PDA

View Full Version : За всички които ги е '' страх '' или не могат да се престрашат..

screw the rules
02-24-2012, 17:32
Пиша тази тема, защото започнаха да се появяват много теми.. '' Как да й кажа'' '' Дали ме харесва '' " Дали ще иска да е с мен '' . Аз бях в подобна ситуация.. но слава богу най накрая се престраших просто да й кажа всичко което мисля в очите, не ми пукаше какъв ще е отговора, дали ще й хареса, дали ще е с мен .. просто й го казах. Накратко само ще цитирам отговора .. '' и защо чака толкова много време да ми кажеш '' . Съвета ми към тези които имат подобен проблем , просто й кажете, дори да ви отхвърли което е малко вероятно ( ако се държите като голям човек и ако е свястно момичето ) ще сте пробвали, ще знаете какво мисли и няма да се тормозите как да й кажете и дали ви харесва. И не трябва да се комплексирате ако момиче не иска да е с вас, може вината да не е в вас !

jghgh
02-24-2012, 17:34
еваларка.
така е.

човек когато се страхува, само отлага.
но не трябва да се забравя, че има и един момент, в който не е много подходящо да си изливаш чувствата. например по скайп. или ако се познавате отскоро. не знам защо е така, но просто е така :ь

и все пак браво за темата.

screw the rules
02-24-2012, 17:39
еваларка.
така е.

човек когато се страхува, само отлага.
но не трябва да се забравя, че има и един момент, в който не е много подходящо да си изливаш чувствата. например по скайп. или ако се познавате отскоро. не знам защо е така, но просто е така :ь

и все пак браво за темата.

Е това дето добави го бях пропуснал.. никакви такива тъпотии по скайп харесвам те не знам си какво, или ако се познавате от 1 ден, в смисъл първо че е супер тъпо щом не можеш да й го кажеш в очите и второ не знам за какъв ще те помисли ..

nIkEnCeTy_bE
02-24-2012, 17:56
Браво, мой! hug :)

Dreamerr
02-24-2012, 18:41
Браво за темичката!! :) Просто и/го питаш ако ти каже "не" да си гледа работата ;) ще срещнеш по-хубав/а ! ако каже "да" супер!!Никога не трябва да се страхуваш да изливаш чувствата си!! :):)

reperw
02-24-2012, 19:12
евала...обаче аз от 3 години изгарям... ХАРЕСВАМ 1 момиче и съм на 1000% сигурен,че между нас не може да има нищо освен приятелство... какво ще спечеля ако и го кажа.. а мисля дори ,че тя знае защото пробвах да и го намекна през тези години...
ДАЖЕ през тия 3 години съм имал 2 приятелки и не мога да спра да мисля за нея...

nIkEnCeTy_bE
02-24-2012, 19:13
евала...обаче аз от 3 години изгарям... ХАРЕСВАМ 1 момиче и съм на 1000% сигурен,че между нас не може да има нищо освен приятелство... какво ще спечеля ако и го кажа.. а мисля дори ,че тя знае защото пробвах да и го намекна през тези години...

А това да подтискаш чувствата ти не ти ли пречи? Изгаряш... заслужава си да продължаваш?

screw the rules
02-24-2012, 19:16
ДАЖЕ през тия 3 години съм имал 2 приятелки и не мога да спра да мисля за нея...

Е не знам от къде си сигурен, че не може да има повече от приятелство между вас като дори не си и опитал.. аа това с намеците ;д и аз съм пробвал просто понякога намека не се разбира, или се разбира по съвсем друг начин от този който ти си искал да намекнеш..

reperw
02-24-2012, 19:16
пречи ми ,но ме е страх ,че ако и кажа няма да може да сме и приятели...а поне сега съм отвреме-навреме с нея дори и само като приятел..

nIkEnCeTy_bE
02-24-2012, 19:19
Не мисля, че заслужаваш това. А и казваш от време на време? Не можеш да спечелиш, но е по-добре да загубиш в случая. Няма да се измъчваш да си близо до нея и да знаеш, че няма да я имаш. Ще загубиш приятелството,ва но заслужава ли си то, щом като единият има чувства? Ако смяташ, че можеш да продължаваш близо до нея, продължи.

reperw
02-24-2012, 19:24
единственото нещото което ме крепи още е ,че имам план след 2 3 години (сега съм 12клас ) да й се обадя и да и разкрия чувствата си.. а това което ме кара да бъда сигурен ,че сега не може да има нищо между нас е това ,че виждам как общува с мен и с другите момчета към които има симпатии...мен ме има за приятелка на която се оплаква и споделя...

nIkEnCeTy_bE
02-24-2012, 19:27
какъв план, какви 2 - 3 години, боже ?! Сега така го мислиш, ама след 2 - 3 години нищо не се знае. Не се знае накъде ще се развият нещата, кой на къде ще поеме. Искаш да продължаваш да си и носна кърпичка ли? Извинявай за израза, ама така излиза. Това ли заслужаваш? По-добре се престраши и й кажи всичко, с цел да я загубиш. Не мислиш ли, че заслужаваш повече? Не искаш ли да срещнеш момиче, което ще те направи щастлив? Но ако продължавай така, няма да я бъде.

reperw
02-24-2012, 19:34
незнам и аз...предпочитам да я забравя с времето или да остана с малка надежда отколко да знам ,че не мога да я имам..както казах и преди пробрах имах 2 връзки за тези 3 години даже и в момента имам връзка,но не мога да я забравя или да мисля за друга...имал съм случей в които докато правя секс с приятелката ми съм си представял нея...незнам сложно е ... btw когато се запознах с нея изобщо не ми хареса мина чак 1 година и тогава разбрах каква е...

nIkEnCeTy_bE
02-24-2012, 19:37
Според мен я забрави. Имаш връзка, човече, заслужава ли си да се измъчваш по този начин? Дай си шанс, отдели се от нея, бъди щастлив. Това с приятелката е супер гадно, момичето ако разбере, как мислиш, ще се почувства? Това с плана ти го забрави, за какво ти е след 2 - 3 години да звъниш? Мислиш, че тогава ще ти обърне внимание ли?! Стига, недей си дава такива надежди, с такива надежди не се живее...

musicinmyveins
02-24-2012, 19:45
Аз пък не съм съгласен с тоя подход.И даже съм на абсулютно противоположното мнение - обречен е и почти никога не носи успех.С момиче,което искам да съм .... Да кажем,че имам 2 златни правила - НИКОГА не започвай с приятелското отношение като очакваш връзка.НИКОГА не се обяснявай.
Една от причините е,че ако си сигурен в себе си една целувка е много по-"въздействаща" (не знам дали е подходящо така да се изразя). А обикновено това с обясненията го правят по-неопитните.Може би,защото не са толкова сигурни в себе си,за да целунат девойката.

toad
02-24-2012, 19:46
Не бъди пуси , казвай и , да те реже и да ти е мирна главата , че ще си провалиш и следването и живота заради тая .

r19
02-24-2012, 19:58
Подобре не го казвай според мен..
Бил съм в същото положение, и много намеци съм правил, но понякога просто не се получава ..

reperw
02-24-2012, 20:04
Според мен я забрави. Имаш връзка, човече, заслужава ли си да се измъчваш по този начин? Дай си шанс, отдели се от нея, бъди щастлив. Това с приятелката е супер гадно, момичето ако разбере, как мислиш, ще се почувства? Това с плана ти го забрави, за какво ти е след 2 - 3 години да звъниш? Мислиш, че тогава ще ти обърне внимание ли?! Стига, недей си дава такива надежди, с такива надежди не се живее...
Опитвал съм се..незнам.. ще се опитам да и кажа...пък ще видим

nIkEnCeTy_bE
02-24-2012, 20:07
Ако продължаваш така да мислиш за нея, по-добре скъсай с приятелката си, момичето не го заслужава. Времето лекува! Вече си голям, колко години мислиш да си до нея, с такива чувства. Както казах по-горе, проваля ти се учението и всичкото. С такива чувства и надежди не се живее. Още много хора ще влизат и излизат от живота ти.

ivzzi
02-24-2012, 20:11
Браво за темата !
Но и аз съм една от тези дето ги е страх .. просто застрашавам голямо приятелство!!!!1 (h) :)
Иначе има нещо между нас ! Някакви съвети ?

nIkEnCeTy_bE
02-24-2012, 20:16
Ми като има, давай, какъв е проблема? Какво приятелство застрашаваш? Сякаш не може да го има и след това. Има като - да, харесва те, казал ти е, показал ти е, доказал ти е, или има като - хвърля ми погледи и тем подобни.

SunT
02-24-2012, 20:31
но не трябва да се забравя, че има и един момент, в който не е много подходящо да си изливаш чувствата. ако се познавате отскоро.
!!!!!!
Това искам да го подчертая.Напоследък съм свидетел как най-добрата ми приятелка реже момче след момче, които ѝ се обясняват една седмица, след като сме се запознали.Не правете тази грешка!Опознайте я малко, може да си харесва някой(както в случая), да има гадже... Не чак ТОЛКОВА смело :) Иначе съм съгласна, че е по-добре да се казва.Станете ли най-добра приятелка, после нещата трудно се обръщат.

therealwhitenigga
02-24-2012, 22:29
thats tha shit that made meh feel bettah

reperw
02-26-2012, 05:28
ЕЙЙЙЙЙ ОТКАЧИХ ,НЕ СЪМ Я ВИЖДАЛ 4 ДЕНА И ТАЯ ВЕЧЕР Я СЪНУВАХ....

Chacho2
02-26-2012, 05:32
Както се казваше в един добър стар филм: "Our Great war is a spiritual war. Our Great depression is our lives." Прекалено насериозно взимате нещата, оттам тръгва всичко.

nIkEnCeTy_bE
02-26-2012, 08:26

Твойто не е на добре, брат...

raror
02-26-2012, 10:07
мен пък изобщо не ме беше .. "страх" .. а съм на 12 :D

nIkEnCeTy_bE
02-26-2012, 10:15

congratulations?

пAteNцЕ
02-26-2012, 10:20
темата да стане важна ! :)
ай ся секи го е страх/срам поне малко в различен етап от живота....

xXxAngerfisTxXx
02-26-2012, 10:47
аз не съм я виждал от 5 месеца и всяка вечер я сънувам

Chacho2
02-26-2012, 10:50
Печелите по вафла

reperw
02-26-2012, 12:28
Твойто не е на добре, брат...

знам... немога да си контролирам сънищата...

fluffy_^
02-26-2012, 12:48
Искам да питам нещо :) ами вече от доста време виждам едно момиче в маршрудката като патувам и искам да я заговоря само че не е проблема че ме е срам или нещо такова просто тя слуша музика на слушалки и някакси незнам какво да направя и как да подходя :D Не ми се прави тема за този въпрос затова реших да пиша тук о.О

nIkEnCeTy_bE
02-26-2012, 12:48
Пфу, не знам, това да сънуваш постоянно един и същ човек ми е странно, дори го мисля за невъзможно...

nIkEnCeTy_bE
02-26-2012, 12:49
Искам да питам нещо :) ами вече от доста време виждам едно момиче в маршрудката като патувам и искам да я заговоря само че не е проблема че ме е срам или нещо такова просто тя слуша музика на слушалки и някакси незнам какво да направя и как да подходя :D Не ми се прави тема за този въпрос затова реших да пиша тук о.О

Сядаш до нея, или отиваш до нея, усмихваш се и казваш Здравей? Тя поне от учтивост трябва да си махне слушалките.

TheBanzai369
02-26-2012, 14:23
nkEnCeTy_bE писах ти лично. :) виж го

anonymous708973
02-26-2012, 16:10

Отиваш, дръпваш едната слушалка и казваш "Ей, чувам ти музиката дори през моите слушалки" и се усмихваш. Вероятно ще се извини и ще понечи пак да си сложи слушалката. Тогава кажи нещо от сорта на "Коя беше тая песен, впрочем, готина е..". Заговорете се. Нататък е лесно.

djipsito
02-26-2012, 16:34
^ Да, или сядаш до нея взимаш й слушалката и си я слагаш и казваш "Мн яка песен" или от сорта.. и почвате да си лафите.

loveca777
02-26-2012, 16:38
единственото нещото което ме крепи още е ,че имам план след 2 3 години (сега съм 12клас ) да й се обадя и да и разкрия чувствата си.. а това което ме кара да бъда сигурен ,че сега не може да има нищо между нас е това ,че виждам как общува с мен и с другите момчета към които има симпатии...мен ме има за приятелка на която се оплаква и споделя...

хаххаха ,ако и се признаеш след 2 , 3 години ще си много по-прецакан ,ако не те приеме, а и ще нараниш много много момичето ,с което си сега
И спокойно, дори да те отхвърли - надеждата не изчезва ;D

loveca777
02-26-2012, 16:42
!Никога не трябва да се страхуваш да изливаш чувствата си!! :):)

хахахахахахаха
Много по-добре е да докажеш на момичето ,че я обичаш без да и се признаваш
99% от признаването в любов с думи завършва лошо

ivzzi
02-26-2012, 16:58

Знаеш ли защо не те е страх? Защото когато човек все още не е порастнал .. не го е страх и е смел
Когато порастне разбира всичко .. И на какви опасности се е излагал (примерно) Всичко се променя !

fluffy_^
02-26-2012, 17:40
Благодаря за идеите :) "djipsito,PinkPan7her,nIkEnCeTy_bE" ^.^

nIkEnCeTy_bE
02-26-2012, 17:58
Знаеш ли защо не те е страх? Защото когато човек все още не е порастнал .. не го е страх и е смел
Когато порастне разбира всичко .. И на какви опасности се е излагал (примерно) Всичко се променя !

На 12 Казанова бил. :)

Chacho2
02-27-2012, 10:13
Или и взимаш слушалките и си тръгваш. Ако ти доведе полиция, може да питаш "Абе коя беше тая песен"

Blab
02-27-2012, 10:27
Или и взимаш слушалките и си тръгваш. Ако ти доведе полиция, може да питаш "Абе коя беше тая песен"

мерси:Д

poncho
02-27-2012, 11:50
Всъщност понякога е по-добре да си замълчиш.