Влез

View Full Version : Случки с екстрасенси/гледачки/ясновидци

cutieee
02-17-2012, 17:00
Здравейте! Видях темата Духовее и реших да направя тази, с цел да пишат само хора, които вярват в тея неща и които са се убедили в това.
Аз не съм ходила при такива хора, но нашите са ходили и това, което са им казали няма как да се наулчка толкова точно. Разбира се не всичко, което казват е на 100% вярно, но има неща, които просто няма как да научкаш. Майка ми каза, че си е казала датата на раждане и на баща ми и Човекът е записвал, и чрез матем. изчисления е познал името на баща ми. Според мен, всичко е съдба. Било е писано те да са заедно. Няма как да знаеш как се казва или да познаеш какво мислим да си купим за апартамента. Всичко е съдба, убедена съм в това.
А вие ходили ли сте да ви гледат? Познали ли са? Вярвате ли, че съществуват такива феномени?

xoxi
02-18-2012, 08:03
Приятелка на майка ми е ходила при баба Ванга. Ходила е да пита за болната си сестра, без да казва нищо за себе си. Ванга към края й е обясняла как да разреши и нейн проблем, който за нея е бил наистина голям и тя самата не е вярвала, че някога това ще стане.
И наистина.. и двете сестри се оправили с проблемите си, след като направили това, което им било казано.

fenkaaa
02-18-2012, 11:32
Вчера ходих за 1-ви път с приятеля ми,казват че точно тази жена много познава.. и да,останах с това впечатление :) И на двама ни каза много верни неща.

bloodyF
02-18-2012, 12:38
на майка ми й е гледала една, която е от друг град и няма как да я познава или да знае нещо и й е познала всичко за няколко години напред
аз съм ходила при една друга и освен, че ми говори пълни тъпотии друго не свърши

BuBzzz
02-18-2012, 17:33
Много искам да отида,но повечето само ти взимат парите и те лъжат.Не мога да намеря истинска,която наистина познава

cutieee
02-18-2012, 17:48
И аз искам да отида, но ме е страх от нещо не знам точно от какво... :( и ме е страх от това, което ще чуя. Ако е гадно ще ми е кофти през целия ми живот, ако и прекалено хубаво постоянно ще ме обземат съмнения :(.

cutieee
02-18-2012, 17:52
страшно ли е вътре в самата стаичка? Какво е усещането? Аз по принцип вярвам в тия неща, не на 100% де но, има едно предаване , с едни дето се представят като екстрасенси,а те не а такива, а ПАРА ПСИХОЛОЗИ. Според мен много от шарлатаните или истинските екстрасенси ни като ни гледат използват физиогномика и езика на тялото :D ke знам, ама така си мисля. Ох докато не отида лично, не мога да повярвам на 100%. Прекалено хубаво е да има човек с такива способности, като се има предвид, че някои от екстрасенсите са лечители!

SunT
02-18-2012, 18:25
Добре де, вие как ги намирате тези хора?Аз имам роднина, но за други не съм чувала.

bloodyF
02-18-2012, 20:03
Добре де, вие как ги намирате тези хора?Аз имам роднина, но за други не съм чувала.

приятелка ми беше казала за нея
а за мястото-бабата живееше в стар апартамент; когато отидох бях с друга моя приятелка, жената не й позволи да влезе вътре; събух си обувките и като влязох ме лъхна тежка миризма на ябълки и кисело зеле; по рафтовете имаше много прах, беше тъмно, завесите бяха спуснати, а прозорците-затъмнени; бабата очевидно не беше проветрявала от отдавна, същото важеше и за собствената й миризма..
не всички са такива, поне доколкото съм чувала..

ccdesigns
02-18-2012, 20:28
страшно ли е вътре в самата стаичка? Какво е усещането?

Питаш, все едно в гроб ще влизаш... Където те чака джъстин бийбър да ти пее в ада.

scrooper
02-19-2012, 08:52
Аз гледачка бих помолила единствено за съвети как да си реша проблемите, като ест може и да не я посушам. А това, че може да познае на баджанака бащиното име и да каже с точност колко прасета е изклал, не ме вълнува, ама ич!

ledenakrasota
02-19-2012, 09:19
Здравейте! Видях темата Духовее и реших да направя тази, с цел да пишат само хора, които вярват в тея неща и които са се убедили в това.
Аз не съм ходила при такива хора, но нашите са ходили и това, което са им казали няма как да се наулчка толкова точно. Разбира се не всичко, което казват е на 100% вярно, но има неща, които просто няма как да научкаш. Майка ми каза, че си е казала датата на раждане и на баща ми и Човекът е записвал, и чрез матем. изчисления е познал името на баща ми. Според мен, всичко е съдба. Било е писано те да са заедно. Няма как да знаеш как се казва или да познаеш какво мислим да си купим за апартамента. Всичко е съдба, убедена съм в това.
А вие ходили ли сте да ви гледат? Познали ли са? Вярвате ли, че съществуват такива феномени?

Ти не виждаш ли в поста си, че пишеш за едно и също, а го наричаш с различни думи?! :D:D:D

изчисления е познал името на баща ми. Според мен, всичко е съдба. Било е писано те да са заедно.

Познал е името на баща ти, защото е съдба и всичко е решено предварително. Гледача просто й е казал какво я чака. Едно и също е. :-) Не е трудно да разсъждаваш малко върху изреченията си. :)

Ходила съм и каквото са ми казали се е случило. Астрологът обаче винаги е по-точен и подробен. Нещата, които ми казаха са едни и същи. :)

DisappointedDreamer
02-19-2012, 10:32
Когато брат ми и аз сме се родили, някакъв млад екстрасенс е дошъл при родителите ми. При влизането му в стаята, където майка ми и ние сме били, първия му въпрос бил: "Кой е Виктор?" (брат ми) Много верни неща е казал на майка ми за нея, за баща ми, и аз мен и брат ми, и майка ми само при него е била, и казва, че ако възможност пак да отиде при него, би отишла

Иначе, аз бих отишла, ако човекът наистина може нещо. Интересно ми е да видя какво е и дали наистина ще узнае нещо.

mynichka
02-19-2012, 11:48
Майка ми ходи преди може би 7-8 години, и тая нищо вярно не и каза. Иначе една наша семейна приятелка едно време е ходила при Ванга ( сестра и е била избягала от тях, с полиция са я търсили и не можели да я намерят), доколкото ми е казвала е имало адски много хора, те били последни, а Ванга е казала онези хора от ..град със синята кола да влязат. Също, че ще намерят момичето на някаква гара ако побързат и наистина са я намерили там.

zlatit0o
02-19-2012, 12:10
Аз ходих при една жена, доста стара, която уж познава на мама и баба, но на мен абсолютно нищо не ми позна. Всъщност каза някои странни работи, които дори не можах да разбера и говори на стар български и мнооого много тихо.
Иначе много са ми интересни такива работи и много ми се иска да отида при някой гледач който познава.

scrooper
02-19-2012, 20:00
Не знам за лечителите, но като цяло не е добре човек да се оставя на гледачка да му се меси в енергиите, защото може да повлияе (на съдбата му?) отрицателно.

cutieee
02-22-2012, 11:18
Според мен всичко е съдба.
Един приятел преди години ми каза, че майка му ходила при една гледачка и тя ги свързала с починалата й майка :shock: оф ей такива неща като ми разказват и имам чувството, че постоянно някой ме наблюдава,и ме е страх като съм сама. И да като цяло вярвам в духове. Вярвам в задгробния живот...