Влез

View Full Version : Не мога да разбера какви са намеренията му.. ;х

alexandraa.ale
02-15-2012, 20:25
Не очаквах че ще пиша тук, но ето, че и това стана. Аз съм на 16, момчето е на 19. В началото той проявяваше интерес и то доста, но бях излязла от сериозна връзка и не исках да се занимавам веднага. Бях мила, но не му давах много надежди. Той ми намери телефона и започна да ми звъни да излизаме, но аз рядко му вдигах. На 17 януари се видяхме по случайност и се заговорихме и от тогава не мога да спра да мисля за него. Оказа се , че всъщност е чудесно момче, но аз донякъде си изпуснах шанса. След тази случайна среща бях почти сигурна, че е само приятелски вече настроен, понеже реших, че може би се е примирил. Но на следвашния ден той ме потърси. Много се зарадвах, но следващите дни не ме търсеше изобщо. Мина 1 седмица и реших аз д аго потърся, не сгреших, след това цяла седмица ми звънеше, но пак така отраз изчезна някъде. Мина повече от седмица и реших пак аз да го потърся, пак същия резултат, но за по- кратко.. После мина още време, аз бях заминала за малко извън страната и когато се върнах се сетих за него и го потърсих. Още на следващия ден ме потърси, но оттогава (това беше 9 февруари) не сме се чували или виждали. На какво се дължи това? Защо преди всеки ден се сещаше за мен, а сега не? Има ли начин пак да ме търси редовно? Мислите ли, че съм си изпуснала шанса? (:

PainMonopoly
02-15-2012, 20:42
Очевидно в отношенията ви едноседмичните прекъсвания са нещо нормално. От 9 февруари са минали 6 дни. Мисля, че по всичко личи, че няма да те върне. Обади му се, вижте се, от там нататък сигурно знаеш как да го забиеш.

Ако толкова ти трябва обяснение за поведението му, ето някои догадки:
1. Опитва се да не изглежда отчаян в твоите очи и се прави на зает
2. Наистина е зает
3. Нерешителен е и му трябва някакъв стимул (твоите обаждания)

Обаче никоя теория не променя това какво трябва да направиш.

haso
02-15-2012, 21:26
Или просто чака тя да се сети за него отвреме на време.

kiara_m
02-18-2012, 17:20
Тоя се опитва да те зариби така, първо те търси, после изведнъж забравя за теб, после пак..та да те занимава постоянно, такова му викат "От топло в студено" абе..зарежи тая работа, иска да го търсиш, да се интересуваш НОН-стоп от него, все за него да мислиш..айдеее

yordans
02-19-2012, 12:21
Не го мисли много ;) Пак ще те потърси. Прави ти се малко на недпстъпен сега, ама ще престане. Сигурно се опитва да ти покаже, че не е отчаян и ще те търси през по- голям интервал от време, за да ти 'остане в главата'.