Влез

View Full Version : Какво да мисля?

BeCool
02-15-2012, 18:40
Здравейте като за начало! Може би ще напиша роман, но както и да е.Значи проблемът ми е следния: Запознах се с едно момиче в интернет, знам какво ще кажете така че задръжте! И така започнахме да си пишем, пишем, закачки и такива работи, може би момичето взе да ми допада. Питах я дали иска да излезнем някъде, тя се съгласи, но когато дойде денят и започнахме да си оговаряме среща внезапно ми каза че сега нямало да я има и такива.. Викам си добре може наистина да има някаква работа, понеже и двамата сме спортисти така да се каже, но в различни спортове и може би нямаме доста време, знаете училище, тренировка и денят заминава.Разпитах я малко по сериозно, направих си впечатление че техните я следят изкъсо и може това да е проблема. Видяхме се, но тя беше със баща си и нямаше как да си говорим отпуснато, вече бях сигурен че я харесвам и ми е сладуранка :).Искам да опитам, но не знам дали тя изпитва същото към мен тук ще вметна че съм си патил от такива неща.Преди година и половина се запознах с друго момиче в която се бях влюбил от пръв поглед, но проблемът беше че не и признах чувствата си и си изпатих лошо.. знаете, но човек се учи от грешките си и сега не искам да пропилявам шанса ако чувствата са взаимни.Попитах я втори път кога ще се видим, но тя пак се оправда и се чудя дали не съм за разнообразие или просто има някаква причина. Не знам какво да си мисля.. За допълнение на 16 съм , а момичето е на 14 години. Взех да се отчайвам.

P.S : Съжалявам ако има грешки.

PainMonopoly
02-15-2012, 21:12
Не бих ти препоръчал да се занимаваш с момиче, което идва на срещи с... баща си?!?!?!?

djipsito
02-16-2012, 07:18
А възможно ли е да е срамежлива ? В смисъл да не е имала приятел досега и да се притеснява да не сгафи нещо ? Може и техните да са проблем както казваш.

Не знам, ако ти откаже още веднъж, ако искаш отвори темата и я питай директно квото те интересува. Ако ти даде основателна причина я питай кога е свободна. И ако пак се направи просто спри да се занимаваш и се ориентирай към друга ;)

Enchanting
02-16-2012, 17:01
Както казаха по- горе може би е срамежлива.
Попитай я направо дали иска да излезете и кога има възможност.
Не се отчайвай :)

BeCool
02-16-2012, 17:29
Не бих ти препоръчал да се занимаваш с момиче, което идва на срещи с... баща си?!?!?!?

Не беше среща, просто случайно се засякохме в една зала.
Благодаря иначе за съветите :)

nIkEnCeTy_bE
02-16-2012, 19:33
Има ли желание, има и начин. Няма ли желание - намираме оправдание. Питай я направо, ако ти откаже или го овърта, не си струва.

BeCool
02-17-2012, 17:04
По принцип съм много обичлив.. такъв съм и не мога да го променя. Бих искал да си намеря с кого да споделя любовта си, мога да дам много ама дали ще получа това? Благодаря на всички вече ще знам и се уверявам че мога да и вдигна пръста :)