View Full Version : Редно ли е... как да постъпя...
pavelvasilev
02-21-2012, 11:12
Здравейте, откак се помня винаги съм имал сериозни връзки с бившите ми, като най-кратката ми връзка е била 2 години, и аз съм такъв човек че винаги съм се раздавал и държал на дадената сериозна връзка всичко, мисълта ми е, че никога не ми се е налагало или по някакъв повод да съм бил с някоя жена за по една вечер или само за секса.
Отскоро се запознах с една доста палава девойка по нета на 24 години, била омъжена, имала малко дете, и след размяна на снимки и разговори ми каза директно че и липсва секса и че съпругът и не я задоволява и нямал желание, искала секс, другото което ме озадачи, разпитваше ме подробно какво ми харесвало, възбуждало, как да е облечена, пози и т. н. Тя ми каза какво я възбужда и ми сподели че иска като правим секс, да я шляпам по дупето, да я хапя леко и да и говоря мръсотии и да и викам че е ( кучка )....
Та въпреки че никога не съм говорил така на жена по време на секс ми е някак странно, но не е проблем да и викам така:):):) Проблема е морална гледна точка, самия факт, че е семейна и има детенце, някак си го чуствам нередно, ясно ми е че става дума само за секс, но никога не съм имал връзка с женена жена или за по една вечер, не знам какво да правя.... Сега тя ме проучва един вид, искала да е сигурна че мога да бъда дискретен.... Как да постъпя, да бъда ли с нея?
psychopath
02-21-2012, 11:41
Ами, ако очакваш някой да те убеди, че не е нередно и е в реда на нещата...съжалявам, нередно е.
Това, че тя е обвързана (още повече, женана и с дете!), не означава, че ти като си свободен ще си невинен.
Струва ли си заради единия секс, ако се разделят...да чувстваш вината (явно ще чувстваш такава, щом питаш това)?
В по-друг случай бих оправдал подобна постъпка...до колкото разбрах мъжа й не ти е познат или приятел, но все пак... има дете по дяволите! щом е на 24, вероятно е женена от скоро, има дете...и обяснява на някакви си (извинявай, че го казах така) как искала да я шляпат, да я наричат кучка и т.н. Бахти боклука е тая!!!
По-добре да говори с него по темата, защото накрая ще стане грозно...най-вече за детенцето. :)
Ако от самото начало не я е задоволявал...защо му е родила дете и се е омъжила за него, след като не е окей с това? ххахахха. Нямам думи, честно! Или аз съм с някакви ненормални разбирания, или хората са си е'бали майката...
Според мен не си струва, наистина, но ти си знаеш. : )
Ако решиш да я чукаш все пак...след като я наричаш "кучка, курва, отрепка" и т.н
след като свършиш й кажи, че не си го казвал щото й харесва, ами щото е самата истина :D
хахаха и имаш няколко бири от мен! :D
paradosou
02-21-2012, 11:50
Ама от най-редните е, ше знаеш...
Намери си някоя, дето не е в положението на тая, т.е няма дете и т.н, такива има колкото искаш.
FuCKkK13
02-21-2012, 12:44
psychopath
съгласна.. няма какво повече да допълня.. не си струва.. хич да не е помисли за детенцето !
anonymous708973
02-21-2012, 13:19
psychopath
съгласна.. няма какво повече да допълня.. не си струва.. хич да не е помисли за детенцето !
Майката на самото детенце не мисли, защо трябва на чужд човек да му пука?
thefolenangel
02-21-2012, 13:38
Ако не си ти ще е някой друг. Въпроса опира до теб самият - какъв си ти, какви са убежденията ти?
Никой не може да ти даде отговор на горните въпроси освен ТЕБ => тая тема е напълно безсмислена.
Не обичам да чета морал на хората. Дали е редно или не ти сам за себе си трябва да си решиш. За мен лично брака не е институция... но ми се случи да ме сваля женен мъж с 2 деца. И го отрязах по тая причина. Но това е моята постъпка... ти сам трябва да си решиш какво да направиш. :)
HolyShit
02-21-2012, 15:10
Въй гледай го....Значи не си дискретен,знаех си аз.Ще си търся друг,заеби..
djipsito
02-21-2012, 16:26
Бъди пич. Заради себе си.
Досега не си го правил, защо сега ? Откъде си сигурен как ще се развият нещата ? Ква е тя ? Ако е бясна психопатка и каже, че си я изнасилил и наговори куп глупости, кво праиш ?
Като на филм го написах, ама ... има ебаси хората.
Бъди разумен и не се занимавай, за едното ебане може накрая теб да наебат. Морето е пълно.
LeprikonA
02-21-2012, 16:53
Майката на самото детенце не мисли, защо трябва на чужд човек да му пука?
все някой трябва да помисли за това, защото един ден може да има отражение върху неговия живот.
очеизвадно тая "майка" не мисли за нищо друго, освен кой да я изчука. казваш, че все си бил в сериозни връзки - защо изобщо се занимаваш с това? неморално, тъпо, че дори и долно си е. а и е вярно както се каза по-горе, че ще си или ти или някой друг, въпросът е ти какъв си.
Glamour92
02-21-2012, 17:06
Майката така или иначе вече е решила,че иска да си намери тъпкач.И ще го направи-ако не с теб,авторе,то с някой,който притежава по-заспала съвест.Ти прецени ...
А че е нередно,нередно е-последствията обаче ще си ги понесе уважаемата шавлива госпожа-ти така или иначе дори да не приемеш офертата и,няма как да спреш евентуалния разпад на семейството и :/
Violenza
02-21-2012, 17:06
Значи като родиш дете автоматично трябва да спреш да мислиш за секс? Мда, и аз така мислех на 16-17...
Това да правиш хубав секс и да искаш да те "пошляпват" няма нищо общо с това какъв родител си. В случая обаче мамчето е боклук, защото има семейство, а директно и лесно се предлага на чужди мъже.
Авторът ако е поне малко мъж на място, не би погледнал някоя подобна. Никой нормален мъж не би.
Biskfitka
02-21-2012, 17:19
Майката на самото детенце не мисли, защо трябва на чужд човек да му пука?Мда,ако не е той,ще е друг...
Пък и не се знае какво прави съпругът й и какви ги върши тя ;д
s_E_x_Y_y_Y
02-21-2012, 17:51
Решението си е само твое ама си помисли някой ден като имаш жена и деца дали и твоята няма да поиска да ходи по чуждо и как ще се почувстваш особено като се сетиш, че самия ти си го правил(ако спиш с майката де )
pavelvasilev
02-21-2012, 19:24
Искам да ви благодаря на всички Ви! за съветите, аз още като писах за това, ми стана ясно някак си вътрешно усещане, че няма да се занимавам с нея, просто не съм такъв тип човек, истината е че са ме ударили хормоните след едногодишна суша и изкушението от тази жена ми дойде много предизвикателно, та успях да мисля трезво с горната глава и с ваша помощ да не мина към тъмната страна, радвам се че има все още толератни хора и верни на себе си и принципите си, благодаря Ви! Бъдете здрави и лека вечер!
djipsito
02-21-2012, 22:32
Пак заповядай :D
dimitar_ak
02-24-2012, 07:37
Въпросната дама си вдига женското самочувствието в мрежата. Я се опитай да си уредиш среща. Ще видиш как веднага ще заговори съвестта й.
Аз не бих се забъркал в семейство.
anonymous708973
02-24-2012, 08:00
Решението си е само твое ама си помисли някой ден като имаш жена и деца дали и твоята няма да поиска да ходи по чуждо и как ще се почувстваш особено като се сетиш, че самия ти си го правил(ако спиш с майката де )
Ако това стане, ще си е виновен самият той.
в нета има хиляди мъже, чакащи това
ако не си ти, ще цъкне на следващия профил и ще зарибява друг.
ако ти е гузно-недей, ако пък не-действай : )
majestic001
02-24-2012, 11:25
Братле не ги слушай тия баби и дядовци тука. Задължен си направо да правиш секс с тази жена...Хората си мечтаят да са в твоето положение,а ти се дърпаш. ГРЯХ !
DarkTemplar
02-24-2012, 14:09
Абе не е редно, ама.. ти си знаеш.
в нета има хиляди мъже, чакащи това
И доста такива жени има, просто повечето не си признават.
Rebirthing
02-24-2012, 18:00
Майката така или иначе вече е решила,че иска да си намери тъпкач.И ще го направи-ако не с теб,авторе,то с някой,който притежава по-заспала съвест.Ти прецени ...
А че е нередно,нередно е-последствията обаче ще си ги понесе уважаемата шавлива госпожа-ти така или иначе дори да не приемеш офертата и,няма как да спреш евентуалния разпад на семейството и :/
Най-изчерпателното мнение по темата :). Не се замесвай с такива !
Тва може да е някъв пич и да се ебава с теб. Всякви безделници има в нета. Виж я първо на живо, прецени и тогава му мисли. Бая боклук е тая и е трябвало да мисли за тия неща преди да прави деца, ама си е неин проблем. Дали ще си ти или някой друг.. все тая. Сам си прецени. Вместо да положи всички усилия да покаже на мъжа как и какво иска, търси да се начеше другаде, при положение, че е с дете и женена.. Сигурно и по сметка се е омъжила, щото не виждам друга логична причина да се омъжи и да роди дете от някого, с който не й върви в кревата. Малоумни жени навсякъде.
Glam0rous
02-25-2012, 12:23
Казаха ти го - ако не си ти, ще е някой друг. Да не си мислиш, че хората като се омъжат/оженят стават много примерни и стоят вързани за един?! Такъв голям процент от тях правят това, което прави тая мадама, че си нямаш на идея. Още повече, че е на 24 - млада и зелена едва ли не. Кой знае щом вече има дете дали не е омъжена по принуда, или просто се е объркала нещо и сега съжалява за избора. Ако те кефи мадамата, направете си кефа и така. Не си виновен ти, че нещата в семейството и не вървят.
psychopath
02-25-2012, 13:25
Glam0rous бъдеща отрепка? :D
Да ти сера на ценностите и на све...
alfons1to
02-25-2012, 17:14
За n-ти ПЪТ - Ако не си ти ще е някой друг.. А за тва че можеш да им развалиш семейството и т.н. мога да кажа че това семейство вече се разпада щом се стига до тук! Вина НЯМАШ!
;)
Glam0rous
02-25-2012, 17:53
Glam0rous бъдеща отрепка? :D
Да ти сера на ценностите и на све...
Благодаря ти за специалното внимание, но се въздържай да класифицираш хората, когато мнението им за нещо не съвпада с твоето.
Моите ценности, каквито и да са те са едно, а реалната ситуация в това семейство - друга. Щом някой е решил да изневери - ще го направи. Ако ще един ден да се разведе и да заживее с друг, щом така на всички ще им е по-добре, нека. Дори и за детето, което няма да гледа скандалите и начумерените физиономии на родители, които живеят заедно само по задължение и не се разбират. То и без това ще отнесе всичко.
И за теб и протокола - вече отрепка, понеже съм почти на нейните години.
Оф, епик тема. Въпроса е до човек. ДО съвест. Казвам го без упрек или нещо такова: Ако смяташ ,че семейството ѝ така или иначе е отишло на кино...ок твой си е избора. Аз не бих го направила, аз бих си хванала гъза в ръка и бих била шута на тая мацка. Вярно е ,ако не си ти-друг ще е, не е там работата. Работата е там дали ти после ще имаш гузна съвест или не.