Влез

View Full Version : Проблем

~gre6nica~
02-22-2012, 19:01
С него сме заедно от 4 години. Той учи в друг близък град. Виждаме се често, не е такъв проблема. Ходи на дискотека с приятели, това е нормално. Наскоро разбрах че си търси нещо друго. Аз съм му първата и той на мен. Според вас къде е проблема? В секса нямаме проблеми. Всичко е ок там. Източника от който знам е 100% сигурен. Обичам го и нз защо постъпва така

Cold_Tearsss
02-22-2012, 19:04
Омръзнало му е, поне така предполагам.

DisappointedDreamer
02-22-2012, 19:05
^Мдам. Търси тръпка, нещо ново.

TheBeliever
02-22-2012, 19:05
Това, че за теб няма проблеми във връзката ви, не значи, че и за него е така. Говори с него.

~gre6nica~
02-22-2012, 19:06
кофти отношения, мислех го за по-различен :(

DisappointedDreamer
02-22-2012, 19:08
С него сте заедно от 4 години, сега разбираш, че той си търси друга, а реакцията ти е "кофти отношения" и "мислех го за по-различен". О.о

~gre6nica~
02-22-2012, 19:08
изглежда май няма какво да направя за да го спра. Той като го е решил аз и да искам не мога. Абе момчета що все така постъпвате :(

~gre6nica~
02-22-2012, 19:10
май претръпнах, защото това не е за пръв път, мълчах си за предните пъти, защото си мислех, че ще се спре :(

Glamour92
02-22-2012, 19:14
Иска нещо ново,тъй като няма база за сравнение.Няма как да очакваш,че първата връзка би продължила вечно-рано или късно се стига до един момент,в който някой от двамата започва да се пита "А какво ли има навън?"
Пусни го тогава-ще поскита,ще опита от това-онова,после може и да му хрумне,че ти си била най-хубавото нещо,което е имал.И да се върне с подвита опашка след приключенстването.Дали ще го приемеш или не е твое решение.
Може пък и да не се върне.
А защо постъпват хората така? Чисто любопитство,ако питаш мен

TheBeliever
Охоо, той си се пецка кога му скимне с която му скимне, ти се правиш на нищо-неподозиращата и се надяваш него да го удари съвестта и да се спре? Мила, в кой свят живееш? Събери си останките от достойнството (ако въобще е останало нещо) и го оставяй тоя. Или пък поговорете и си имайте отворена връзка. Явно факта, че ебе чуждо не ти пречи особено. Поне и ти да намазваш.

Cold_Tearsss
Вземете разнообразете малко отношенията си. Някое момиче да ти даде съвет точно как, защото съм неспособен.

DisappointedDreamer
02-22-2012, 19:17
^Късно е.
TheBeliver е права.

~gre6nica~
02-22-2012, 19:19
е той досега не ми е изневерявал, сигурна съм на 100%, възможно е ако го пусна да не се върне ... хем ми казва, че ме обича, и ако гледат хора отстрани няма да повярват, че го прави

Cold_Tearsss
02-22-2012, 19:19
С момче повече от година няма да се занимавам, освен ако не са няколко. :D Тогава я има тръпката, но трябва да си експерт, а това не се отдава на всеки.

TheBeliever
02-22-2012, 19:20
Ако не ти е изневерявал за какви "предни пъти" говориш?

~gre6nica~
02-22-2012, 19:21
не си мислете че ако ебе чуждо няма да ми пука, просто не го е правил, виждам, че го иска и си търси, но не го е направил все още

~gre6nica~
02-22-2012, 19:22
Предни пъти, че и преди си е търсил

TheBeliever
02-22-2012, 19:22
Не го е направил само защото никоя не му е пуснала. Или ти не си разбрала.

Cold_Tearsss
02-22-2012, 19:23
Добре, Вие на колко сте? 20-24? Живейте си живота. Правете си кефа, пък някой ден, ако е писано ще се съберете. Тук само те дообъркахме. :D

Glamour92
...щом го иска,значи е само въпрос на време
Помисли си дали би приела нещо подобно.

~gre6nica~
Еми по това което виждам и знам си правя изводи, че не го е направил

~gre6nica~
02-22-2012, 19:26
еми аз знам, че е въпрос на време щом го иска ... аз не мога да го спра ... мога да изчакам да видя дали ще го направи ...

~gre6nica~
02-22-2012, 19:35
като излезе от селото и като отиде в по-големия град, забрави какъв е, видя малко путки и момчета дето му дават ъкъл ...

s_E_x_Y_y_Y
02-22-2012, 20:19
Щом търси значи скоро най-вероятно ще намери рано или късно. Може да си му втръснала сега колкото и гадно да звучи и такива неща се случват хората си омръзват. Ако ти е изневерявал преди и знаеш, че демонстративно си търси друга по-добре го остави вместо да се унижаваш. И да до някъде е нормално да си търси друга защото иска да пробва нови и разли1ни неща и да има база за сравнение. Не знам дали имаш такива впечатления обаче момчетата доакто са девствени не искат много много секс защото още не знаят какво е, но 1ж дадеш ли им го често се превръща в същност на съществуването им.

ccdesigns
02-22-2012, 20:24
Е ти по кво разбираш, че си търси? Ако някой ти е казал, че флиртува с момичетата, това не значи, че задължително е готов и ЩЕ изневери. Говори с него. И да казваш след 4-годишна връзка "мислех го за по-различен". Че той ПЪРВО - не ти е изневерил. ВТОРО - след 4 години е нормално да иска нещо ново, особено на вашата възраст (предполагам сте на около 17-20). Не е като да ти изневери или зареже на първия месец. И да повторя - не виждам къде е проблемът, щом въобще още не ти е изневерил.

Chacho
02-22-2012, 20:28
А разговаряли ли сте?

ccdesigns
02-22-2012, 20:30
Едва ли...

~gre6nica~
02-22-2012, 20:48
аз това нещо го знам от тази вечер и все още не знам как да постъпя, никой не ми е казвал, че е флиртувал, аз видях какво е писал. Проблема е че той ме предаде.. можеше да дойде и да ми каже, абе миличка омръзна ми, да се разделим. Така много по добре бих го приела. Мразя лъжата ..

~gre6nica~
02-22-2012, 20:56
http://vbox7.com/play:b856db7a
поздрав за всички ....

Lucho
02-22-2012, 21:08
Иска разнообразие човека, остави го да "подиша" за известно време.

През това време можеш да "дишаш" и ти. Хем няма да си омръзнете.

EДИТ: Поздрав, авторке - http://vbox7.com/play:cdfa7846 ;)

~gre6nica~
02-22-2012, 21:08
Да, съгласна сам с теб напълно
Щом търси значи скоро най-вероятно ще намери рано или късно. Може да си му втръснала сега колкото и гадно да звучи и такива неща се случват хората си омръзват. Ако ти е изневерявал преди и знаеш, че демонстративно си търси друга по-добре го остави вместо да се унижаваш. И да до някъде е нормално да си търси друга защото иска да пробва нови и разли1ни неща и да има база за сравнение. Не знам дали имаш такива впечатления обаче момчетата доакто са девствени не искат много много секс защото още не знаят какво е, но 1ж дадеш ли им го често се превръща в същност на съществуването им.

ccdesigns
02-22-2012, 21:09
Вземи говори с него, стига се оплаква. И това "кво е писал" всеки може да го е писал. Няма значение. Те хората много неща пишат, важното е кво вършат!

~gre6nica~
02-22-2012, 21:10
Благодаря за поздрава, страхотна песен
Иска разнообразие човека, остави го да "подиша" за известно време.

През това време можеш да "дишаш" и ти. Хем няма да си омръзнете.

EДИТ: Поздрав, авторке - http://vbox7.com/play:cdfa7846 ;)

~gre6nica~
02-22-2012, 21:16
Еми нз дали ще го направи, ама то и да не е тази вечер, ще е друга. Щом казвам че 100% съм сигурна че той го е написал значи има за какво да го твърдя. Не се оплаквам, точно сега той си е на дискотека и се забавлява и не знае че аз знам.Въпросното търсене на нещо по-различно е именно за тази вечер. Искам да видя до къде ще стигне,и след това да си правя изводи какво ще правя. писах тук за да ми олекне и за да получа някакъв съвет
Вземи говори с него, стига се оплаква. И това "кво е писал" всеки може да го е писал. Няма значение. Те хората много неща пишат, важното е кво вършат!

~gre6nica~
02-22-2012, 21:27
Има вариант и да го оставя и да видя какво ще стори, дали ще го направи един път от любопитство или ще продължи. Въпреки, че аз си мисля, че един път започне ли се с това, спирка няма, аз не съм изневерявала, но съм на това мнение.

ccdesigns
02-22-2012, 21:28
Пак ти казвам, че хората много неща пишат. Дори и на шега могат да ти изглеждат истина (не знам какво точно е писал), но докато не е направил нищо - не можеш да си сигурна. Глупаво е да го обвиняваш заради някакви чатове. И ти откъде ги имаш тия чатове впрочем?

~gre6nica~
02-22-2012, 21:31
Не му се случва за пръв път да си търси подобни забавления. Започвам да си мисля, че ме държи просто ей така, че не му пука. Сигурна съм,че написаното е негово дело. Бях в тях следобед преди да замине и го видях.

~gre6nica~
02-22-2012, 21:38
Нямам сили да го зарежа, имам нужда да помисля. Не съм с толкова силен характер за да го зарежа веднага, искам да разбера до къде ще стигне, дали само на думи е голяма работа. 4 години не са малко и ми е трудно да ги загърбя. Може да се измъча докато си трая и крия, че знам но до сега какво ли не съм правила за него, че и това ли не мога да направя. Мълчала съм за предните му глупости когато си е търсел разни курви само, защото имах надежда, че каквато любов му давам, той ще отвърне със същото и ще се спре.

Chacho
02-22-2012, 21:46
Не можеш да пазиш непоклатима утопия, винаги ще се появяват проблеми. Въпросът е да се решават. Не можеш ли да говориш с него, че такова поведение не ти изнася и да се решавате накъде ще върви връзката ви от тук нататък? Не сте си вчерашни, за да не се съобразявате един с друг. Най-малкото той носи отговорност, колкото и ти, да сте честни и ясни един към друг във взаимоотношенията си. Връзката се гради на доверие, ако той иска да го захвърли, означава, че иска да захвърли връзката ви. Със много неща може да се прави компромис, но не и с това. Ще живеете с фалшива любов и само ще си загубиш времето, вместо да си намериш истинска.

~gre6nica~
02-22-2012, 21:48
Еми то така или иначе ще говорим, просто няма да е тази вечер. Благодаря за съвета!
Не можеш да пазиш непоклатима утопия, винаги ще се появяват проблеми. Въпросът е да се решават. Не можеш ли да говориш с него, че такова поведение не ти изнася и да се решавате накъде ще върви връзката ви от тук нататък? Не сте си вчерашни, за да не се съобразявате един с друг. Най-малкото той носи отговорност, колкото и ти, да сте честни и ясни един към друг във взаимоотношенията си. Връзката се гради на доверие, ако той иска да го захвърли, означава, че иска да захвърли връзката ви. Със много неща може да се прави компромис, но не и с това. Ще живеете с фалшива любов и само ще си загубиш времето, вместо да си намериш истинска.

valdesbg
02-23-2012, 20:35
Не му пука, щото си досадна лигла. Цяло постижение е че те е изтърпял толкова време. Изобщо не разсъждаваш като човек с 4 годишна връзка.

~gre6nica~
02-23-2012, 20:57
И как говориш така като не ме познаваш, той си прави каквото иска и ме лъже а аз излизам лиглата
Не му пука, щото си досадна лигла. Цяло постижение е че те е изтърпял толкова време. Изобщо не разсъждаваш като човек с 4 годишна връзка.

valdesbg
02-23-2012, 21:09
Не ми е нужно да те познавам, делата ти говорят вместо теб.

~gre6nica~
02-23-2012, 21:15
Дела, че нямам силата да го оставя ли, че ми е мъчно за всичко

valdesbg
02-23-2012, 21:29
Няма смисъл да пиша километричен пост, който така или наче няма да прочетеш. Затуй - простичко.

Вместо да се разберете като нормални хора, които са от 4 години заедно ти питаш нас - дето хал хабер си нямаме, кои сте и за какво се борите. Казваш че нямаш какво да направиш ако реши да ти кръшка, след което казваш "мислех го за по различен". Тука си в голяма грешка и по двата показателя. По дяволите за 4 години ако не си го опознала.. за какво говорим? После слагаш едно етиектче на всички, само щото не се вписва в изкривените ти критерии. Казваш че и преди си е търсил чуждо,обаче ти си мълчала, и в същото време искаш той да дойде и да ти каже квото и да е. Малко е двулично, не мислиш ли? И последно щом го знаеш що за стока е и не ти харесва - защо сте изкарали 4 години?

Айде дай ми една причина да не си лигла? Аз ти дадох няколко за обратното. Макар че лигла в случая е комплимент за теб. Ако ще ми излизаш с номера 4 години не са малко, във вашия случай са нищо. Щото тиявно си нямаш на идея какъв човек седи пред теб. Живееш с някакъв идеален образ, и сега като зашлевяват шамар след шамар се правиш на измокрена кокошка.

ccdesigns
02-23-2012, 21:45
Представяш ли си отива и му вика. КЪСАМЕ! И той "па ние кога сме ходили?" Ще умра ! :D :D