Влез

View Full Version : Свирки...

elizabethg
02-21-2012, 23:54
Какво мислите за свирките?ЗА или ПРОТИВ сте?Ако си имате сериозен приятел,когото много обичате,бихте ли му правили свирки:?

ton1
02-22-2012, 02:30
Свирки правят обикновено и момичетата които са се запознали с теб преди 5 минути.Да не говорим за обич.

ShtrudeL
02-22-2012, 03:18
Обич обич обич
Не ми е най-любимото, не казвам, че не ми харесва, но ако обичаш човека до теб, защо да не му доставиш това удоволствие?
По-скоро се учудвам на теЗ, които твърдят, че е нещо унизително/гнусно/етц.

bloodyF
02-22-2012, 08:52
Обич обич обич
Не ми е най-любимото, не казвам, че не ми харесва, но ако обичаш човека до теб, защо да не му доставиш това удоволствие?

и аз съм на абсолютно същото мнение
а пък и ако очакваш да те лиже/да те задоволява по друг начин, който ти харесва -> и той ще очаква нещо в тоя дух от теб..

djipsito
02-22-2012, 10:17
На мен много ми харесва. Ако сме се харесали с някой и стигаме до леглото, няма да чакам да го заобичам, че да му направя кефа. Не е като да си лягам с вчерашни примерно, че да не го правя.

TheBeliever
02-22-2012, 10:54
а пък и ако очакваш да те лиже/да те задоволява по друг начин, който ти харесва -> и той ще очаква нещо в тоя дух от теб..

На мен ей това не ми е понятно. "Дай, за да получиш" принципа няма място в моето легло. Остава и сметка да му водя - колко свирки съм му правила, докато съм била в цикъл (примерно) и с колко олихвяване трябва да ми се издължи.

Правя орална на приятеля ми защото ми е приятно да му доставям удоволствие. Правих му е преди нещата помежду ни да станат сериозни.

Chacho
02-22-2012, 10:58
На мен ей това не ми е понятно. "Дай, за да получиш" принципа няма място в моето легло. Остава и сметка да му водя - колко свирки съм му правила, докато съм била в цикъл (примерно) и с колко олихвяване трябва да ми се издължи.

Правя орална на приятеля ми защото ми е приятно да му доставям удоволствие. Правих му е преди нещата помежду ни да станат сериозни.

Да не говорим, че едно момче иска да си мисли, че момичето наистина го желае по такъв начин, да не кажа, че това може би е най-възбуждащото в цялото действие. А симулирането винаги си личи.

DisappointedDreamer
02-22-2012, 11:04
Обич обич обич

+1 И аз така мисля.

anonymous708973
02-22-2012, 11:06
Ако сме се харесали с някой и стигаме до леглото, няма да чакам да го заобичам, че да му направя кефа.

Да.

Тая тема не е ли дъвкана милион пъти?

granger
02-22-2012, 11:10
Да, милион пъти е дъвкана и едни , и също хорица си пишем
Съгласна съм с джипсито!

djipsito
02-22-2012, 11:15
Абе така е, ама не може само единия да дава, все очаква и да получи в замяна, нали.. Да не се лъжем. Не става въпрос да държиш сметка или да вадиш кантара кой/колко/кога/за колко време...

Първия ми никога не ми правеше орална, аз на него да. Не ми е било проблем, както казах, приятно ми е, харесва ми да доставям удоволствие, а не бях преритала да ме лиже. Да, ама след няколко месеца ми стана любопитно и споделих с него, а той ме отряза. Каза, че тва било за мъжете, които не можели да си използват пишката като хората (!?) Кажи не искам и толкова, в смисъл не е сложно, разбран човек съм. Тъпи правежи, щото и аз мога да кажа, че мацките, които правят свирки не могат да задоволят парта само с чукане...

Едит: тва е за коментарите по-горе ;д

TheBeliever
02-22-2012, 11:23
Първият ти е бил говедо.

И не, аз не очаквам да ми връща "услугата" след като му направя свирка. Често се е случвало и да го дръпна когато сам тръгне да ме лиже след като съм му правила орална. Не смятам, че ми е длъжен с нещо само поради факта, че съм искала да му направя кефа. Ако ще ми прави орална нека да е защото е проявил желание, а не защото се е почувствал задължен.

djipsito
02-22-2012, 11:36
Така е, ама като ти се прииска, защо да не си кажеш желанието на глас ? Че не е длъжен, не е. Не можеш да му опреш пистолет в главата, ама и не е много приятно да ти се правят. Не знам, аз така го разбирам. За въпросния, добре, отказал ми е, не съм тропала с крак, нито съм настоявала, ама чак пък толкова. Знам, че тва е нещо много конкретно и не обхваща всички, ама има и такива говеда, както го нарече ти. И то от двата пола.

TheBeliever
02-22-2012, 11:50
Като искам казвам, той като иска казва. Ама варианта "Аз ти направих, за да ми направиш и ти" ми звучи като "Аз се прежалих, сега е твой ред". Ако ще ме лиже само, за да си изпроси по този начин свирка, по-добре да пропуснем. Предпочитам да ми заяви директно "Искам свирка", отколкото да си прави тънки сметки.

cyclops
02-22-2012, 11:53
Аз обичам да правя. Обожавам да гледам как изпитва удоволствие от това. И не само. Просто обичам да го правя, обичам да се усъвършенствам всеки път. Да видя точно кое му доставя най-много удоволствие. Да го гледам в очите докато трепери от удоволствие. Просто уникално!

ShtrudeL
02-22-2012, 13:22

И аз това щях да кажа, но ме мързеше.
+1

AliceSw
02-22-2012, 18:19
Не разбирам хората, които делят секса на вагинален, анален, орален и тн. Сексът е преживяване и е чудесно, когато е разнообразно. Така се насища с най-различни емоции, сетивата възприемат най-разнообразни усещания и е по-цялостно преживяването. Това да се чукаш с някого, а да мрънкаш да му направиш свирка, е като да му покажеш само едната си гърда, вместо да махнеш блузата, 'щото днеска толко е заслужил...

Chacho
02-22-2012, 18:20
Не разбирам хората, които делят секса на вагинален, анален, орален и тн. Сексът е преживяване и е чудесно, когато е разнообразно. Така се насища с най-различни емоции, сетивата възприемат най-разнообразни усещания и е по-цялостно преживяването. Това да се чукаш с някого, а да мрънкаш да му направиш свирка, е като да му покажеш само едната си гърда, вместо да махнеш блузата, 'щото днеска толко е заслужил...

Ахахахахахаха, няма такъв пример просто (rofl)

DragonLady
02-22-2012, 20:22
Не ми е особено приятно да го правя, но го правя понеже обичам приятелят си, и искам да му доставя това удоволствие. Тоест всичко е продиктувано от любовта, обичам някой правя всичко за него и в секса, не го обичам, гледам само себе си и съм егоист в леглото.

DarkTemplar
02-25-2012, 07:29
Брех, тва набор 96 са много напреднали. 8)

ShtrudeL
02-25-2012, 09:13
Абе така е, ама не може само единия да дава, все очаква и да получи в замяна, нали.. Да не се лъжем. Не става въпрос да държиш сметка или да вадиш кантара кой/колко/кога/за колко време...

Първия ми никога не ми правеше орална, аз на него да. Не ми е било проблем, както казах, приятно ми е, харесва ми да доставям удоволствие, а не бях преритала да ме лиже. Да, ама след няколко месеца ми стана любопитно и споделих с него, а той ме отряза. Каза, че тва било за мъжете, които не можели да си използват пишката като хората (!?) Кажи не искам и толкова, в смисъл не е сложно, разбран човек съм. Тъпи правежи, щото и аз мога да кажа, че мацките, които правят свирки не могат да задоволят парта само с чукане...

Едит: тва е за коментарите по-горе ;д

пф, твоя човек не е добре. (Говоря за това, което е казал.)
Иначе никога не съм искала в замяна нищо...

mrankoniiii
02-26-2012, 18:37
и аз съм на абсолютно същото мнение

(10 bukvi)

marilyn
02-27-2012, 11:26
Мен ме кефи да правя свирки, за мен това е част от прелюдията към секса. И не мисля, че е нужно да обичаш някого за да му правиш френска, нужно е той да връща жеста. :)

granger
02-27-2012, 11:32
Не е задължително да връща жестна, нищо в секса не е задължително и не трябва да се прави по задължение , а по желание. Правя , никога не ми е било проблем , просто ми харесва да доставям удоволствие на партньора си. Да хубаво и той да се грижи орално за мен,ама няма да приритам ,ако не го направи. Пък и никъде не е казано ,че трябва да е танто за кукуригу. Когато не е очаквано е още по-хубаво!

anunu
02-27-2012, 11:36
Аз обичам да правя. Обожавам да гледам как изпитва удоволствие от това. И не само. Просто обичам да го правя, обичам да се усъвършенствам всеки път. Да видя точно кое му доставя най-много удоволствие. Да го гледам в очите докато трепери от удоволствие. Просто уникално!

Напълно споделям мнението ти.

anonymous708973
02-27-2012, 12:03
Естествено, че не е задължилно всеки път да ми връща жеста. Не знам за вас обаче, но аз не бих била с момче, което не прави френска. На 90% съм сигурна. Рано или късно ще му изнамеря и други кусури и ще го оставя.

BrokenInnocence
02-27-2012, 14:02
На мен много ми харесва. Ако сме се харесали с някой и стигаме до леглото, няма да чакам да го заобичам, че да му направя кефа. Не е като да си лягам с вчерашни примерно, че да не го правя.

Същата история е и при мен.

umri
02-27-2012, 14:47
Естествено, че не е задължилно всеки път да ми връща жеста. Не знам за вас обаче, но аз не бих била с момче, което не прави френска. На 90% съм сигурна. Рано или късно ще му изнамеря и други кусури и ще го оставя.

Един познат много обичал да лиже, ама си мисли, че клиторът е откъм гъза.

Жена, която не прави свирки не става. Попадал съм даже на момичета, които се мръщят, докато им свършваш в устата. Отвратително гадно е. Точно си свършваш и си във върховия момент и гледаш няква сбръчкана физиономия ти гълта, а лицевите й експресии са все едно насила лайна яде. Трябва да показва колко й е вкусно в тоя момент, като не се мръщи.

rock_that_body
02-27-2012, 17:38
Аз съм за.. :)

MaLkaTa_LaDy
02-28-2012, 07:48
Е много ясно, че не е задължително да ми "върне жеста", ама като ме остави незадоволена и възбудена, ставам нервна и много гадна.
По основната тема - Аз съм малко по-различно настроена към тях. На едно момче мога да му позволя всичко, без ограничения, стига да ми е доказал, че наистина иска да е с мен и няма да ме унижи по никакъв начин след като се разделим. Малко се отплеснах, ама идеята ми беше, че свирката я смятам за по-интимна. С едно момче, с което си легна за една нощ или пък нямам особени чувства към него - едва ли ще му направя свирка.

anonymous708973
02-28-2012, 12:43

Жена, която не прави свирки не става. Попадал съм даже на момичета, които се мръщят, докато им свършваш в устата. Отвратително гадно е. Точно си свършваш и си във върховия момент и гледаш няква сбръчкана физиономия ти гълта, а лицевите й експресии са все едно насила лайна яде. Трябва да показва колко й е вкусно в тоя момент, като не се мръщи.

Ако може да примлясква с физиономия на пълно блаженство, ще е направо идеално, а? :D

barbiee96
02-28-2012, 19:14
Преди да пробвам си мислех, че е нещо много гнусно и гадно ;д и аз нз защо ;д
Ноо след като и аз не знам как се навих да пробвам видях, че не е болка за умиране. Прекалено е да кажа, че ми харесва, всмисъл не изпитвам удоволствие от това, а от това, че виждам, че му харесва

ShtrudeL
02-28-2012, 19:43

пф
Не ставала. Я пък ти. Звучиш малко като егоист.

kotenceto_bonbon
02-29-2012, 13:56
не е задължително да го обичам,ако сме минали през банята преди това..

SpiritInBlack
02-29-2012, 14:00
Колкото и странно да прозвучи , защото съм момче , не бих настоявал приятелката да ми прави " свирка "

umri
02-29-2012, 14:21
пф

Къде е егоизмът, ако и аз го правя за нея? Няма значение коя е. Ако не прави свирки, си отива. Това е нещо, без което не мога.

Сега, ако ми кажеш, че не правиш свирки много ще ми развалиш мнението за теб :S

psychopath
02-29-2012, 15:00
пф

Феминистка!
А защо не цитира поста на Пантерката, същото е? Даже тя беше с една идея по-крайна :D:D:D
Иначе, може би е малко егоистично, но ... как да се чувства човека с теб добре (или перфектно), ако ти не се чувстваш така. : )

Аз се позамислих за малко...дали е по-гадно свирка без желание от страна на момичето, мръщене и отвращение ИЛИ липсата на такава екстра.
Все пак може би втората опция е по-гадна, но първата е в състояние моментално да секне всякакво желание...

awerw
02-29-2012, 15:03
Свирки правят обикновено и момичетата които са се запознали с теб преди 5 минути.Да не говорим за обич.

това важи онли за нас дгетата, ние сме с предимство :D:D:D

flo0pY
02-29-2012, 15:05
това важи онли за нас дгетата, ние сме с предимство :D:D:D
И ти ли бе ;д

ShtrudeL
02-29-2012, 15:52
Къде е егоизмът, ако и аз го правя за нея? Няма значение коя е. Ако не прави свирки, си отива. Това е нещо, без което не мога.

Сега, ако ми кажеш, че не правиш свирки много ще ми развалиш мнението за теб :S

Точно защото правя, го казвам. Не е като да съм някоя 12 годишна отвратена от нещо, което не е опитала.
Но си прекалено краен. Би отхвърлил момиче само, заради това, че не иска/не й е приятно да духа?! Ако да кажем я обичаш и ти е идеална във всичко друго... Обидно е.
До някъде те разбирам, но мисля, че е крайно. И аз не мога да разбера напълно тези, които не искат да го правят, но поне уважавам решението им.

zliat
02-29-2012, 17:48
Много е тъпо при "дай, за да получиш" и накрая да получиш едно голямо нищо.
А още по-тъпо е като си поискаш,защото вече ти е омръзнало да правиш,а накрая да оставаш насухо и ти дадат,да ти кажат,че това е било за първи и последен път,защото разбираш ли момичето,което обичаш и си и правил н пъти френска иска да скъсате защото тя ти е направила една свирка.Трябва да има двупосочно споделяне на удоволствието.
Не може само да даваш,а насреща нищо.Просто идва момент в който ти писва да не получаваш нищо,а само да даваш.
"Гнусно и неприятно на вкус било"-еми живота не е само вкусотии и мирис на виолетки(офф сега ще си помислите,че не познавам банята.точно обратното-всеки ден поне по веднъж).Мислиш ли че този който ти го прави не изпитва дискомфорт?
Дискомфорт винаги има,но май е основно в главата(т.е психически се настройваш така и изпитваш това което си представяш и мислиш).
Най-добре е да го направиш не по принуда,а за да доставиш удоволствие и да ти върнат жеста когато ти искаш,така,че да не изглежда принудително.

umri
02-29-2012, 22:52
Точно защото правя, го казвам. Не е като да съм някоя 12 годишна отвратена от нещо, което не е опитала.
Но си прекалено краен. Би отхвърлил момиче само, заради това, че не иска/не й е приятно да духа?! Ако да кажем я обичаш и ти е идеална във всичко друго... Обидно е.
До някъде те разбирам, но мисля, че е крайно. И аз не мога да разбера напълно тези, които не искат да го правят, но поне уважавам решението им.

Самата идея, че тя знае, че на мен много ми се иска и ми доставя голямо удоволствие ще я подтикне да го направи. Ако не стане, бих си използвал думите да я убедя, но в един момент, ако се окаже тотален инат ще го възприема като нещо, което ми липсва и оттам се прецаква всичко. Идеята в главата ми, че тя е погнусена от оная ми работа и не иска да си преглътне неразбираемата погнуса.. не знам. Странно ми е. Бих уважил мнението на такова момиче, но едва ли бих бил с нея. Все пак имам избора да бъда, с която си поискам, както и тя има избора дали да ми духа или не.

Пък и любовта ще се появи, доста след като съм правил секс с нея. В началото е увлечение, влюбване, а любовта евентуално се появява на малко по-късен етап. Всичко е до напасването, химията и тн. И не вярвам да има зряло момиче, което не може да бъде убедено да прави свирки. Малко словесни трикове, които ще свършат и на двама ни добро.. от тях няма нищо лошо. Краен съм явно, ще се наложи да го преживея.

anonymous708973
03-01-2012, 03:34
Пък и любовта ще се появи, доста след като съм правил секс с нея.

Взе ми думите от клавиатурата.
Щрудел, не ти ли се струва напълно разбираемо? Един пич и една мадама си лягат, нея буквално я е гнус от него (защото гнусенето от свирки е точно това) и няма никакво желание да се опита да го превъзмогне. Следователно, тя не му осигурява това, от което той има нужда, как да я заобича? :)

Намерили сме се, хах :д

ShtrudeL
03-01-2012, 04:50
Добре, убедихте ме :D
Ама си звучеше грубо така директно казано. :/

Chacho
03-01-2012, 08:40
По-добре грубо, отколкото премълчано.

anonymous708973
03-01-2012, 16:30
Добре, убедихте ме :D
Ама си звучеше грубо така директно казано. :/

Вярно е... ама какъв е смисълът да се увърта?
Много ме съмнява да зарежа някого с думите "Не ми правиш френска, значи нищо няма да се получи между нас", но всъщност точно това ще си е причината.

fenkaaa
03-01-2012, 19:10
ЗА,ако не е на случаен човек.

Иначе да,имам си сериозен приятел и му правя.

babity
03-02-2012, 10:36
ЛЮБИМО!!!!! Обожавам! Понякога дори предпочитам да правя свирки вместо да ме лижат. Но още не мога да разбера кое е по - предпочитано да гълтам или не. Спомням си, че първия път като гълтах ми беше малко трудно да набера смелост и после получих "А, споко, нямаше нужда" и ми стана доооста тъпичко. А и мъжката част около мен не ми позволява да си направя категорично заключение.

DarkTemplar
03-02-2012, 14:30
^Трябва да си намеря жена като тебе.

barbiee96
03-02-2012, 18:11
ЛЮБИМО!!!!! Обожавам! Понякога дори предпочитам да правя свирки вместо да ме лижат. Но още не мога да разбера кое е по - предпочитано да гълтам или не. Спомням си, че първия път като гълтах ми беше малко трудно да набера смелост и после получих "А, споко, нямаше нужда" и ми стана доооста тъпичко. А и мъжката част около мен не ми позволява да си направя категорично заключение.

+1
Аз се чудя дали да набера смелост да глътна, не съм сигурна за реакцията му после и как ще ме гледа .. Не знам дали няма да го е гнус после или нещо такова, въпреки че това все пак си е негово, но не знам..

БожиятАгнец
03-02-2012, 18:31
Какво мислите за свирките?ЗА или ПРОТИВ сте?Ако си имате сериозен приятел,когото много обичате,бихте ли му правили свирки:?

Чакай малко..Какво значи 'за или против'? Оралната любов е задължителна част от любовната игра, който го е гнус/срам не е дорасъл достатъчно, за да прави секс; а този, който го намира за унизително има ужасно деформирани и грешни разбирания.

Chacho
03-03-2012, 02:58
+1
Аз се чудя дали да набера смелост да глътна, не съм сигурна за реакцията му после и как ще ме гледа .. Не знам дали няма да го е гнус после или нещо такова, въпреки че това все пак си е негово, но не знам..

Трудно ще намериш момче, което да не иска да му глътнеш и ще те гледа като току-що спечелил лотарията. И най-вероятно ще го е гнус. То и оная му работа си е негова, но не я лапа. Може да иска само да глътнеш, може да иска и да си измиеш устата, може пък и да се примири с идеята да си преглътне погнусата. Това са неща, за които можете да се разберете помежду си, ако решите да поговорите. (макар че смелостта и изненадите разчупват ситуацията и вкарват тръпка, ма кой го боли за това днешно време)

Oy7ofCon7roL
03-03-2012, 04:21

И аз не бих имал нещо общо с момиче, което неще да прави свирки ама брат твойто е прекалено :D
Свършването в устата на момиче ми се струва прекалено да не кажа извратено ама най-малкото ми се вижда унизително. Не че не съм свършвал в устата на някое момиче но ако не иска определено не бих издевателствал над нея и да я карам да ми гълта телесните сокове ако не иска или и е неприятно

umri
03-03-2012, 09:00
И аз не бих имал нещо общо с момиче, което неще да прави свирки ама брат твойто е прекалено :D
Свършването в устата на момиче ми се струва прекалено да не кажа извратено ама най-малкото ми се вижда унизително. Не че не съм свършвал в устата на някое момиче но ако не иска определено не бих издевателствал над нея и да я карам да ми гълта телесните сокове ако не иска или и е неприятно

Всичко е въпрос на възприятие.

Много обичам да правя свирки и правя.Много ме възбужда и самата мисъл,че ще духам и духам.
Но Пинки,малко си крайна в смисъл,че аз не обичам да ми правят френска,не че,защото не ми харесва,но голяма част от мъжкото съсловие не знае как или пък я прави за да отбие само номера.

xa
-
хаха

ShtrudeL
03-03-2012, 09:19

Бившото ми човече мислеше по същия начин...
Мило е.
Пък аз не знам дали съм против това... май не е най-приятното хх

Oy7ofCon7roL
03-03-2012, 13:01
Бившото ми човече мислеше по същия начин...
Мило е.
Пък аз не знам дали съм против това... май не е най-приятното хх
Ми аз, такова..... нали знайш, че съм джентълмен :oops:

blonde star
03-03-2012, 13:14
За.. имах един случай преди години ходих с едно момче и тогава не исках, просто не бях навита и не ме потърси повече :д

ShtrudeL
03-03-2012, 14:04
Пф... ама изглежда толкова грозно... :>

Rebirthing
03-04-2012, 03:18
За или против ?! Дрън, дрън...на който му е приятно да прави, на който не му е, да не прави. Аз успявам да се нагаждам към сексуалните навици и желания на партньора ми и почти винаги искам това което и той, но не толерирам това да се насилваш да правиш нещо което не ти харесва, нито пък толерирам мъжете които поставят ултиматуми.

FuCKkK13
03-06-2012, 21:07
е с ''момиче дето не духа не става'' направо се оляхте :?

NoMore
03-11-2012, 14:04
umri... имам един въпрос към теб... значи за свирките съм съгласна, но за свършването в устата, защо трябва да я караш да го прави при положение, че не и е приятно? И на мен не ми е хубаво и ти ако я обичаш и я уважаваш не ми е ясно как ще се разделиш с нея за едното преглъщане с доволна физиономия? Прекалено много порно гледате и едва ли не не можете без тези неща, а реално погледнато на теб физическо удоволствие не ти доставя... а ния женичките сме длъжни да се държим като к*рвите по порно филмите ( да гълтаме, да ни оправяте отзад, да търпим всяка болка в името на мъжа), че такива като теб да не ни зарежат! И после що жените не били задоволени... ми как да бъдат?

ShtrudeL
03-11-2012, 14:24
umri... имам един въпрос към теб... значи за свирките съм съгласна, но за свършването в устата, защо трябва да я караш да го прави при положение, че не и е приятно? И на мен не ми е хубаво и ти ако я обичаш и я уважаваш не ми е ясно как ще се разделиш с нея за едното преглъщане с доволна физиономия? Прекалено много порно гледате и едва ли не не можете без тези неща, а реално погледнато на теб физическо удоволствие не ти доставя... а ния женичките сме длъжни да се държим като к*рвите по порно филмите ( да гълтаме, да ни оправяте отзад, да търпим всяка болка в името на мъжа), че такива като теб да не ни зарежат! И после що жените не били задоволени... ми как да бъдат?

И азЪ искам да го кажа веднъж хахах
А именно:

+1

anonymous708973
03-11-2012, 17:03

Няма да отговарям вместо него, само ще предположа, че обичането би следвало да дойде далеч след първия секс. И то просто няма да дойде, ако мадамата не гълта или гълта с отвратена физиономия. Би имало и други фактори, но главно това. Звучи гадно, но е истина. Та, по тази логика, няма да има нужда да зарязва момиче, което обича, защото не гълтало.

На теб не ти харесва, не можеш да го приемеш, ок. Намери си мъж, който го устройва това, не се изживявай като жертва на мъжките желания по тоя негативен начин.

nikoLowa_
03-11-2012, 17:30
Някои ги е гнус да го правят .. но щом момчето ти доставя удоволствие, защо пък да не му отвърнеш със същото? В сексуалния живот трябва разнообразие и интерес към нови неща !

Psychosocial_
03-11-2012, 17:36
nikoLowa_ в четвъртък... готови ли сте :)))

marilyn
03-11-2012, 17:44
Прекалено много порно гледате и едва ли не не можете без тези неща, а реално погледнато на теб физическо удоволствие не ти доставя... а ния женичките сме длъжни да се държим като к*рвите по порно филмите ( да гълтаме, да ни оправяте отзад, да търпим всяка болка в името на мъжа),
Е то излезе, че тия дето "гълтаме с доволна физиономия" и "даваме да ни оправят отзад" сме "курвите от порно филмите"....

NomNomNom
03-11-2012, 17:45
"У наше семейство" не се гълта/плюе се, и след като сме си яли взаимно соковете се мляскаме и всички са щастливи.
Проблеми в сексуално отношение не сме имали за сега.
Може някой ден да садне той, че не съм много по разнообразието, защото месеци не ми се прави изобщо, но по-скоро ще сме на една вълна.

NomNomNom
03-11-2012, 17:48
Е то излезе, че тия дето "гълтаме с доволна физиономия" и "даваме да ни оправят отзад" сме "курвите от порно филмите"....

Никой не е казал такова нещо, просто вас ви бива в леглото, другите явно не ни бива толкова, но не е болка за умиране, всеки да си се кефи. И не се обиждай, че те сравняват с порно актриса, при положение, че правиш нещата, които и тя. В крайна сметка това трябва да те ласкае, че те бива толкова, колкото и нея/тях.
И не трябва да се засягаш, защото ти , за разлика от тях, правиш нещата САМО от любов.

marilyn
03-11-2012, 18:07
Никой не е казал такова нещо, просто вас ви бива в леглото, другите явно не ни бива толкова, но не е болка за умиране, всеки да си се кефи. И не се обиждай, че те сравняват с порно актриса, при положение, че правиш нещата, които и тя. В крайна сметка това трябва да те ласкае, че те бива толкова, колкото и нея/тях.
И не трябва да се засягаш, защото ти , за разлика от тях, правиш нещата САМО от любов.

Ам не съм се обидила, просто сравнението е тъпо според мен, защото порно актрисите го правят за пари. Аз не мога да кажа, че го правя от любов (никога не съм се влюбвала) но го правя от желание и от кеф. Просто според мен е тъпо да те е гнус от човека, с когото спиш... някак си делиш един креват с него.. ама те е гнус.. неразбираемо ми е това.
Мен не ме е гнус да гълтам, но и момчетата на които съм гълтала не ги е било гнус да ме целунат веднага след това...

anonymous708973
03-11-2012, 18:31
То пък има си хас да го беше гнус. Свирка ще види през крив макарон в тоя случай.

marilyn
03-11-2012, 18:32
То пък има си хас да го беше гнус. Свирка ще види през крив макарон в тоя случай.
Дааааааааааам, много съм съгласна!

umri
03-11-2012, 18:41

Абе... и задоволени има. Не знам ти колко пъти си пробвала да гълташ, но повярвай, по-добре да глътнеш, отколкото да ти омажат цялото лице/коса. И пантерата ти каза и аз съм отговорил на въпроса ти няколко поста по-нагоре и не мисля да се повтарям.

А пък като видя перверзната физиономия и омазаната със сперма уста ерекцията седи дори известно време след свършването.

Chacho
03-11-2012, 19:15
Плюс това можеш доста преди да се влюбиш да разбереш гълта ли или не гълта.

lqlqlq..
06-16-2012, 09:02
да така е..напълно съм съгласна :)

comics
06-18-2012, 19:05
без тях не може

UltimatePleasure
06-23-2012, 18:28
Аз също, като повечето от хората тук, не мога да разбера защо трябва да е или или ..
Макар че съм девствен, ако си имах приятелка с удоволствие бих й правил френска и не бих очаквал тя да ми отвърне със същото, освен ако тя сама не изявява желание.
Мисля, че сексът е акт, в който и двамата участници трябва да изпитват удоволствие.
Ако не си достатъчно добър, че да успееш да я накараш да свърши, това означава, че всеки път само мъжът ще изпитва удоволствие, а жената ще е длъжна да продължава да го прави с него, звучи ми доста егоистично.
Не мисля, че е задължително да сте дълбоко влюбени за да си доставяте такъв вид удоволствие. Ако се познавате от доста време и двамата мислите, че половинката Ви го заслужава, не бихте ли й доставили удоволствие по този начин? За тези, които ще отговорят с "Не", моето лично мнение е, че са пълни егоисти.

dami666
06-23-2012, 18:37
За,разбира се.На мъжете много им харесва.

UltimatePleasure
06-23-2012, 19:02
За,разбира се.На мъжете много им харесва.

Мисля че и на двамата трябва да им харесва.. Смисъл .. на момчето да му доставя удоволствие да й доставя удоволствие :D .. И обратното :)

mechone
06-25-2012, 10:55

yes!