View Full Version : Всички срещу мен !!!
sisi_ifchy
02-24-2012, 19:43
Понякога имам чувството , че само преча на всички около мен, на никой не му пука какво става с мен ,знам ,че животът е пред мен ,но за момента си нямам никого ,единственото което искам е на някой да го е грижа за мен.
nIkEnCeTy_bE
02-24-2012, 20:04
На колко си? Не си мисли, че няма хора, които не им пука за теб, не е вярно. Това, че примерно, нямаш истински приятели, не означава, че си сама. Нали знаеш, че понякога можеш да си обграден с много приятели, и пак да се чувстваш сам.
SpiritInBlack
02-24-2012, 21:15
Ехх , ако настроението ти е предизвикано от конкретно събитие , не се и съмнявам , че ще ти мине. Ако ли не , може би трябва да смениш обстановката и да правиш неща , които ти харесват повече
Dreamerr
02-25-2012, 08:09
И аз съм в същото положение.Винаги се питам защо съм се родила?! :(
И аз съм в същото положение.Винаги се питам защо съм се родила?! :(
Да си изживееш пълноценно живота и да не мрънкаш. Стягайте се. :)
Enchanting
02-25-2012, 10:05
Понякога има такива моменти- в които се чувстваме сами и се нуждаем от някого.
Рано или късно...с времето преминават.
Както си го направим... :)
Може би ти така си мислиш..
Може би отблъскваш хората с това твое мислене.
Ако започнеш да се възприемеш като общителна, готина и прочие .. може и другите да те възприемат като такава.
Започни разговор с някой.. покажи им, че и ти си човек и си свястна. Забавлявай ги. Просто се отпусни и не си втълпявай, че никой не те иска ..
Ако няма никой в любовта - все някога ще дойде .. За всеки влак си има пътници.
Опитай се да си промениш мирогледа!
Equilibrium1992
02-25-2012, 19:38
От възрастта е.И да,знам,че едва ли ще ми повярваш,но ще мине.
Предполагам,ако си намериш занимание,което да те разсейва,няма да се чувстваш по този начин или поне няма да ти пречи чак толкова.Освен това чрез някое ново хоби може да завържеш и нови приятелства,а това при всички случаи ще те накара да погледнеш на света като на едно по-добро място.
Ако пък не искаш да се социализираш-чети стихчета от ерата на символизма,тъгувай и се вдъхновявай...Ако ти дойде музата-пиши и излей на хартия всичко що ти се е насъбрало в душата.Метода работи-в един момент на човек му писва от толкова страдание и мъки и излиза да полудува с другарчета от реалния свят.
djipsito
02-25-2012, 20:47
Почнеш ли да мислиш, че всички са срещу теб, значи ти самия си срещу себе си...
Не знам къде го бях прочела тва.
ВИНАГИ има някой, който го е грижа за теб. Най - малкото - родителите ти! Стягай се и не изпадай в депресии за глупости. :)
Всеки понякога има това чувство,но и всеки си има както казва Hilary_ някой,който го е грижа за теб :)
Тарикатче
03-01-2012, 19:11
Майка и баща имаш ли? Ако отговорът е ДА 2-ма сигурни човека на 100% ги е грижа за теб..
А ако си на 12 и просто искаш "гадженце" Споко и на него ше му дойде времето ..
БожиятАгнец
03-01-2012, 19:24
Затова трябва да се научиш да се цениш и да си бъдеш достатъчна. Сама да се грижиш за себе си.
Не трябва да очакваш от другите да те правят щастлива, трябва сама да постигнеш щастие.
Самият факт,че си себе си трябва да те разтапя и да те кара да се чувстваш прекрасно.
Не се натрапвай, не пречи. Покажи на всички, че си достатъчно щастлива и уверена, че нямаш нужда от никого, но имаш желание да общуваш. Че не ти трябва, а просто искаш.
И тогава те сами ще дойдат.
Всеки харесва уверени хора, които излъчват щастие.
И не ме разбирай погрешно - не ти казвам да станеш лигава, надута или егоцентирна.
Казвам ти да се обичаш, дори и да си сама.
Как очакваш от другите да ги е грижа за теб, при положение, че теб не те е грижа за теб?
Сега вместо да направиш нещо, което да те усмихне мрънкаш и се жалваш.
Хората около теб някога ще си тръгнат...И тогава ще останеш наистина сама. И трябва да се научиш как да да се обичаш и уважаваш, да се грижиш за себе си и да се правиш щастлива.
Да си бъдеш достатъчна.
Не винаги има кой да мисли за теб, тогава трябва ти да мислиш за себе си.
Обичай се, усъвършенствай се, ако трябва. Бъди това, което искаш. Дай си това, което другите не ти дават.
ОООООООО, приятелю постоянно се чувствам така не си сам спокойно :) Просто не ги мисли толкова тези работи, бъди над нещата, колкото повече ги мислиш, толкова повече лоши неща ще ти се случат.