View Full Version : Случки с екстрасенси/гледачки/ясновидци
Здравейте! Видях темата Духовее и реших да направя тази, с цел да пишат само хора, които вярват в тея неща и които са се убедили в това.
Аз не съм ходила при такива хора, но нашите са ходили и това, което са им казали няма как да се наулчка толкова точно. Разбира се не всичко, което казват е на 100% вярно, но има неща, които просто няма как да научкаш. Майка ми каза, че си е казала датата на раждане и на баща ми и Човекът е записвал, и чрез матем. изчисления е познал името на баща ми. Според мен, всичко е съдба. Било е писано те да са заедно. Няма как да знаеш как се казва или да познаеш какво мислим да си купим за апартамента. Всичко е съдба, убедена съм в това.
А вие ходили ли сте да ви гледат? Познали ли са? Вярвате ли, че съществуват такива феномени?
Приятелка на майка ми е ходила при баба Ванга. Ходила е да пита за болната си сестра, без да казва нищо за себе си. Ванга към края й е обясняла как да разреши и нейн проблем, който за нея е бил наистина голям и тя самата не е вярвала, че някога това ще стане.
И наистина.. и двете сестри се оправили с проблемите си, след като направили това, което им било казано.
Вчера ходих за 1-ви път с приятеля ми,казват че точно тази жена много познава.. и да,останах с това впечатление :) И на двама ни каза много верни неща.
на майка ми й е гледала една, която е от друг град и няма как да я познава или да знае нещо и й е познала всичко за няколко години напред
аз съм ходила при една друга и освен, че ми говори пълни тъпотии друго не свърши
Много искам да отида,но повечето само ти взимат парите и те лъжат.Не мога да намеря истинска,която наистина познава
И аз искам да отида, но ме е страх от нещо не знам точно от какво... :( и ме е страх от това, което ще чуя. Ако е гадно ще ми е кофти през целия ми живот, ако и прекалено хубаво постоянно ще ме обземат съмнения :(.
страшно ли е вътре в самата стаичка? Какво е усещането? Аз по принцип вярвам в тия неща, не на 100% де но, има едно предаване , с едни дето се представят като екстрасенси,а те не а такива, а ПАРА ПСИХОЛОЗИ. Според мен много от шарлатаните или истинските екстрасенси ни като ни гледат използват физиогномика и езика на тялото :D ke знам, ама така си мисля. Ох докато не отида лично, не мога да повярвам на 100%. Прекалено хубаво е да има човек с такива способности, като се има предвид, че някои от екстрасенсите са лечители!
Добре де, вие как ги намирате тези хора?Аз имам роднина, но за други не съм чувала.
Добре де, вие как ги намирате тези хора?Аз имам роднина, но за други не съм чувала.
приятелка ми беше казала за нея
а за мястото-бабата живееше в стар апартамент; когато отидох бях с друга моя приятелка, жената не й позволи да влезе вътре; събух си обувките и като влязох ме лъхна тежка миризма на ябълки и кисело зеле; по рафтовете имаше много прах, беше тъмно, завесите бяха спуснати, а прозорците-затъмнени; бабата очевидно не беше проветрявала от отдавна, същото важеше и за собствената й миризма..
не всички са такива, поне доколкото съм чувала..
ccdesigns
02-18-2012, 20:28
страшно ли е вътре в самата стаичка? Какво е усещането?
Питаш, все едно в гроб ще влизаш... Където те чака джъстин бийбър да ти пее в ада.
scrooper
02-19-2012, 08:52
Аз гледачка бих помолила единствено за съвети как да си реша проблемите, като ест може и да не я посушам. А това, че може да познае на баджанака бащиното име и да каже с точност колко прасета е изклал, не ме вълнува, ама ич!
ledenakrasota
02-19-2012, 09:19
Здравейте! Видях темата Духовее и реших да направя тази, с цел да пишат само хора, които вярват в тея неща и които са се убедили в това.
Аз не съм ходила при такива хора, но нашите са ходили и това, което са им казали няма как да се наулчка толкова точно. Разбира се не всичко, което казват е на 100% вярно, но има неща, които просто няма как да научкаш. Майка ми каза, че си е казала датата на раждане и на баща ми и Човекът е записвал, и чрез матем. изчисления е познал името на баща ми. Според мен, всичко е съдба. Било е писано те да са заедно. Няма как да знаеш как се казва или да познаеш какво мислим да си купим за апартамента. Всичко е съдба, убедена съм в това.
А вие ходили ли сте да ви гледат? Познали ли са? Вярвате ли, че съществуват такива феномени?
Ти не виждаш ли в поста си, че пишеш за едно и също, а го наричаш с различни думи?! :D:D:D
изчисления е познал името на баща ми. Според мен, всичко е съдба. Било е писано те да са заедно.
Познал е името на баща ти, защото е съдба и всичко е решено предварително. Гледача просто й е казал какво я чака. Едно и също е. :-) Не е трудно да разсъждаваш малко върху изреченията си. :)
Ходила съм и каквото са ми казали се е случило. Астрологът обаче винаги е по-точен и подробен. Нещата, които ми казаха са едни и същи. :)
DisappointedDreamer
02-19-2012, 10:32
Когато брат ми и аз сме се родили, някакъв млад екстрасенс е дошъл при родителите ми. При влизането му в стаята, където майка ми и ние сме били, първия му въпрос бил: "Кой е Виктор?" (брат ми) Много верни неща е казал на майка ми за нея, за баща ми, и аз мен и брат ми, и майка ми само при него е била, и казва, че ако възможност пак да отиде при него, би отишла
Иначе, аз бих отишла, ако човекът наистина може нещо. Интересно ми е да видя какво е и дали наистина ще узнае нещо.
mynichka
02-19-2012, 11:48
Майка ми ходи преди може би 7-8 години, и тая нищо вярно не и каза. Иначе една наша семейна приятелка едно време е ходила при Ванга ( сестра и е била избягала от тях, с полиция са я търсили и не можели да я намерят), доколкото ми е казвала е имало адски много хора, те били последни, а Ванга е казала онези хора от ..град със синята кола да влязат. Също, че ще намерят момичето на някаква гара ако побързат и наистина са я намерили там.
zlatit0o
02-19-2012, 12:10
Аз ходих при една жена, доста стара, която уж познава на мама и баба, но на мен абсолютно нищо не ми позна. Всъщност каза някои странни работи, които дори не можах да разбера и говори на стар български и мнооого много тихо.
Иначе много са ми интересни такива работи и много ми се иска да отида при някой гледач който познава.
scrooper
02-19-2012, 20:00
Не знам за лечителите, но като цяло не е добре човек да се оставя на гледачка да му се меси в енергиите, защото може да повлияе (на съдбата му?) отрицателно.
Според мен всичко е съдба.
Един приятел преди години ми каза, че майка му ходила при една гледачка и тя ги свързала с починалата й майка :shock: оф ей такива неща като ми разказват и имам чувството, че постоянно някой ме наблюдава,и ме е страх като съм сама. И да като цяло вярвам в духове. Вярвам в задгробния живот...