Влез

View Full Version : Нямам желание за секс!Не искам да е така :(

aerogirl
02-25-2012, 17:47
На 18 години съм.От около 2 години правя секс(по-малко от 2).И липсата на желание за секс не ми се случва за първи път.Бившият ми приятел ми беше първи.В началото всичко беше мн хубаво,постоянно исках секс.После спрях да искам и по-късно реших,че е било защото вече нямах чувства към него.
Сегашният ми приятел е прекрасен.Невероятен в леглото,изключително надарен ( малко ме е срам да призная,че даже май дооста надарен),много ни е хубав сексът.С него получих първия си оргазъм и вече доста често му се радвам.От 1-2 месеца обаче желанието ми за секс все повече намалява.Много го обичам и знам,че той никога не би ме оставил за това,но ми се къса сърцето при мисълта,че не мога да го задоволя:((((
Преди месец ми откриха заболяване на корема и мисля,че съм влязла в някаква депресия.Може ли заболяването ми,да убива либидото ми?Някакви съвети?Как да се оправя?Обичам го-искам да му дам всичко!Скоро даже си бях облякла еротично бельо,музика бяхме пуснали,всичко,а не се възбудих:(( Има ли надежда за мен-на 18 години,а не ми се прави секс ;( Не искам да е така!Той вече само за това мисли и говори,каквото стане все ме докосва,гали,а аз не се чувствам добре!Моля-съвет! ;(((

thefolenangel
02-25-2012, 17:58
Иди при човек с медицинско образование~

djipsito
02-25-2012, 23:47
Иди на преглед при гинеколог. Аз съм като теб, само че съм на 20 и без приятел. И не съм правила секс от 8 месеца. Нямам желание дори да се самозадоволя. Имам проблеми с яйчниците и четох в едни книги, че в такъв случай либидото намалява/изчезва. Не съм запозната дали при други заболявания (както в твоя случай с корема) го има същия ефект с либидото.

Менструацията ти как е ? Няква промяна забелязала ли си ?

cyclops
02-26-2012, 16:30
Съглсна съм с горното мнение. Хормоните също вляаят. Трябва и тях да видиш. Противозачатъчни пиеш ли?

aerogirl
02-27-2012, 06:21
Цикълът ми подранява всеки месец с около 5 дни :( Не пия противозачатъчни :( И това нещо продължава.Онзи ден дори не позволих на приятеля ми да ме пипне...:(

djipsito
02-27-2012, 06:30
Исках да кажа дали течението, цвета и т.н са нормални и както преди или има промяна ?

xBadxApple
02-27-2012, 09:08
Да, действително, може да има някаква физиологична причина. Или хормонална. Или пък просто да не ти е период, някои хора са на такива. Не се шашкай прекомерно много, запиши си час при специалист и се консултирай с него. Стискам палци да не е нещо сериозно и просто да те е тръшнал анти-хормона ;)

anonymous708973
02-27-2012, 12:11
Помисли малко и бъди максимално честна. Какво значи за теб "невероятен в леглото"? Приятелят ти наистина ли е такъв или се опитваш сама да се накараш да го мислиш, защото просто вярваш, че трябва да е така и че това е прието да казваш? Какво ти липсва в леглото?

bebchoOoOoOo
02-28-2012, 19:28
aerogirl, писах ти ЛС.

bloodyF
02-28-2012, 19:37
може да си се травмирала психически и да потискаш нещо, знам ли
отиди на психолог най-добре :/