Влез

View Full Version : Космите на ръцете :(

slunchoo193
02-20-2012, 19:25
Може би има подобни теми, но трябва да търся с часове .... и така ето го и моя проблем. Имам много косми по ръцете и исках да си ги избръсна, но майка не ми даде защото щели да ръстът много гадно и реших да си ги изсветля (изруся) но проблемът ми е че по рождение косата ми е черна и смятам така да си остане и мисля че може би ще бъде малко странно или пък смешно. В много козметични салони ми предлагат но аз все още не съм решила. Вие как си ги махате ? Дайте и съвети да си ги изруся ли или не .. ?

-meGusta-
02-20-2012, 19:31
чувала съм,че можеш да ги изсветлиш в къщи с кислородна вода,но не съм много запозната :)

maider
02-20-2012, 19:35
Не знам за изрусяване... аз моите ги махам с епилатор и няма кой знае каква разлика като израстват (нито са станали по-дебели, нито по-гъсти).

breathless
02-20-2012, 19:57
^ със самобръсначката стават дебели и гъсти, не с епилатора.
Най-добре кола маска според мен.

slunchoo193
02-21-2012, 12:31
Ем и аз мисля с кола маска или епилатор но майка няма да ми даде пък те са много гадни ... :( Дава ми само да си ги изруся, но искам да ми кажете дали ще изглежда добре с черна коса и руси косми по ръцете или ще е смешно .. ?? Аз лично мисля че няма да е кой знае колко странно понеже няма да се забелязват много :)

arsenalllbaby
02-21-2012, 16:08
Ами то зависи от русото дали ще е смешно ;д Ако не се забелязват не мисля, че ще е смешно : ) Аз лично от скоро си махам моите с кола маска, защото бяха доста, а и отдавна им се каня ;д С майка даже не съм говорила за това, а и не мисля и че е забелязала.. Едва ли ще ми направи проблем, де.. А на колко си? Ако си малка, е нормално майка ти да не ти дава.

granger
02-21-2012, 16:55
От кислородната вода най-много да станеш рижава. Не знам на майка ти какъв ѝ е проблема. След кола маска даже започват да оредяват и да стват по-тънички!

dream1707
02-21-2012, 17:35
Не мисля, че ще стои зле... смисъл, ще изглеждат като естествено изрусели.. примерно като от слънцето ... поне ако е направено като хората де .. и хич няма да се забелязват.. аз така си правя на тия по коремчето, щото имам малко.

Иначе най-ефективно ще ти е с кола маска... говори с майка си.. от нея няма да станат по-дебели или нещо такова :)

Тарикатче
02-21-2012, 18:09
Чувал съм, че жените с косми по ръцете били много страстни ;)

granger
02-21-2012, 18:22
Всяка жена им косми по ръцете ,генетично е ! Работата е ,че едни имат гъсти и по-тъмни ,други не толкова , дрги имат светли и редки...
Логични:едното махане на косми от ръцете няма да я направи по-малко страстна или по- еди каква си.

deqnchety
02-21-2012, 18:22
Може би майка ти не ти позволява, защото си говорила с нея за бръснене.. и да определено самобръсначката не е добра идея... Най-ефикасното и добро решение е кола маската, пък и в козметичните салони не взимат много скъпо за тази процедура ... Другия вариант е депилиращ крем, мисля че и той ще ти свърши работа :) Успех

slunchoo193
02-21-2012, 18:36
А на каква цена е долу/горе колата маска в козметичните салони, защото ако ми позволи ще отида в козметичен салон а не да си купувам от различните лентички защото има различни видове и някои само нараняват кожата и нищо не правят ..... а междудругото съм на 14 :) не мисля че съм много малка :))

Тарикатче
02-21-2012, 19:34
Козичке.. Имах предвид жените с "доста" косми по ръцете.. И просто така съм чувал.. Кой е казал, че махането на космите по ръцете ще я направи по малко страстна? Нещо ти се спи майче..

Тарикатче
02-21-2012, 19:35
на 14? Аз пък мисля, че си много малка ;) Ше слушаш майка си, че да няма шамари по дупето

SunT
02-22-2012, 05:38
Е и какво като е на 14?
Цената не помня колко беше, защото аз съм ходила за крака+ръце при една сравнително евтина козметичка.Около 10лв би трябвало да е.. Не знам, ще те излъжа.Питай по студиата и ще видиш г/д колко е :)

maicheto80
02-22-2012, 10:54
Опитайте спрей за след епилация Кало супер ефикасен е, не правя реклама просто съм страшно доволна ще дам линк към сайта от където си го поръчвам http://namaleno.exsitee.com/Кало-Спрей-за-дълготрайна-епилация

Gerry905
02-22-2012, 11:26
Ууу и аз колко косми имах :D и много ме беше срам да нося блузки с къси ракави лятото, та в 5 клас май беше наще ми купиха епилатор и оттогава си ги махам с него. В началото боли, докато ги махнеш, ама после като пораснат малко пак ги минаваш и с времето даже ти става "приятно", защото има приставка и за масаж. Иначе никога не ги махай със самобръсначка - един път го направих и постоянно боцкаха, а като пораснат стават 2 пъти по-големи :D

BrokenInnocence
02-22-2012, 12:55
Махни ги с епилатор или кола. В никакъв случай със самобръсначка. Ако са наистина много и гъсти и да ги изрусиш пак ще стои смешно, нищо че са руси. И не е чак толкова малка авторката, айде сега като е на 14 да си стои космата. Щом не се чувства комфортно значи трябва да ги махне.

paradosou
02-22-2012, 13:07
Мда. Епилатор или кола. За колата парици не мога да кажа, не съм ходила. :)

zlatit0o
02-22-2012, 13:16
Аз първо си ги махнах с кола маска после известно време използвах епилатор, но нямам време всеки път да ги чакам да израстнат достатъчно и сега ги минавам с бръснача и нито съм станала горила нито нищо.

fair
02-22-2012, 13:16
Аз използвам депилиращ лосион и всичко е както трябва. Малко по-скъпи са но стигат за доста време :)

arsenalllbaby
02-22-2012, 17:16
Е, на 14 не е много малка, айде сега.. Просто поговори с майка си и отиди в козметичен салон да ти ги махнат.. Аз лично сама си ги махам, но е по-добре поне първия път да отидеш при козметичка, която ще ти даде и полезни съвети. :))

elichka955
02-22-2012, 17:22
Отиди първо да ти направят кола маска,след това вече може да започнеш сама,стават тънки и се разреждат..Колкото до изсветляването преди да започна с кола маската си мажех ръцете с кислородна вода и излизах на слънце,изсветляваха се :)

slunchoo193
02-22-2012, 17:55
Благодаря на всички помогнахте ми ... мисля да поговоря с майка първият път да е с кола маска а после с епилатор :) Само да попитам няма ли да боли аз на краката много ме болеше първият път с епилатора и после болката се смали но така и не изчезна и с ръцете ли ще е така ..... аз попринцип не обичам болката изобщо :D

sladur4etyYy
02-22-2012, 17:55
да, аз пък чух, че Чобака била новият секс символ, хахахах.

авторке, какво си заразпитвала майка си? щом не си ги харесваш- махаш ги. не си длъжна да й даваш обяснения за подобни неща. :) препоръчвам ти кола маска при козметичка.

elichka955
02-22-2012, 18:08
Благодаря на всички помогнахте ми ... мисля да поговоря с майка първият път да е с кола маска а после с епилатор :) Само да попитам няма ли да боли аз на краката много ме болеше първият път с епилатора и после болката се смали но така и не изчезна и с ръцете ли ще е така ..... аз попринцип не обичам болката изобщо :D

Мен лично на ръцете ме боли 100 пъти по-малко,отколкото на краката.. ;д

Anorexiia
02-23-2012, 22:10
за 10 лв ще ти ги махнат в някое студио или фризьорски салон после сама с Veet или с епилатор това с боядисването е тъпо

maicheto80
02-27-2012, 08:30
ей а какво ще кажете за ето този продукт за обезкосмяване - уж бил ефикасен и чета по разни форуми за него . Някакви отзиви от вас? http://namaleno.exsitee.com/%D0%A1%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D1%85%D0%B2%D0%B0%D 0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%B6%D0%B5%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%BE-%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%BC%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D 0%BD%D0%B5-Smooooth-Legs

Cucko0
02-27-2012, 09:47
изруси ги с перхидрол и амоняк

cigarettekisses
02-27-2012, 12:57
Най-добрия вариянт е кола маска.

DarkVampireAngel
02-27-2012, 21:56
Една приятелка си ги махна/май с епилатор/ това лято.Когато беше времето на късите ръкави косъмчетата на ръцете и не бяха големи,дори напротив - растяха по-бавно и бяха като малки иглички.Зимата носим дълги ръкави и това не е порблем.Аз това лято ще го пробвам защото и моите ръце имат такъв проблем,но като цяло по-добре така от колкото изсветляване.Не растът бързо и най-много 1-2 пъти месечно да ги махаш и то ако искаш перфектно гладки ръце :)

Hilary_
02-28-2012, 07:16
Кола маска или фото/лазерна епилация.

immortaL..
02-28-2012, 19:54
с самобръсначка стават гъсти и дебели , но с епилатор не .. според мен най-доброто ще е кола маска .. ;)

sexybanichka
03-01-2012, 15:43
Да и аз така бях .. и имах и аз проблеми с майка ми . И тя не ми даваше със самобръсначка ..
първо опитах с крем , почти същото е като самобръсначката . Епилатора и лентичките са най-добри и най-хубавото е , че после даже ти стават по меки и по малко :)

ariimeri97
03-02-2012, 19:33
епилатор/епилиращи лентички, кола маска/крем депилатор

Todorovaaaa
02-11-2014, 17:36
Аз също си махам космите по ръцете с кола маска. Доста удобно е и поне 1 месец нямаш проблеми, след продължително махане с кола маска космите стават по-тънки и по-редки (поне при мен е така), колкото до изсветляването според мен няма смисъл, по-добре ги махни, НО НЕ И СЪС САМОБРЪСНАЧКА.

cookie dough
02-11-2014, 21:37
Да, в такива моменти е най-добре да поставиш майка си пред свършен факт. Според мен кола маска, оттам нататък те ще растат по-нежни и може даже да намалеят.

Dam Yeo Wool
02-13-2014, 09:37
Със самобръсначката стават дебели и гъсти, не с епилатора. Най-добре кола маска според мен.

Това.

shutUp
02-13-2014, 11:19
^ При всеки е индивидуално.
Известно време ги махах с епилатор, а сега действам със самобръсначката. Нито са станали по-гъсти, нито пък по-дебели.
Даже напротив, а и растат супер бавно :3

gLoRiToO
02-13-2014, 12:10
Кола маска или фото епилация - това е варианта.Не се лъжи да си ги бръснеш.Аз лично от много години ходя на кола маска и стават доста по тънки и оредняват космите.Единственото гадно при мен е,че като стават по тънки се получават доста подкожни пъпчици,но при мен е от кожата(много ми е чувствителна) и козметичката ми каза с пилинг гел няколко пъти седмично,наистина намаляват подкожните пъпки значително.Кажи на майка ти,че на 14 няма как да ходиш с косми навсякъде,все пак си момиче и трябва да изглеждаш добре,а не като Тарзан.