Влез

View Full Version : Как да върви всичко гладко м/у нас?

supernatural96
02-18-2012, 21:17
Проблема м/у нас е че постоянно се караме, дори и за най-малкото.Проблемите идват, от това че той ме ревнува много, твърди че не ме обича, но се дразни когато някое момче ме заговори или си направя снимка с някой съученик.
Пример за неговата ревност е когато си тръгнах от една дискотека, а на вън беше студено и не исках да си хода пече, затова едно момче,което не познавам много добре ни закара до блока на приятелката ми.На другия ден аз му казах за въпросното момче и той полудя и то пред всички.И така през целия ден се закачаше с едно момиче, което ми е отвратително.Не знам, не искам да се караме, но как да си мълча когато нещо ме дразни в държанието му?
Иска да е с мен и аз искам да съм с него, досега не сме късали, колкото и да сме се карали и подминавали, като пътни знаци, но като иска сериозна връзка трябва да има очи само за мен, каквото и да е станало.

TheBeliever
02-18-2012, 21:20
Това вашето са лапешки истории. Ако искате нещата да вървят сядате и разговаряте като големи хора.

PLAMENKO
02-19-2012, 06:40
Говорете..., като усетиш че нещо не е наред, питай, ако казва, че няма нищо, бъди настоятелна...!!!
Макар, че вие жените имате много готиния навик да казвате, че всичко е наред и като дойде края, вече пред свършен факт заявявате - ти не забелязваше ..........

raror
02-19-2012, 15:35
Както разбрах е доста ревнив и мисли, че ще те изпусне .. ако ти го уважаваш-сподели с него, че не трябва да се държи така :) ако вече продължава да си мрънка-търси проблема в него и заедно се опитайте да го фиксирате :)

thefolenangel
02-19-2012, 16:03
По-добре го зарежи и си хвани мъж на място, каква е тая ревност да не сме в 3ти клас - това си е мое и никой не може да го пипа?

rosy_99
02-19-2012, 16:20
наистина е по - добре да го зарежеш
ако е мъж (момче ) на място ще седне да поговори с теб за да си изясните отношенията
как така ще флиртува с друга след като е с теб?????

supernatural96
02-21-2012, 18:13
Седнахме и поговорихме и стигнахме до истината, че той се дразнел от начина ми на държание понякога, и вниманието което са ми обръщали неговите приятели, а те наистина много ме харесват, но само защото съм забавна и мога да разбера шегите им , както и да им ги върна. Другото, което изяснихме че е когато ме виждал да си говоря с друго момче той избирал лесния начин да ми го върне, а именно да се закача с друго момиче.
Сега поне всичко е наред, но поне засега.

marin4itu
02-22-2012, 08:26
Е той какво очаква, като сте в компания само с него ли да разговаряш? Е то хубаво, на теб ти няма доверие, то е ясно, ама поне на приятелите си да има... И ти прави на пук на всичкото отгоре, я го стягай малко тоя пикльо!

supernatural96
02-23-2012, 10:09
хахах сега пак сме на нокти...пак почна да ми прави на пук, защото имах смелостта да му покажа че и дори и да бъде с друга зад гърба ми, мен не ме интересува...

anonymous708973
02-23-2012, 10:21
Това не е смелост, а глупост.
Като не ти пука, не бъди с него.

supernatural96
02-23-2012, 11:00
Това не е вярно, просто той си мисли че аз съм като кученце, и дори да ми изневери пак ще съм с него.

valdesbg
02-23-2012, 20:32
Е ти си му кученце.. от доста време.

Туй вашето е мерене на пишки. Не е връзка, не е и любов. "Ти правиш така, мен не ме кефи, ся за да ти е гадно ще видиш че аз мога пък иначе." Като куче и коте. Порастете малко.

MaGuSs
02-23-2012, 22:33
Намажи го това между вас с някав лубрикант и всичко ще въри гладко :) :D

Успех :)

Chacho
02-23-2012, 23:39
Кво означава да не ти пука, че е с друга зад гърба ти. Пусни го цял град да наебе и да не ти пука. Нека се снима и приказва с момичета, не да се задява. Имай си мярка, какво му даваш да те унижава като хем ти държи сметка, хем прави квот си иска, хем ти отмъщава.

anonymous708973
02-24-2012, 05:15
Това не е вярно, просто той си мисли че аз съм като кученце, и дори да ми изневери пак ще съм с него.

Ми, да ти кажа, право е момчето. Ти какво мислиш, че му казваш с маниера си на не-пукане?

balu4ka
02-24-2012, 14:13
Защо ли ми приличаш на мазохистична кифла,каквато може би си и във всъщност.Не знам ,според мен доста отдавна му лижеш задника (с извинение),но и ти не оставаш по-назад.Явно обичаш да получваш внимание,не ти и пречи ако това би подразнило приятелят ти,провокирала си го и то е ясно,но за какво аджеба му "показваш" как не ти пука за него ,значи не го обичаш.

lovelysister
03-03-2012, 09:29
Защо ли ми приличаш на мазохистична кифла,каквато може би си и във всъщност.Не знам ,според мен доста отдавна му лижеш задника (с извинение),но и ти не оставаш по-назад.Явно обичаш да получваш внимание,не ти и пречи ако това би подразнило приятелят ти,провокирала си го и то е ясно,но за какво аджеба му "показваш" как не ти пука за него ,значи не го обичаш.

+11111111111111111111111

fenkaaa
03-03-2012, 18:08
Като те гледам си 96,така че спокойно,след време ще ги разбереш тия неща :)