.

пAteNцЕ
02-15-2012, 12:15
ми то на акъл повечето момчета са по-незрели от момичетата на възрастта им(естествено има и изключения) но в такива случаи момчето си мисли че можа да контролира/използва/манипулира по-малкото момиче но това са такива къде си търсят някоя марионетка да си играят виждам го често по даскалото и ми иде да фана един тиган и да набия не само момчетата но и момичетата! но когато става дума за любов мисля че 3 години че и 4 не са много но зависи от всичко
пс: има такива теми и съм момиче :cool:

broken-barbiee
02-15-2012, 12:56
Била съм свидетел на такава любов /чак пък любов, ама ай де така да го наречем/ и самата аз съм имала и в ситуацията вариантите са два : 1.Момчето иска да манипулира момичето. Мисли си, че като я по-малка ще има голям контрол над нея и няма да има проблеми /такива момчета или искат секс или са много ревниви/. 2.Може момичето да изглежда много добре /т.е. изобщо да не прилича на дете/ и да го привлича. Но всичко е относително в такива случаи според мен. ;)

toad
02-15-2012, 13:15
Тази тема ме подсети за една позната навремето , която на 12г ходи с 21 годишен :D
Вярно , изглеждаше като на 15 , но все пак си беше дете , и то малолетно ...

TheBeliever
02-15-2012, 13:51
Защото не могат да намерят момиче на тяхната възраст, което да им върже?

пAteNцЕ
02-15-2012, 14:54
Защото не могат да намерят момиче на тяхната възраст, което да им върже?

мм точно докато една на тяхната възраст ще си каже"абе тоя не мисли с горната глава като всички други е" то малката ще си каже "ау колко е зрял (спрямо нейните връстници) колко романтичен ...." ама тва е в случая на манипулация и използване и ми иде да гръмна такива хора :cool:

awerw
02-15-2012, 15:03
Тук има няколко неща, първо момичетата на тяхната възраст ходят по батковци на 20 и тези момчета тръгват към по-малките, защото за тях не остават момичета, да ти кажа на колкото и години да е човек някои винаги си остават с детския акъл, но естествено на тези възрасти почти всички са си деца.....

iLovePussyJuice
02-15-2012, 15:26
Ами мен и по-големите тийнейджърки не ме кефят (за сериозни отношения говоря), а разни 12-13-годишни пикли изобщо. Иначе привличане може да има, но повече от секс/приятелство с такова момиче - НЕ! :>
Не знам колко ниско самоуважение трябва да има момче на 18-19-20 години, за да се занимава с разни дечурлига...
Разбира се, както всяко нещо...и тук има изключения, но аз с 15-16-17-годишно момиче не бих се занимавал.

Иначе 3 години не са много, факт. Но това се отнася за след 18г. То реално и 10 години може да не са много, ако говорим за зрели, осъзнати хора, а не разни дечковци, които не знаят какво искат. : )

mlakniwe2
02-15-2012, 15:38
Една от нашият клас е почти на 20год/92 набор/ и ходеше със 17 годишен/94 набор/ и след това той я зарязал заради някава 97 набор

bloodyF
02-15-2012, 18:41
искат да наебат някоя и затова, щото се надяват че пиклите ще им пуснат
айде енд ъф топик.

muhtesemfan
02-16-2012, 11:27
Просто не мога да разбера и аз съм 6-ти клас и като се замисля с някой 15-16 годишен да ми бъде гадже..Само приятелски отношения разбирам,ама "любов"..Преди два дни видях как една от моя клас целува момче от 9.ти клас и то с език в училищния коридор...Много безсмислено ми се струва..Какво 15-16 годишен може да хареса в едно дете?

SMALLVILLE
02-16-2012, 11:58
искат да наебат някоя и затова, щото се надяват че пиклите ще им пуснат
айде енд ъф топик.

Точно.

Пък и тези по-малките повечето ако знаеш как се опитват да свалят някое момче, ще паднете от смях. Имаше един такъв случай с мой съученик, който е на 19 и ми разправя, че отишъл на кафе с някакво момиче на 14 и му станало супер смешно, като дошла на кафето с обувки, на които имало картинка на Пикачу (тоя от това детско покемон ли какво беше) някаква розова чантичка на тези от Уинкс клуб и първото, което му е казала е може ли да ти разгледам картинките на телефона. :D:D:D:D Направо паднах като ми разказваше. Повечето са със супер детски акъли и лично мен трудно биха ме впечатлили с нещо тези под 16 да кажем. Та после защо по-големите си падали по по-малки момичета. Отговора е много прост - Много са лесни за манипулиране. Разбира се не отричам, че има и изключения, но са малко.

Chacho
02-16-2012, 12:14
На 14 са предимно с повече акъл от това. Във форума има достатъчно момичета, които са пример за това.
Приятелят ти на 19 също се е поизложил, дори само споделяйки, че е излязъл с 14 годишна.
Изключенията обикновено са повече, но зависи от средата.
Спрете да преувеличавате!
Не, не одобрявам такива връзки на такава възраст и обвинявам единствено по-възрастния.

Charmine
02-16-2012, 22:14
Еми защото не могат да си хванат някоя на тяхната възраст предполагам, но според мен двойка от 14 годишно момиче и 16 годишно момче, е напълно нормална според мен, но вече да си на 16 и да се занимаваш с 12 годишна, е това вече е пълна простотия...

Illusion772
02-17-2012, 05:45
Не знам, на 16 съм почти 17 и имам доста познати които имат по-малки от тях приятелки, и честно да ви кажа мисля че това е подигравка с момичето , защото при такива връзки момчетата са най-често (има и изключения разбира се ) такива които меко
казано не стават за нищо, и с такъв тип връзка се опитват да избиват комплекси и т.н.Но лошото според мен е че често момичето което е по-малко и вероятно и е за първи път - се влюбва .