alexandraa.ale
02-15-2012, 20:25
Не очаквах че ще пиша тук, но ето, че и това стана. Аз съм на 16, момчето е на 19. В началото той проявяваше интерес и то доста, но бях излязла от сериозна връзка и не исках да се занимавам веднага. Бях мила, но не му давах много надежди. Той ми намери телефона и започна да ми звъни да излизаме, но аз рядко му вдигах. На 17 януари се видяхме по случайност и се заговорихме и от тогава не мога да спра да мисля за него. Оказа се , че всъщност е чудесно момче, но аз донякъде си изпуснах шанса. След тази случайна среща бях почти сигурна, че е само приятелски вече настроен, понеже реших, че може би се е примирил. Но на следвашния ден той ме потърси. Много се зарадвах, но следващите дни не ме търсеше изобщо. Мина 1 седмица и реших аз д аго потърся, не сгреших, след това цяла седмица ми звънеше, но пак така отраз изчезна някъде. Мина повече от седмица и реших пак аз да го потърся, пак същия резултат, но за по- кратко.. После мина още време, аз бях заминала за малко извън страната и когато се върнах се сетих за него и го потърсих. Още на следващия ден ме потърси, но оттогава (това беше 9 февруари) не сме се чували или виждали. На какво се дължи това? Защо преди всеки ден се сещаше за мен, а сега не? Има ли начин пак да ме търси редовно? Мислите ли, че съм си изпуснала шанса? (: