PDA

View Full Version : Първи секс.



broken-barbiee
02-19-2012, 13:18
Това не е една от темите, в която някой да пита на колко години или с кой да му е за първи път :D . Въпроса ми е друг. Аз съм момиче и знам с кого искам и ще го направя, но на него няма да му е за първи път, а на мен - да. Проблема е, че аз не знам точно какво трябва да правя. В смисъл той е много романтичен и знае г/д какво ми харесва, но аз нямам опит в това. Ще съм ви благодарна ако споделите вие как бяхте на първия си път. Имало ли е излагации и такива неща, защото съм малко притеснена.

П.С.: Моля да се въздържите от подигравателни коментари, защото поне половината момичета много са се притеснявали за първия си път, а е нямало на кой да споделят и кой да помолят за съвет.

johnnybravo
02-19-2012, 14:09
Спокойно, нищо не трябва да правиш просто се наслади на момента и остави на момчето да си свърши работата за първият път не се иска да правиш нищо :). Той със сигурност знае какво да прави щом не му е за първи път не се притеснявай, всичко ще мине добре.

bloodyF
02-19-2012, 14:11
ти не беше ли оная бунтарка, която се дупчи на безброй места и се прави на лоша?
къв първи път тогава?!!

broken-barbiee
02-19-2012, 14:19
Аз съм :D Това, че имам безброй обици и пуша като комин не значи, че е задължително да имам първи път.. Това, че ти мислиш така си е друг въпрос.. :D

thefolenangel
02-19-2012, 14:36
Ами честно казано първият път нищо ще е кеф на теб нито на него.
Буквално отваряш краката и стискаш зъби (да боли).

Аз съм момче и ти го казвам от моята перспектива. Но не беше много забавно, просто като знам, че я боли и някак си "настръхнах". Опитах се да съм по внимателен но от това няма никакво значение - груб или нежен пак си я боля. Буквално влязох 4-5 пъти и излязох :D

Да митът, че "като си първи" било по-хубаво си е чиста ЛЪЖА! До сега съм бил с 3 девствени момичета и със всяка си беше предизвикателство....

П.П. Един голям съвет, колкото и да те заболи не викай...ама в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ! Просто действа ужасно :X

Ако имаш други въпроси пиши ми на лично

сърдечно
иван

li0n
02-19-2012, 16:17
Еми, казваш му че не знаеш кво да правиш, ама то и няма кво да праиш толкова, пръв път ти е все пак :D Не знам не съм го правила, ама наистина недей да крещиш защото си представям какво ще му стане на момчето.. :D

сърдечно

несъмИван

broken-barbiee
02-19-2012, 16:29
Ако имаш други въпроси пиши ми на лично

сърдечно
иван
Малко съм зле с личните съобщения, за това ще те питам тук. :D 1.Как е по-добре, аз да съм отгоре или аз да съм отдолу? 2.Чувала съм, че с лубрикант не боляло толкова, това вярно ли е? 3.А ръцете да си пускам по тялото му преди самия секс добре идея ли е? В смисъл ще му подейства ли възбуждащо или не?

blader
02-19-2012, 16:38
Не знам...като го правихме за пръв път с Приятелката ми(и на двамата ни беше за пръв път...) действах много внимателно...възбудих я много преди това за да се отпусне физически целувах я много и се опитвах да я накарам да се отпусне съвсем и емоционално ама не се оказах чак такъв факир...и все пак внимавах много...не действах бързо и кой знае колко рязко и тя каза че дори и е харесало(е не крещя от кеф де ама масово чета че на момичетата никога не им харесва първия път...)

marilyn
02-19-2012, 17:08
Ами важното е да се отпуснеш и да не му мислиш много. И аз правих секс за пръв път с момче, което имаше богат опит. Въпросът е да се отървеш от притеснението, а ако той е романтичен, както казваш предполагам знае как да те предразположи.
Моя първи път няма да ти разказвам защото от днешна гледна точка е шантав малко... момчето го виждах за 2ри път, апартамента му беше в основен ремонт... ех спомени, спомени...
Мисълта ми е точно да не се влияеш много от това, че нямаш опит, всеки се учи. ;)

dream1707
02-19-2012, 17:10
Малко съм зле с личните съобщения, за това ще те питам тук. :D 1.Как е по-добре, аз да съм отгоре или аз да съм отдолу? 2.Чувала съм, че с лубрикант не боляло толкова, това вярно ли е? 3.А ръцете да си пускам по тялото му преди самия секс добре идея ли е? В смисъл ще му подейства ли възбуждащо или не?

Аз не съм Иван де.. но ще ти отговоря, като момиче, което е имало първи път .. Надявам се Иван да не ми се сърди :D

Много хора казват, че било по-добре да си отгоре, за да контролираш болката.. дрън дрън... пълни глупости ... Освен ако не си мазохист и не обичаш сама да си причиняваш болка, друг вариант да ти е по-добре отгоре няма... Заболи ли те, едва ли ще ти се иска сама да продължаваш... Бъди отдолу, гледай да си отпусната, недей да мислиш какво да правиш, защото няма да се отпуснеш.. Ще те боли, но се опитай да търпиш, за да не стреснеш момчето и нищо да не се получи..
Ако искате си вземете лубрикант.. колкото по-влажно, толкова по-добре.. По-малко триене - По-малко болка :)
Добра идея е това с ръцете.. като цяло всякаква любовна игра и тем подобни е добра идея, за да можете да се отпуснете максимално и двамата, особено ти... и да не се притеснявате :)

И най-важното.. недей да спичаш първия път и да мислиш за каквото и да е странично, отпусни се и се отдай на момента :)

TheBeliever
02-19-2012, 17:17
Ти как си представяш ситуацията? Влизаш в стаята, гледате се неловко, събличаш се, лягаш с разтворени крака и го чакаш да си свърши "работата"?

Казваш, че той знае какво ти харесва, следователно вече сте се натискали, нали? Ами при секса се започва по същия начин - милувки, целувки, тяло в тяло, страст и т.н. С тази разлика, че няма да спрете по средата, а ще продължите по същество, като галенето и целувките си продължават. Не мисли какво и кога да направиш, как да застанеш и къде да си сложиш ръцете. Ако се отпуснеш всичко ще ти дойде отвътре.

broken-barbiee
02-19-2012, 17:26
А, добра идея ли е да бъде на тъмно? Питам, защото според мен обстановката е по-интимна на тъмно, а и е малко по-отпускащо, но от друга страна пък да не стане epic fail...?..

dream1707
02-19-2012, 17:29
А, добра идея ли е да бъде на тъмно? Питам, защото според мен обстановката е по-интимна на тъмно, а и е малко по-отпускащо, но от друга страна пък да не стане epic fail...?..

Не е лоша идея .. Но да не е чак толкова тъмно, че да не се виждате :D

broken-barbiee
02-19-2012, 18:06
Е, да аз нямам предвид да е пълна тъмнина и да не знаем кой къде бара :D Просто ако е и съвсем светло мисля, че няма да ми е комфортно.

П.С.: Мисля така, защото например като се натискаме /с този определен човек/ ми е много добре като е леко тъмно. Някак си много се отпускам. Та за това реших да попитам. :)

thefolenangel
02-19-2012, 18:18
*dream1707 всеки иска да бъде Иван, ама не всеки може в нашата държавица само около 200 000 сме ощастливени.
1. Ако си отгоре ще реагираш като всеки човек и ще се отдръпнеш от болката. По-добре да си отдолу, да те натисне веднъж и да свърши.
2.Това за лубриканта и аз го чух и приложих вторият път - не работи и то е нормално де, на теб ти се къса ципата и с лубрикант и без лубрикант си боли.
3. Любовната игра е задължителна, то и без нея не е интересно де :D Сексът в 70% е любовна игра, хапане, дращене, целувки - кой както му е удобно. Но задължително с нея. А пък на него ако му пуснеш ръка, просто ще го очароваш :D
4. За обстановката зависи изцяло от теб, Ако те е срам по-добре по-тъмнично с някоя друга свещ. При мен се получи така, че някой от момичетата бяха малко срамежливи. Ползвах метода "под юргана" т.е. всичко което правим, само го усещаме а не виждаме. Вече на вторият път нямаше "срам" :D

сърдечно,
иван

broken-barbiee
02-19-2012, 18:19
Да, като цяло това ми е малък проблем, но с него ми харесва романтиката. /естествено не прекалено романтично, защото започва да ми се гади.. :D / Обаче по принцип ние нямаме чак такива възможности за свещи и такива неща, те по принцип имат ли някаква по-специална важност или не ? ..

thefolenangel
02-19-2012, 18:22
Важност за момчетата...едва ли :D
Виж за момичетата имат т.е. ако ти не ги искаш може и без тях.

Винаги можеш да импровизираш при липса на средства за друго.
Слагаш червена настолна лампа (сега има много готини под формата на сърце), и угасяш голямата - централна (стайна) лампа.
Или пък аз съм го правил с фенерче и червената ми тениска.

Варианти много, желание да има :)
Направи го така, че да ти е комфортно на теб самата!

сърдечно,
иван

anonymous708973
02-19-2012, 18:25
Не се занимавай със свещи. През цялото време ще мислиш дали няма да се подпалите. Загасете лампата в стаята и оставяте лампата в коридора да свети.
Отдолу бъди. Това с контролирането на болката не е никаква хава.
Слагай си ръцете, където намериш за добре. С две думи, навсякъде, освен в близост до задника му. :д

thefolenangel
02-19-2012, 18:27
^ абе на някой последното им харесва :D

broken-barbiee
02-19-2012, 18:30
Не се занимавай със свещи. През цялото време ще мислиш дали няма да се подпалите.

Да, и аз първоначално за това се сетих. А и щом не е от такова значение дали ще има свещи или не, значи категорично няма да има. И още един въпрос. Първия ми път по-добре ли ще бъде без кондом, защото така съм чувала..?

thefolenangel
02-19-2012, 18:36
По-голямата болка идва от разширяването на влагалището, а с лубрикант то се улеснява
Виж това не го знаех, откъде точно идва болката.
Ами ти си жена така, че го взимам на доверие. Но при мен и с лубрикант и без, пак ми издраха гърба (от болка, не от кеф)
Но то си е строго индивидуално не, някой момичета пък изобщо не изпитват болка. Било "според нагласата" :D

Да, и аз първоначално за това се сетих. А и щом не е от такова значение дали ще има свещи или не, значи категорично няма да има. И още един въпрос. Първия ми път по-добре ли ще бъде без кондом, защото така съм чувала..?
Въпрос на доверие, на мен ми беше по-удобно без - пробвал съм и двата начина.
Aко му вярваш достатъчно, че няма да се изпразни вътре :)

сърдечно,
иван

FuCKkK13
02-19-2012, 18:37
^ ;д + .. съгласна с всички коментари,освен това,че не трябва да правиш нищо.. да,той ще прави всичко,но ти все пак не стой като дърво де.. за болка.. не се настройвай още от сега,че това чудовище психиката е много гадно нещо.. има момичета,които не ги боли (лично познавам такова) купи си лубрикант,повечко си поиграйте преди това и се отпусни до колкото можеш.. а бтв. един съвет - изключете си телефоните ;д;д;д много е кофти някой като звънне ;д;д;д

FuCKkK13
02-19-2012, 18:38
^ а и още нещо.. по-добре с кондом,защото са лубрикантирани и ще е по-лесно ! :)

thefolenangel
02-19-2012, 18:43
Ох... Какво значи да му вярва? Той контролира ли си предеякулационната течност? Тя контролира ли си овулацията? Моля ви се.....
Овулацията може да се изчисли кога е.
Предеякулационната течност съдържа минимално количество сперматозоиди, шанса да забременееш от нея е 0.02%
Забременяването не е като да отидеш да си купиш сладолед...
Хайде моля ти се...

TheBeliever
02-19-2012, 18:48
Овулацията може да се изчисли кога е.
Предеякулационната течност съдържа минимално количество сперматозоиди, шанса да забременееш от нея е 0.02%
Забременяването не е като да отидеш да си купиш сладолед...
Хайде моля ти се...
Овулацията се пресмята приблизително, но никога не е сигурно, че точно този месец, примерно няма цикълът да се измести.
Този процент как го изчисли? Завърти се покрай "Мама" форумите и си повтори изчисленията.

thefolenangel
02-19-2012, 18:51
Не е задължително овулацията да е на 14-тия ден. Минималното количество презервативи стига за едно бебе. Друго на ръка са венерическите болести. Един презерватив и няма да им убие удоволствието.
Разбира се че не задължително да е точно на 14тия ден за всеки е индивидуално. Но съществуват методи, които да изчислят кога е за всеки даден човек. Точно на теб ли трябва да ти обяснявам това?

Момичето пита дали е хубаво първият път да е с презерватив. Аз си споделям моето мнение, на базата на моят опит. Тъй като ти нямаш подобен опит с презервативи като мен, мненията ни са несравними.
А ако толкова ги е страх от венерически заболявания да си пуснат изследвания.
Не ме разбирайте погрешно не съм против презервативите, напротив ползвам ги, но за бога това е приятелят и.


Овулацията се пресмята приблизително, но никога не е сигурно, че точно този месец, примерно няма цикълът да се измести.
Този процент как го изчисли? Завърти се покрай "Мама" форумите и си повтори изчисленията.
Сериозно аз трябва да обяснявам на жени как се изчислява овулация?
saliva fertility се нарича на български превода мисля, че е слюнчест метод. Купуваш си комплект от аптеката и можеш да си го изчислиш. Лесно, бързо, точно. Въпреки, че някой по-старомодни хорица все още си предпочитат фоликулометрия но...
Ах тоя коефициент...мии измислих си го и ей тъй го написах... :D
Шегичка, няма какво да се въртя по мама форуми коефициента го четох във въведение в акушерството и гинекологията на професор д-р Иван Тодоров Козовски от 2009г. по-горният метод също е описан там.

thefolenangel
02-19-2012, 19:04
Мхм, потенциален татко. Те хората с презервативи правят гафове, вие без сте тръгнали... Знаеш ли колко много двойки си имат бебенца точно заради това доверие?
Te правят гафове с презервативи защото много им се доверяват.
За 5г сексуален живот, гаф все още не съм правил...не мисля и да правя.

Tака приключвам със спора, че този въпрос е неизчерпаем.

broken-barbiee
02-19-2012, 19:21
А колко време ще ни отнеме докато му стане? /средностатистически/

thefolenangel
02-19-2012, 19:30
А колко време ще ни отнеме докато му стане? /средностатистически/
зависи от годините ако е под 23-24 пуснеш му нежно една ръка, до 2-3 минути е готов да "лети":D
Е разбира се визуалната стимулация и дантеленото бельо винаги са +

На мен лично ми трябват 2 целувки, едно лекичко дращене по гърба и съм реадиии :D
Но имах една приятелка, която беше 6 години по-голяма от мен => и по-опитна, която само ми нашепваше две думи в ухото и бях готов. Много се кефеше, колко бързо става :D

broken-barbiee
02-19-2012, 19:39
По-малък е от 20-години. По принцип не искам да казвам години, за да няма излишно спамене, че съм малка и да си уча уроците.

thefolenangel
02-19-2012, 19:41
^ в такъв случай не се притеснявай...бързичко ще стане.
Ако пък няма опит, тогава ще е като "зайче" :D

И спокойно в този форум си толерират 15 годишните да правят секс.
Моето мнение е, че е по-нормално вече към 16 да го направиш, тъй като тогава доста ти се променя виждането за света...но честно казано, не е моят работа, не е моето тяло и не ми пука.

сърдечно,
иван

DisappointedDreamer
02-19-2012, 19:59
^Тя е на 14.

Подкрепям горните мнения. Отпусни се, задължително с презерватив, лубрикант също си вземете, и такaм.

EarthShaker
02-19-2012, 23:42
шибайте се без презервативи и с цялото доверие на света

трябва да се работи срещу отрицателния прираст на населението все пак

FuCKkK13
02-20-2012, 06:24
пф.. в тоя форум някой хора си мислят,че знаят всичко.. и на ония многознайко... 5г. ?! човек.. знаеш ли още колко по 5г. ще правиш секс бе ? тогава ще разбереш,че за тия 5 г. много малко си научил ;)

anonymous708973
02-20-2012, 16:21
С гума, за да си спокойна. Първите няколко пъти и без това ще си паника и ще проверяваш всеки презерватив по 3 пъти. Направи си услуга.

Glam0rous
02-20-2012, 23:15
Много дърварско мнение ще ти споделя, ама повечето неща, които се приказват са глупости. Ако имаш супер силни чувства, ако си запалиш свещи с мирис на еди какво си, ако пиете не знам кое си шампанско и ядете не знам кои си ягоди, това нищо няма да промени. Както и това, че някой е романтичен примерно не го прави добър в секса. Реално важното е да искаш да го направиш и да ти е кеф. Възбуждаш се, пада ти пердето и се кефиш. Болка може и да има за малко, а може и нищо да не усетиш, ако не си се стегнала. Изобщо не мисли много, много какво правиш, щом човекът е опитен той сам ще си те насочва най-вероятно.

Chacho
02-21-2012, 01:01
Притеснение винаги има, но по-горе го казаха. Направете го с идеята да си направиш кефа. Тоя раздел нямаше да има толкова коментари, ако секса беше неприятен и всички щяха да се отказват първия път. Дали физически, дали психически, винаги може да има удоволствие. Много е важно да се отпуснеш. Не знам как е в масажите пича, но това за мен е идеален начин да предразположиш момичето. Хем те разпуска, хем свикваш с докосването му, защото си е друго да те хванат за мръвките за първи път. Освен, че трябва психически да му имаш доверие, трябва и физически, а за тази цел трябва да го пуснеш. Нека поработи малко върху теб, съществената част ще дойде съвсем естествено.

Приятно прекарване!

PS: Ще се е надървил още преди да си събула дънките, не бой се! Не го лишавай от ласки, но не си мисли, че има нужда от специални такива, за да го вкараш в боен режим.

thefolenangel
02-21-2012, 05:26
*брокен още не си се похвалила как е минало~

Chacho
02-21-2012, 05:32
*брокен още не си се похвалила как е минало~

Ма строшиха ли й джама вече?

broken-barbiee
02-21-2012, 10:36
Не съм се похвалила, защото той в момента не е в града /трябва да се върне до няколко дни/, а и "женски" проблеми /ако ме разбирате/.. :D Иначе като го направим ще се похваля, не бойте се! :D

П.С.: Добър вариант ли е да изпия няколко текили, за да съм по-отпусната, защото иначе сигурно ще се притеснявам да не се изложа :D

anonymous708973
02-21-2012, 12:54
Няколко става, стига тези "няколко" да не са повече от 4-5 шота, че няма да ти хареса сутринта.

thefolenangel
02-21-2012, 13:40
Aми аз лично не знам как ще се изложиш при условие, че само трябва да лежиш, да си разтвориш краката и да не викаш но...

Само гледай да не стане "абе мило, защо сте двама аз нали ти казах, че тройки не правя?"

сърдечно,
иван

broken-barbiee
02-21-2012, 17:20
Да, естествено, че няма да се напивам като ... и после да не знам какво става .. :D Просто аз така си се отпускам с водка, текила, афтър шок, уиски и т.н. Иначе и аз не знам какво значи "да се изложа" просто имам някакво такова необяснимо притеснение и мисля да го убия с някой от горе споменатите алкохоли щом няма да има никакъв проблем.. :D

s_E_x_Y_y_Y
02-21-2012, 17:46
Както и да го гледаш, каквото и да правиш 1 на 100 000 им се получава първия път както са го планирали ... както казаха и преди мен гледай да се отпуснеш ако те заболи много по-добре му кажи а ако той все още не знае че си девствена по добре му кажи от по рано да се настрои и тои психически за това, приглушената светлина е добра идея както и музиката и е забравяй, че независимо колко е кофти първия път всеки го е преживял, за да изпита удоволствие след това

elenka0093
02-21-2012, 17:52
Честно да ти кажа аз повече се притеснявах при мисълта за първия път,от колкото вече по време на акта xD никакви гафове не са ставали при мен

broken-barbiee
02-21-2012, 18:15
Досещам се, че едва ли първия ми път ще бъде точно както съм го планирала, но все пак е по-добре да знам за какво иде реч отколкото да му се съблека и да го гледам глупаво. Благодаря на всички за мненията и съветите. Ако имам още някакви въпроси ще питам, а и въпреки това ако някой се сети за нещо, което не е споменато все още много ще се зарадвам да сподели! :)

П.С.: А добре ли ще е да съм пафнала малко преди това, защото също е много отпускащо? :)

thefolenangel
02-21-2012, 18:54
Абе момиче - все едно се явяваш на изпит по съдове хирургия.

Че да пафка, че да пие.
Я лягай на леглото и не му мисли!

сърдечно,
иван

DisappointedDreamer
02-21-2012, 18:58
^+1 :lol:

Абе, ти наистина :lol: Да пия ли, да пафна ли. Последното хич не е хубаво комбинирано със секс. Що не ни питаш дали да го помолиш да те дрогира, че въобще нищо да не усетиш? :lol:

broken-barbiee
02-21-2012, 18:59
:D Тв'а ме разби.. :D Просто съм малко притеснена и гледам да се улесня.. иначе си прав донякъде, обаче то човек като е притеснен .. най-много да съм супер вдървена и ситуацията да стане глупава, защото той винаги е отпуснат, а аз точно тогава да се скова.. не ми се иска да го разочаровам .. :)

granger
02-21-2012, 19:00
Тука на ебавка го обърнахте!
Просто се пусни по вълната,майна, колкото и да го мислиш ,няма да стане точно ,както си си го представяла! DONE!

DisappointedDreamer
02-21-2012, 19:14
Мчи, то си е смешно. 8-)

Иначе, да, не му мисли. И моят приятел беше по-опитен и аз си мислех, че ще оплескам нещата, обаче не стана така. Болеше, но нямаше гафове. Просто се отпусни, не му мисли и се отдаи на момента.

DisappointedDreamer
02-21-2012, 19:17
Ееее, търси варианти момичето. На 14 все пак. Чакай, сега, може да извади коката. :lol:

broken-barbiee
02-21-2012, 19:27
Не виждам годините ми от какво значение са. Тук питам за най-добрия вариант за първия ми път, а не дали съм достатъчно голяма, за да пуша трева или да пия текила и т.н... :)

broken-barbiee
02-21-2012, 19:35
А, не бе.. Друсай се от 14 годишна, супер е.
Не, не е добра идея да си на черешата първия път.

Да се надрусаш е различно от това да се напушиш, но няма значение. Ще приема съвета ти и няма да съм "на черешата". Но едно е да си пийнеш малко, за да си по-отпуснат, друго е да се натряскаш като животно. Явно съм останала малко неразбрана .. :D

Chacho
02-21-2012, 19:37
^+1 :lol:

Абе, ти наистина :lol: Да пия ли, да пафна ли. Последното хич не е хубаво комбинирано със секс. Що не ни питаш дали да го помолиш да те дрогира, че въобще нищо да не усетиш? :lol:

Първия път ще е много тъпо да се напуши, но последното е перфектно комбинирано със секс. Just sayin'

granger
02-21-2012, 19:37
като ги разбираш толкова добре нещата, защо питаш?! удари колкото ти се иска , па прави квото щеш! Баси драмата!

DisappointedDreamer
02-21-2012, 19:42
Първия път ще е много тъпо да се напуши, но последното е перфектно комбинирано със секс. Just sayin'

Watch out, we have a badass over here *raises hands*

Ще послушам експерта. *bows*

dirtyyy
02-21-2012, 20:29
кефя се как Иван дава мнение :В
иначе, дриймката ти каза!

Chacho
02-22-2012, 08:17
Тревата е наркотично вещество също като кокаина например. Така че не ми говори за разлики.
И да, идеално те разбрах, но да си на 14 и да се отпускаш с алкохол и трева... Браво.

И като кофеина, и като алкохола. Айде да не отиваме там, че тая тема ни е банална на всички.

Glam0rous
02-22-2012, 16:47
Абе, мацко, ти си на 14 - пиеш и пафкаш, а толко много си се загрижила какво ще е точно като правиш секс. Първите две неща са свързани с доста по-цветущи и рискови емоции и моменти :D
Аз пърия път бях на черешата. Иначе нямаше начин да си легна с едно говедо, но няма значение :D Изобщо и без това не ми е пукало, а като си пийнах направо бях на Сен Тропе и не му обърнах грам внимание. Не искаш да се омъжваш за тоя младеж, нали? Кво ти пука какво впечатление ще му оставиш, на него няма начин да не му хареса, освен ако не го изгониш с крясъци по средата.

ShtrudeL
02-22-2012, 17:15
Ами честно казано първият път нищо ще е кеф на теб нито на него.
Буквално отваряш краката и стискаш зъби (да боли).

лол
Глупости говориш.
Това е грозно, гнусно и отвратително! Ако аз бях на нейно място и просто си 'отворя краката и стисна зъби' и ми го набият колкото да мине тоя шибан първи път, ще остана с трайни психически повреди.

И мен ме беше страх от всичко, но в един момент (след дълго подготвяне във времето) сама го исках и стана работата. Без кръв, без 'ама как да се държа, какво да правя' лол! Да, болеше малко, но беше приятна болка и мина.
Та не е задължително първия път да е ужасен!

По темата: Бъди отгоре и си се контролирай самичка, а ако усетиш, че те боли се отпусни максимално... все едно си на пет и ще ти бият инжекция... затваряш очи и мислиш за нещо хубаво... ако пък е много страшно (в което се съмнявам) просто спрете, гушнете се и следващия път пак...

thefolenangel
02-22-2012, 17:28
^ да да да...и един мармот завиваше шоколада в станиол.......

broken-barbiee
02-22-2012, 18:54
Днес го направихме. Не беше нищо особено като цяло. Аз бях смъркала валериан преди това и като го видях в кафето му скочих на врата и отидохме до тях. За не повече от 2мин на него му беше станал и т.н. от там се сещате какво стана. Хареса ми горе/долу. Не беше болка за умиране. :D

granger
02-22-2012, 18:58
Г-н Иван, Теб не са те отваряли и не знам откъде си толкова компетентен по въпроса. Не е само едното ръгане. Вярно е , боли, но не всичко опира до тва да го мушне, и да се свършва.

broken-barbiee
02-22-2012, 18:59
Г-н Иван, Теб не са те отваряли и не знам откъде си толкова компетентен по въпроса. Не е само едното ръгане. Вярно е , боли, но не всичко опира до тва да го мушне, и да се свършва.

Това към кой е, защото аз съм момиче, а пишеш в мъжки род? :D

П.С.: Не прочетох "г-н Иван" Сега разбрaх за кой се отнася :D

DisappointedDreamer
02-22-2012, 19:02
Пише, г- Иван. Случайно да се казваш Иван?

Май още си high. Jk.

Oy7ofCon7roL
02-22-2012, 19:03
Аз бях смъркала валериан преди това

Wtf :shock:

broken-barbiee
02-22-2012, 19:05
Пише, г- Иван. Случайно да се казваш Иван?

Май още си high. Jk.

Не пишеше г-н Иван преди да го редактира, така че .. ;)

DisappointedDreamer
02-22-2012, 19:06
Не го е редактирала. О.о

Така че не ми намигвай :lol:

Иначе поздравления!

granger
02-22-2012, 19:09
В интерес на истината го редактирах,защото след като пуснах поста, секунда преди това тя пусна своя , а говорех на друго лице.

broken-barbiee
02-22-2012, 19:10
Не го е редактирала. О.о

Така че не ми намигвай :lol:

Иначе поздравления!

Недей го приема тв'а намигане толкова навътре :D Окей - не го е редактирала, просто не съм го погледнала правилно, кв'о да напрая, че 50 човка са ми на главата и половината от това, което чета изобщо или не го допрочитам, или започвам от средата примерно, случва се! :D

broken-barbiee
02-22-2012, 19:12
В интерес на истината го редактирах,защото след като пуснах поста, секунда преди това тя пусна своя , а говорех на друго лице.

Значи правилно съм забелязала.. Ех, един път да не съм в грешка.. :D

whysosad
02-22-2012, 19:15
Аз бях смъркала валериан преди това и като го видях в кафето му скочих на врата и отидохме до тях.

Валериан.. хахахахаа... утайкииии.. ахахахаха

DisappointedDreamer
02-22-2012, 19:15
Споко бе 8-)

thefolenangel
02-22-2012, 19:19
Г-н Иван, Теб не са те отваряли и не знам откъде си толкова компетентен по въпроса. Не е само едното ръгане. Вярно е , боли, но не всичко опира до тва да го мушне, и да се свършва.
Ти па откъде знаеш може и да са :razz:

В да кажем 70% от случай те е това което казах. Трай бабо за хубост, казал народа.

granger
02-22-2012, 19:21
Знам аз :D:D:D Тая тема е за ключ вече, опекла се е работата,момата вече не е непорочна. Адио Рио!

thefolenangel
02-22-2012, 19:26
Хайде, агнето заклано - да заключваме~

Glam0rous
02-22-2012, 21:23
Екстра. Сега не ти ли е некакво тъпо, че изписахме цяла тема глупости за няма нищо.

Chacho
02-22-2012, 22:16
Стига бе, много хора се притесняват първия път. Лесно е да се говори от позицията на преживяно.

horacio
02-23-2012, 08:55
смъркала валериан :D :D :D :lol:
хахахаахахахахаахахахаха

jj123
02-23-2012, 11:26
нужен ли беше тоя филм.........93 коментара,то ако ставаше с мислене тая работа.....лягаш,отпускаш се,той ако знае какво да прави,всичко минава ОК....

NoMore
02-23-2012, 15:28
Абе тоя първия път е страшна работа... нормално е да се притесняваш. За тъмното бих ти казала да загасиш лампата и да пуснеш компютъра той излъчва достатъчно светлина, че да не се притесняваш и да виждате какво правите (ако няма компютър в стаята телевизор може). Мен лично не ме боля много... първите две минути после честно казано нищо не усещах. Не се притеснявай остави се в неговите ръце пък ще видиш, че всичко ще си бъде перфектно. Използвай презерватив задължително! Пък за това колко време ще му е нужно за да "стане" мисля, че няма да е много... без да правиш нищо пак ще е готов... е ти все пак можеш да пуснеш някоя ръчичка със сигурност ще му бъде много приятно и ще го оцени, че все пак си се престрашила :)

Chacho
02-23-2012, 17:08
нужен ли беше тоя филм.........93 коментара,то ако ставаше с мислене тая работа.....лягаш,отпускаш се,той ако знае какво да прави,всичко минава ОК....

Ти никога ли не си се притеснявала през живота си от нещо непознато?

whysosad
02-23-2012, 17:19
Абе, я шмръкнете едно валерианче и се успокойте... аххахахах

jj123
02-24-2012, 18:38
Ти никога ли не си се притеснявала през живота си от нещо непознато?
е,да....ама все пак си е нещо естествено,всички са минали през това и никой не е умрял ;)

thefolenangel
02-24-2012, 18:41
е,да....ама все пак си е нещо естествено,всички са минали през това и никой не е умрял ;)
Напротив, умирали са.
Даже и в Б-я имахме такъв случай през 2008 някъде.
Когато едно ромче почина по тоя начин.

Glam0rous
02-25-2012, 12:27
абе айде стига, голямо чудо наистина, ако беше такъв шок и ужас нямаше всички да го правят.

BaffaLsc
02-25-2012, 18:37
Ние няма как да ти кажем дали ще му подейства възбуждащо или не..
Честно казано тия неща никога не съм ги мислила и накрая си се получи перфектно
и някак отвътре си ми дойде какво да правя...

anonymous708973
02-26-2012, 17:11
Ами честно казано първият път нищо ще е кеф на теб нито на него.
Буквално отваряш краката и стискаш зъби (да боли).


И ти си имал вземане-даване с девствени? Горките момичета.
Ако някой ме хвърли на леглото, отвори ми краката и ми каже да стискам зъби... най-много да разбере какво значи наистина да усетиш зъби по време на свирка.

magita
02-27-2012, 08:52
И ти си имал вземане-даване с девствени? Горките момичета.
Ако някой ме хвърли на леглото, отвори ми краката и ми каже да стискам зъби... най-много да разбере какво значи наистина да усетиш зъби по време на свирка.

и аз тва казвам. При 1 да не зн кво да прайш ок, ама при три и се прави на разбирач момчето. Мене пък не ме е боляло (то сигурно, защото е нямало никой да ми казва така и така ще боли, отваряй си краката да ти минава по-бързо от главата и стискай зъби)

gcamarmaladkata.ivanova
03-23-2014, 12:32
как родитилите ми ще разберат че не съм дествена ? ;дд