View Full Version : Ревност
Synshinee
02-24-2012, 14:20
Приятеля ми ме ревнува постоянно въпреки,че никога не съм му давала повод за тази ревност.Когато изляза сама с приятелки постоянно ми звъни да ме пита с кой съм,къде и какво правя.Когато искам да говорим за тази тема той просто казва,че си е такъв и ревнува и това няма да се промени.Как да го накарам да спре да ме ревнува толкова ?
Как да го накарам да спре да ме ревнува толкова ?
И аз съм така ... и да ти кажа честно няма начин :\ Това че ревнуваме не значи само ,че ви нямаме доверие а че изпитваме и силни чувства ;)
djipsito
02-24-2012, 14:35
Като го зарежеш. От такива ревнивци надалеч да бягаш, а даже не иска и да го обсъдите и да се овладее...
Едит: Тва не са силни чувства, а едно силно чувство - за собственост. Мания и обсебване.
Synshinee
02-24-2012, 14:49
Не мисля,че изпитва силни чувства,защото по никакъв начин не ги показва.Ако не му вдигна телефона той веднага се цупи и не ми говори.Почва да пита с кого съм била и защо не съм му вдигнала. Днес пак се повтори същото и когато му казах,че това не може да продължава така и трябва да поговорим той за пореден път отказа с думите "не ми се говори сега да това",сред което му казах,че искам малко време той започна да ми вика,че съм искала време защото съм си имала друг.
djipsito
02-24-2012, 15:04
Ми кажи му да, искам друг, който да иска да говори с мен и да решава проблемите с мен, а не да ме третира като своя вещ. Как го търпиш ???
Synshinee
02-24-2012, 15:11
Ми кажи му да, искам друг, който да иска да говори с мен и да решава проблемите с мен, а не да ме третира като своя вещ. Как го търпиш ???
Може би,защото имам още някакви чувства към него
djipsito
02-24-2012, 15:31
И кво, дай заради едните някакви чувства да се затвориш у вас и да не мърдаш никъде, щото г-н неуверен, обсебен маниак не е спокоен като си навън... ?? Като чета кво пишеш, чак аз се ядосвам. Бих избесняла ако имам такъв за приятел.. Вземи се в ръце, прави ли те тва нещо щастлива ? Тия работи дето ги прави, не означават, че много те иска и много държи на теб и квото там се сетиш... Просто е бъзльо и сигурно се има за смотан, щом го е страх да не драснеш при някой друг..
Не знам, ако си щастлива по тоя начин, продължавай. Не мисли за чувства и хубави спомени. Пак ще ги имаш, а има момчета, които ще ти дават много повече от тва. Най-малкото ще говорят с теб и ще се опитва да решавате проблемите заедно. Кво е тва "не ми се говори сега, аз съм си такъв няма да се променя". Никой такъв не заслужава толкова похабени нерви и усилия. По-добре си запази енергията за някой читав.
Сори, че така го редя, ама ме изнервят такива индивиди.