View Full Version : Течение..?
За втори пореден месец,някъде по средата на цикъла ми ми се появява леко кафеникаво течение,все едно е последният ден от мензиса ми. Момичета,случвало ли ви се е? На мен за пръв път ми се случва това и не знам дали трябва да се притеснявам и да тичам по лекари?
При мен има леко бяло течение по вредата на цикъла ми ...a.k.a по време на овулацията. При мен е на 28 дни цикъла,около 14-15 ден ми се получава.Но за кафеникаво не знам. Не съм имала.
Да,и аз го получавам това бяло течение по време на овулацията,но тези 2 месеца ми се случва по гащичките да имам леко кафеникаво петно,иначе като пишкам и се бърша няма нищо.
LiliEvans
02-15-2012, 14:05
Върви на лекар за всеки случай :)
Преди около 2 месеца ходих на гинеколог,преглеждаха ме,цитонамазка ми взимаха и всичко ми е О.К.
DragonLady
02-15-2012, 20:26
При някой жени такова течение се появява през овулацията, така че споко, нещо нормално си е.
djipsito
02-16-2012, 07:56
Нормално е и на мен ми се случва, доста често даже. Понякога е показател, че ще ти идва. Аз съм го имала с дни преди да ми дойде като хората.
Ми то днес взе,че ми дойде..ииии то много по-рано,отколкото трябва. Този климат ще ме побърка.
mrankoniiii
02-26-2012, 18:53
Нормално е и аз имам не се притеснявай