View Full Version : На какви места сте правили свирки?
Хайде девойки споделете на какви места вълнуващи сте правили свирки?
Tediinkaa
02-20-2012, 08:25
То това е малко тъпичко ;д едва ли всяка ще тръгне да разправя, но ще кажа само за 1 място ;п .. в тоалетните в мола, ама толкова ми е бил акъла тогава, недай си боже да е имало камери ;д;
в тоалетните няма камери бе 8-)
аз ще кажа по-късно :D
Tediinkaa
02-20-2012, 08:41
в тоалетните няма камери бе 8-)
аз ще кажа по-късно :D
Сигурна ли си ;д защото ме съмнява че не точно в самите ми там в общото може би има ;д
thefolenangel
02-20-2012, 08:46
В една уличка тясна, неосветена, хванахме се и цяла вечер парти :cool:
Скучно...паркчета, градинки, тоалетни на заведения...банята на бившия ми приятел с друг човек беше последния експириънс (:
thefolenangel
02-20-2012, 17:28
^ чеки да видя дали съм разбрал. Разделила си се с гаджето си, отишла си у тях и си направила свирка на някакъв друг пич В ТОАЛЕТНАТА МУ>?>>>
trabi_bs
02-20-2012, 17:32
май да ......
С приятеля си съм се разделила преди повече от половин година, но съквартирантът му ми е приятелче...при него бях на парти, въпросният бивш приятел го нямаше...
Tediinkaa
02-21-2012, 15:24
В тоалетната на МОЛ-а и във входа на нашия блок.
Е явно има и други освен мен които са пробвали в МОЛ ;д
хмм .. библиотека, училище, у тях, у нас, градинки, балкони, морета, плажове, рекички ;D молове, кино .. и повече не се сещам за сега
A, в устата ви ли свършиха?
уста, гърди, коремче, гръбче, дупе ;p където дойде
DragonLady
02-22-2012, 20:38
Аз си падам по традиционалист. Леглото, банята на една хотелска стая, вана и тва е :D
в колата му,на магистралата малко преди Ихтиман....в аварийното платно де :ДДДДД
Еххх като каза кола се сетих, че веднъж му направих докато караше колата , но беше на спокойно място без движение и караше бавно, т.е. опасността беше премерена. Иначе на много други места, но няма значие какви са. Това ми е най-запомнящото се.
Еххх като каза кола се сетих, че веднъж му направих докато караше колата , но беше на спокойно място без движение и караше бавно, т.е. опасността беше премерена. Иначе на много други места, но няма значие какви са. Това ми е най-запомнящото се.
:D отначало и ние бяхме в движение,ама.............
Кенефите в мола,входа на блок,в една стая в даскало....
ShtrudeL
09-14-2012, 16:28
Сериозно ли не ви пречи да споделяте такава информация?
Incadeptus
09-14-2012, 16:31
Откаченяци в библиотеката,свято място за знания засужавате един цигански.
chushkopek
09-14-2012, 19:16
Каквото и да взимаш, явно си го бива.
AnarchyBoy
09-14-2012, 20:12
Каквото и да взимаш, явно си го бива.
+1 :lol:
Не съм правил свирки , но на мен приятелката ми е правила в влака , в кола (не беше в движение , дължи се на това , че колата беше на един фр , а бяхме на зор , и той ни остави малко :D ) Мола , даскало , у нас , у тях , градинки , пейки , в гората :razz: мисля че е това
Incadeptus
09-14-2012, 20:25
Хммммм да умник взимам нещо,на 13 съм и се дрогирам много яко,много ЛСД,КОКА,ХЕРОИН,ТРВИ РАЗЛИЧНИ НАПЪЛНО ЛУД И ДРОГИРАН СЪМ Какво да се прави не всички сме идеални :)
dream1707
09-14-2012, 20:31
*пляяяяяяяс*
И като чета тая тема, се чувствам .. ъмх .. като ангелче... аз ли съм единствената, дето прави такива неща само у нас, у тях ии тнт ..
Jus7Smil3Back
09-14-2012, 20:40
*пляяяяяяяс*
И като чета тая тема, се чувствам .. ъмх .. като ангелче... аз ли съм единствената, дето прави такива неща само у нас, у тях ии тнт ..
много разкрепостени хора ве 8-)
dream1707
09-14-2012, 20:41
да бее.. не ги е срам ;х
Jus7Smil3Back
09-14-2012, 20:44
да бее.. не ги е срам ;х
Че и във святото място за знания... :shock:
Incadeptus
09-14-2012, 20:46
Точно!
Jus7Smil3Back
09-14-2012, 20:48
:lol:
AnarchyBoy
09-14-2012, 21:56
старите ти профилни снимки бяха по хубави :?
Dream , гордей се :D много малко са като теб! Днес си говорих с един приятел по скайп (по малък от мен) та когато той разбра че за първи път съм целунал момиче когато бях на 14 реакцията му беше "WTF аз съм на 14 и съм правил секс над 10 пъти" смятай какви са 12 годишните пикли днешно време :D тей , че гордей се :) много могат само да ти завиждат! 8-)
ShtrudeL
09-14-2012, 22:00
много могат само да ти завиждат! 8-)
чак пък... ти пък взе, че изкара правенето на секс/орална любоФ на обществени места като нещо ужасно.
just sayin'
Incadeptus
09-14-2012, 22:02
:lol: :lol: :lol:
dream1707
09-14-2012, 22:22
Е не мисля, че има за кво да ми завиждат.... аз и аз не съм девствена от 14 годишна всъщност, но просто винаги съм била във връзки в които имам чувства и тнт ... никога не съм правила секс, просто ей така, щото е яко или нещо такова
Мне хората обичат да разказват как им навират 15 сантиметрови между краченцита... <3
в колата му,на магистралата малко преди Ихтиман....в аварийното платно де :ДДДДД
Твърде опасно и рисковано място е аварийната лента на магистралата /съвсем сериозно/. Някой заспал може да ви отнесе!
UltraBlue
09-15-2012, 06:56
Абе тука май няма човек който/на когото да не са му правили свирка в кенефа на мола..
По темата: На мене са ми правили 3-4 пъти в мола,у нас,у тях,в северния парк множество пъти,в хотел Принцес на бала ми :D
Марчишпанче^^
09-15-2012, 23:28
Като гледам май аз съм една от малкото които не са правили в тоалетните на мола.
Иначе съм правила у нас, у тях, в тоалетната на едно кафене, в парка и на плажа (беше на едно много закътано място) :D
Incadeptus
09-15-2012, 23:30
Свиркаджии :D
BloodyMeri
09-16-2012, 07:07
WC на мола,на пейка в градската градина,беседка пред блока....
Е, как къде?! На съвсем нормални места.
Единственото по-разкрепостено място беше на хамак в двора ни. Беше... :smt116 После не можахме да сварим да трием записи от видеокамерите... :smt080
Сега само очаквам някой да сподели, че го е правил в църква и... :smt119 :D
*пляяяяяяяс*
Хихи не си единствената... Присъединявам се към теб. :D :)
ShtrudeL
09-16-2012, 11:19
Мне хората обичат да разказват как им навират 15 сантиметрови между краченцита... <3
Ами жалко.
Сексуалната революция не е била напразно! :)
PyCoKoCkA93
09-16-2012, 21:16
Чувствам се много изостанала на фона на останалите.Трябва да наваксвам :D
dream1707
09-16-2012, 21:25
Чувствам се много изостанала на фона на останалите.Трябва да наваксвам :D
Нда .. и аз така се чувствам ;д .. Трябва да заведа моя скоро до мола, нещо много се цепя от колектива
malko_pisi
09-16-2012, 22:05
WC в даскало, WC диско + кафе , влак, градинска люлка, плаж ;)
На мен са ми правили в двора на едно училище, където имаше камери и още една двойка натискащи се влюбени :Д
Ии в една детска градина хахха една жена стоеше на прозореца от блока си и гледаше потресена :D:D:D :D:D:D накрая дръпна щорите и затвори всичко хахахахахаххаха :D:D:D Правили са ми и в началото на градския парк на централната уличка :D:D:D в 2 часа посреднощ минаха само охраните на парка и се направиха, че нш не виждат :D:D:D xaxaxa
deniity.we
09-17-2012, 10:24
Е, как къде?! На съвсем нормални места.
Единственото по-разкрепостено място беше на хамак в двора ни. Беше... :smt116 После не можахме да сварим да трием записи от видеокамерите... :smt080
Сега само очаквам някой да сподели, че го е правил в църква и... :smt119 :D
Хаха няколко пъти съм ходила на църква- младежко събиране във вторник вечер и добре , че не съм била с мъжа ми xD Не знам защо...сигурно защото ми става скучно докато говорят...започвам да мисля само простотии и се чудя колко ли грешна ще се чувствам ако направя нещо подобно в църква. :D Но нали се сещаш, че всичко забранено е сладко (mm) :D И все пак ще чакаме някой да сподели дали е бил толкова разкрепостен, че да го направи в църквата.
Иначе по темата: Май съм една от малкото или дори първата която не го е правила в паркове и т.н. Не знам защо, но за мен тва е малко тъпо :D Само в нас...в леглото,в банята, в хола докато гледаме филм :D Но вече и тва е само мечта :D
Вече само в банята може заради малкия ми маймун който е на 3 и не знаеш от къде може да се появи :D Яка прецаквация :D
anonymous708973
09-17-2012, 10:30
Трябва да заведа моя скоро до мола, нещо много се цепя от колектива
:Д
Нали? :д
След време пикаенето и срането ше са забранени в обществените тоалетни.
БожиятАгнец
09-17-2012, 14:42
Хммммм да умник взимам нещо,на 13 съм и се дрогирам много яко,много ЛСД,КОКА,ХЕРОИН,ТРВИ РАЗЛИЧНИ НАПЪЛНО ЛУД И ДРОГИРАН СЪМ Какво да се прави не всички сме идеални :)
ИСКАМ ДА ТЕ ПИТАМ КАЖИ МИ МНЯКВИ ХАПЧЕТА ЗА НАРКОТИЧНИ ЕВЕКТИ ДЕТО ГИ ПРОДАВАТ В АПТЕКАТА ПЛС!!! че бях в малолетен затвор за амфети и магечиски габи та като не мога да се друсам наторално да се друсам синтатично
xXxPETYAxXx
09-17-2012, 14:47
Хмм...то лошо няма да не е само "в нас" или "в тях" - напротив, хубаво е да има разнообразие и "свежи идеи", ама пък с тея тоалетни...
Аз също съм изостанала(най-странното място е било в кола), но нямам никакво желание да правя подобни неща в кенефите на моловете и заведенияте! Тъпо ми изглежда! И гнусно!
AnarchyBoy
09-17-2012, 14:53
Хмм...то лошо няма да не е само "в нас" или "в тях" - напротив, хубаво е да има разнообразие и "свежи идеи", ама пък с тея тоалетни...
Аз също съм изостанала(най-странното място е било в кола), но нямам никакво желание да правя подобни неща в кенефите на моловете и заведенияте! Тъпо ми изглежда! И гнусно!
Ами то си е, и тъпо и гнусно да ти кажа :D
xXxPETYAxXx
09-17-2012, 14:55
Ами то си е и тъпо и гнусно да ти кажа :D
Като гледам коментарите, за мнозинството не е... :D
anonymous708973
09-17-2012, 20:53
Тоалетна в МОЛ, дъ фак. Все още го асимилирам.
Какво еротично намирате в ярко осветена тоалетна, която е широка 50 см на 50 см...
DisappointedDreamer
09-17-2012, 20:55
Какво еротично намирате в ярко осветена тоалетна, която е широка 50 см на 50 см...
По шведско тоалетните са цели стаи. Лукс, братче, точно за такива случаи 8-)
Преди да започна да живея с моята... ми духаше във входа на квартирата, където живееше... и дойде таксито, което чаках и се получи доста сконфузено... :) Като светна с фаровете... беше късно... направих се, че не сме го викнали ние... свършихме си работата и си викнах ново докато пушех... :) А иначе и на доста други места... основно в къщи, и у нас (при родителите ми) и банята, разни хижи и поляни като сме обикаляли, в спалнята на родителите на един приятел :)
П.П. Абе общо взето си е човешко и си е нужда до някъде :) А ако има и кои да ти помогне в този момент - поне за мен няма значение къде ще е ...
хахаххахахха ейй изсмях се с глас :D
.Fuckin Wit' Ya MentaLLy
09-18-2012, 08:59
На най-традиционното място- в леглото... А имам чувството, че другите са го правили навсякъде, но не и в леглото :D
в тоалетната на 2 заведения в града ми , както и в склада на едното кафене , пред входа на един блок , на един паркинг пред колата , на тераси , на една пейка пред блока ми , в колата на всевъзможни места , на гости в приятели , в хотелски стаи, у тях , у нас....
BloodyMeri
09-18-2012, 17:54
Определено говориш за кабинките.В Галерия МОЛ са си доста обширни пък и мисълта ,че мода влезе някой докато съм клекнала пред него ме влудява
С него,на много места. :D
OutlawGirl
09-19-2012, 13:51
Кино, тоалетна, склад, парк, младешкия хълм в Асеновград, тераси, вечерта на една уличка в Пловдив, на плажа, кола... за тези се сещам в момента...принципно обичам да експериментираме на нови места, вълнуващо е.
Oy7ofCon7roL
09-19-2012, 15:43
^^ ей ся форумната моралистка ще дойде да ти проповядва колко е курвенско тва
по темата, на мен са ми правили:
паркове, градинки, храсталаци, до гробища, в кола докато карам, в кафене(но не в тоалетната, а на сапарето) и т.н
OutlawGirl
09-19-2012, 16:01
^^ ей ся форумната моралистка ще дойде да ти проповядва колко е курвенско тва
За нея е курвенско, за мен и него е удоволствие :)
miss_cherry
09-21-2012, 21:28
Само вкъщи,не бих правила на места,където може да ни видят..