View Full Version : МОЛЯ СПЕШНО ЗА СЪВЕТ!!!
rainet00
02-20-2012, 21:43
Здравейте! Въпросът ми е следния: Вчера по време на секс презервативът на приятеля ми се изхлузи у остана в мен, а днес на обяд цикълът ми дойде. Смятате ли че при това положение трябва да взема хапче и всъщност то може ли да се взима по време на менструацията. Знам че има малка вероятност да съм забременяла, но досега не съм взимала такива неща и ми е малко неясно. Благодаря Ви предварително!
ше ме довършите.. НЕ СИ БРЕМЕННА, след като ти е дошъл цикъла - НЕ СИ БРЕМЕННА.
И вземи го извади тоя презерватив, да не получиш някаква инфекция.
djipsito
02-20-2012, 22:55
:D
Темата е изчерпана.
:D
Темата е изчерпана.
:D:D:D:D да.
Chovecheca
02-21-2012, 08:22
То момичето трябва да е бая глуповатичко, че да остави презерватива вътре.... :D
MojoJojo88
02-21-2012, 09:02
Ох, малеей. Тази тема, автоматично влиза в графата ми за най-малоумни теми.
Не си бременна, не се тъпи излишно с хапчета.
rainet00
02-21-2012, 14:54
Извадих презерватива веднага, не съм толкова глупава за да го оставя там!!!
thefolenangel
02-21-2012, 15:53
А викаш и ресто си върнала :D
Пийни,пийни...после зелено ще излиза!
ОМГ- искам иконка фейспалм тук,бее, не е честно!
++++++++++
DragonLady
02-21-2012, 20:27
Пийни,пийни...после зелено ще излиза!
И аз и аз искам такова емотиконка ....
Ужасни сте.Вместо да помогнете на момичето,Вие пишете какви емотикони сте искали..Такива като вас не би трябвало да пишат по форумите :)
:D Добре бе :D Ясно е ,че я защитаваш,защото за съжаление си толкова необразована,колкото и тя. Ще пиша кви икони искам,щото такива като теб бол и един голям процент от тях , поради незнание стават млади мами. ТАКИВА КАТО НАС ТРЯБВА ДА ИМА ВЪВ ФОРУМИТЕ,ЗА ДА КАЗВАТ НА ТАКИВА КАТО ВАС КАК ДА СЕ ПАЗЯТ,ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕТЕ САМИЧКИ И ПУСКАТЕ МАЛОУМИ ТЕМИ! КАПИШ , sweetie?!
Като си толкова образован айде кажи и кво да прави де,..Вместо да пишеш за тъпите емотикони смеешенннннн ;)
Първо съм момиче, да образована съм, има ли смисъл да повтаряме едно и също във всяка тема...при положение, че ги има на всяка страница, ама е голям умствен труд да поразгледаш тук-там.
djipsito
02-23-2012, 10:59
Първо съм момиче, да образована съм, има ли смисъл да повтаряме едно и също във всяка тема...при положение, че ги има на всяка страница, ама е голям умствен труд да поразгледаш тук-там.
:D +++++++++++++++++