PDA

View Full Version : изпитвам тудност



step_up_right
02-20-2012, 20:10
Здравейте! Обръщам се с един малко глуповат проблем! Винаги когато го правим се тревожа ужасно много дали ще се справя добре или пък ако предложа нещо дали ще е глупаво,което значи че в първите няколко минути преди каквото и да е просто колкото и да искам не знам как да започна... Той вижда колко се притеснявам и е голям инат-напоследък ме кара сама да се справям,писна му да ме направлява нон-стоп а аз да чакам на готово... Аз искам ужасно много да държа организацията поне веднъж в свои ръце и да действам без срам без спирачки... Придобивам идеи как да не седя втренчена тъпо в него и по този начин да убивам нещата,ала когато започнем нямам никаква идея за поза какво да предприема... Опита ми е доста беден,той е опитен но просто иска от мен да надделея тоя глупав срам а аз не знам как. Някой би ли споделил как се отпуска ако се чувства притеснен и нещо пози ала бала като за такива невежи като мен? Мерси предварително!!!

FreakBitch
02-20-2012, 20:27
1. Алкохол
2. Практика
3. Самовнушение, че такъв проблем не съществува.

m0h
02-20-2012, 20:29
няма какво да те посъветваме тук, освен да се отпуснеш и малко по малко ще влезнеш в крак с нещата :)

m0h
02-20-2012, 20:30
дам, малко алкохол, наистина, колкото да те отпусне, не да се напиеш като животно :D

DragonLady
02-20-2012, 20:40
дам, малко алкохол, наистина, колкото да те отпусне, не да се напиеш като животно :D

+1
Помага, аз попринцип съм си леко разкрепостена ( в рамките на нормално и без фетиши ), а като подпиина и хептен.
Иначе не разбирам какъв е тоя срам от човека, който се предполага, че обичаш? Или поне те привлича сексуално.
Кажи му да легне, започни да целуваш устните му, врата, зърната ( дам, не само при жените са чувствителни ) и слез надолу. Направи му една свирка, яхни го и си го вкарай сама, после започни да се движиш нагоре и надолу върху него. Няма как да не му хареса ;) Да галиш тялото му с косата си, също ще ми хареса. И не забравяй след свирката презерватива, после го яхвай.

Bastard
02-20-2012, 21:30
Тва с алкохола не е много уместно :D :D :D аз като се почерпа и не мога да свърша по 1 час :D :D :D

djipsito
02-20-2012, 23:01
Вместо да се притесняваш кво ще стане или кво ще си помисли и дали няма да се изложиш, вземи си представи, че си супер яката и че ще го побъркаш. Представяй си кво искаш да му причиниш (:D) и действай смело без да ти пука.

Като се спичаш, той си мисли, че нямаш желание да промениш нещо. Покажи му, че го ЖЕЛАЕШ.. абе, отдай му се.

(Отдай му се не означава легни разкрачена и гледай тъпо в тавана)

marilyn
02-21-2012, 07:51
Ама наистина как можете да се притеснявате толкова, от човека, с когото правите секс... Отпусни се, (ако решиш да пробваш това с алкохола, внимавай, знай си мярката, не прекалявай), направи му свирка, целувай го, яхни го, бъди ти отгоре примерно, той отдолу ии не мисли дали това, което правиш е "грешно".

TheBeliever
02-21-2012, 07:59
Всичко е в главата ти, просто трябва да си създадеш подходяща обстановка. И аз бях така в началото.

Моят съвет е да му завържеш очите с някое шалче и да се пуснеш на "експедиция". Като не те гледа ще си по-отпусната и няма да се притесняваш "Ама правилно ли го правя, той какво ще си помисли" и т.н. Пък и за него ще е приятно да се осланя само на другите си сетива. А веднъж като се престрашиш нататък е лесно.

GreenFairy
02-21-2012, 19:27
Облечи секси бельо - ако изглеждаш секси и се чувстваш секси ще действаш секси ;)
Мастурбирай пред огледало - ако преодолееш притеснението пред себе си (предполагам, че съществува такова), ще ти бъде по-лесно да преодолееш притеснението пред него :)

step_up_right
02-24-2012, 18:30
не ме е срам от него,а от това че не съм опитна и не знам кое как точно да направя. Искам всичко да е наред и не желая да го разочаровам. Тая част с алкохола...ами в 9 часа сутринта не мисля! :Д Обикновенно като го правиме винаги е сутрин,просто не живееме на 1 крачка разстояние и така... :Д

barbiee96
02-24-2012, 20:56
Всичко идва с практиката. Отпусни се, в началото не може да си като порно звезда. С времето ще свикнеш и няма да се притесняваш, никой не се е родил научен.

Nightwolf
02-25-2012, 14:42
Тва с алкохола не е много уместно :D :D :D аз като се почерпа и не мога да свърша по 1 час :D :D :D

Не си единствен братко :D:D

anonymous708973
02-26-2012, 16:24
не ме е срам от него,а от това че не съм опитна и не знам кое как точно да направя. Искам всичко да е наред и не желая да го разочаровам. Тая част с алкохола...ами в 9 часа сутринта не мисля! :Д Обикновенно като го правиме винаги е сутрин,просто не живееме на 1 крачка разстояние и така... :Д

Влизаш у тях, хващаш го още сънен, целуваш го супер много, замъкваш го в спалнята, събличаш го, продължавайки да го целуваш супер много и така нататък.
Кое всъщност не ти е ясно?

GrandProtector
02-26-2012, 18:15
Практика. Секс практика!

anonymous708973
02-26-2012, 18:25
Практика му е майката наистина, но ако с този човек ти е неудобно, значи не е правилният.

pornalation
02-26-2012, 18:39
Абе тва да не ти е изпит по физика, тва е секс, спокойно, без много да му мислиш и всичко си става :)

FuCKkK13
02-26-2012, 18:45
прочетох първите 2-3 коментара и да,съгласна съм с тях... алкохол.. не прекалявай.. като усетиш,че си се отпуснала малко спри да надигаш чашката,а като започнете още повече ще се отпуснеш.. другото което е.. имаше един сайт в който имаше пози и беше показано с анимация дори как се движат(ако някой се сети може да го пусне - сега точно не се сещам как беше сайта).. от там можеш да погледнеш някоя друга поза и да му покажеш и да я направите... другото което е,е да си купиш ново секс бельо.. да,малка крачка,но все пак е нещо !!! .. друго.. поразгледай по форуми за идеи как да разнообразите,но ако не ти идва отвътре нищо няма да се получи...

Brian Griffin
02-26-2012, 21:19
Определено алкохол в омерени количества би ти помогнал, аз лично ако имах такъв проблем да се отпусна и да ми паднат задръжките бих пробвал с нещо по -интересно например марихуана, въпреки че ми действа грубичко.

cyclops
02-27-2012, 09:40
Секси бельо, секси музика, чашка алкохл(ако може) и просто отиваш при него и започваш с предигра..не знам дали си падаш по оралната любов , но това е едно добро начало...няма от какво да се притесняваш. Все пак сте заедно, следователно те желае. Нещата идват от самосебе си.. За да се почувстваш уверена трябва първо да се чувстваш секси. Ти си мислиш, че те е страх , че не можеш да предприемеш нещо сама, но според мен проблемът идва от друго. Нямаш дпстатъчно самочувствие. Давай смело!

step_up_right
02-27-2012, 19:11
Влизаш у тях, хващаш го още сънен, целуваш го супер много, замъкваш го в спалнята, събличаш го, продължавайки да го целуваш супер много и така нататък.
Кое всъщност не ти е ясно?

амииииииииии... последния път реших да действам малко по смело... аз като ходя у тях винаги както казах е сутрин и го сварвам в леглото още не станал и този път направо легнах до него и го разсъних както той обича. Обаче като тръгнахме да го правиме и се опитах аз да действам а не да чакам на него си беше катастрофа... схваната работа (аз)... пак казвам-не ме е срам от него просто ме изнервят и дразнят тия засечки...