View Full Version : МНОГО МИ Е МЪЧНО !
lovelysister
02-25-2012, 17:51
Такам, здравейте слънчица : ) Историята е следната.. Запознахме се лятото и ми отнеха две три писания в скайп, да разбера, че има нещо, което другите го нямат... че е специален.. :) Караше ме да се усмихвам.. всичко беше страхотно. Не след дълго се видяхме и бях повече от щастлива.. направо летях. Освен, че беше красив, беше забавен, разбираше ме.. говорихме си.. абе видях, че той е моя човек <3 Та така, заедно сме вече 6 месеца. : ) Всичко беше прекрасно. Октомври обаче.. отиде да учи в софия. В началото не беше проблем.. идваше си събота и неделя.. виждахме се.. достатъчно ми беше, имайки в предвид, че нямаше и какво да направя.. задоволявам се и с уикендите. Но напоследък последните два месеца.. никакъв го няма. Не си идва вече.. :( Усещам как малко по - малко вижданията ни намаляват и намаляват. Но компенсирахме с разговори, романтични смс-и.. той е повече от мил с мен.. никога не съм получавала такова отношение. Е... последната седмица и това нещо почна да липсва. :( Не си вдига телефона по цял ден.. аз се притеснявам супер много. Такава съм си, мисля си най - лошото.. но единственото което искам е да знам, че е добре :(.. Казвала съм му, че се притеснявам.. но няма файда. Много ми е мъчно... не знам какво да правя.. Объркващото е, че когато се чуем, след часове притеснение се държи супер мило.. Но не знам на какво се дължи това, че не отговаря по цял ден ... :(( Ето и сега.. поредната вечер.. седя и чакам телефона. Липсва ми адски много :( Направо ми се плаче... но една връзка не трябва да носи сълзи.. а усмивки.. нещо тези дни не ги намирам много мноого :( Имах нужда да споделя какво чувствам.. дано никой не се цепи с гадни коментари, не са ми нужни. и без това ми е тъпо. :)
Cold_Tearsss
02-25-2012, 17:59
Вземи нещо да правиш. Учи, колкото и банално да звучи, гледай телевизия, филм или пък сериал, или пък някакво хоби. Сетих се, изчисти къщата после измий съдовете и изплети един гоблен, тъкмо той като се върне ще му се похвалиш. ;)
Equilibrium1992
02-25-2012, 18:04
Дистанцията си казва думата...
Най-добре поговорете,за да разбереш дали наистина имате проблем и ако имате-доколко той е поправим.
lovelysister
02-25-2012, 18:05
хаха : )) Ами излизам, но това не ми пречи да си гледам телефона през 2 минути и да ми става тъпо. Сериали не гледам.. занимавам си се с доста неща, но постоянно той ми е в съзнанието и КАК Е, КЪДЕ Е, ДОБРЕ ЛИ Е : ( просто не може така.. окей днес ще изтърпя.. утре ще изтърпя.. и докога? Не това е смисъла на една връзка.. просто не знам по какъв друг начин да му покажа, че се притеснявам и не искам да е така. Благодаря за коментара :Р
Твоя човек нещо ме съмнява, казвам ти го защото съм момче. Дано не съм прав...
Изчакай го да се върне и го притисни за един сериозен разговор на 4 очи.
Не му казвай просто "притеснявам се", а му обясни с най-малката подробност как се чувстваш. Вярно е, че може и да има повече ангажименти от теб, но това не е оправдание да не ти дава никаква информация или поне да предупреди.
lovelysister
02-25-2012, 18:11
Дистанцията си казва думата...
Най-добре поговорете,за да разбереш дали наистина имате проблем и ако имате-доколко той е поправим.
говорим.. но понеже съм супер емоционална.. а и като става въппрос за нас.. още повече.. и често се разплаквам като почна да говоря колко ми липсва и не искам да е така.. но той започва да казва някви сладки работи или пък да се прави, за да ме разсмее.. и .. успява де.. разбира се..или пък ми казва, че утре ще си вземе телефона няма да ме кара да се притеснявам.. и на другия ден пак ..и нещо не стигаме до ПРОБЛЕМ ---> РЕШЕНИЕ !
lovelysister
02-25-2012, 18:13
mockyy, какво те кара да се съмняваш :) момче си, мнението ти е важно и бих се вслушала.
Equilibrium1992
02-25-2012, 18:14
^нормално...
Имах едно момче,с което си бяхме по-близки от приятели-аз дори бях влюбена в него,силничко при това.Той замина октомври в София,аз-за Варна,постепенно започнахме да си приказваме и виждаме по-нарядко и в един момент осъзнах,че е изчезнал от съзнанието ми...Искам да кажа,че просто разстоянието подлага връзките на такова напрежение,на което те биха могли да устоят единствено ако са били изградени с достатъчно здрава опора,от хора,които са наясно какво ги чака.
Equilibrium1992
02-25-2012, 18:15
говорим.. но понеже съм супер емоционална.. а и като става въппрос за нас.. още повече.. и често се разплаквам като почна да говоря колко ми липсва и не искам да е така.. но той започва да казва някви сладки работи или пък да се прави, за да ме разсмее.. и .. успява де.. разбира се..или пък ми казва, че утре ще си вземе телефона няма да ме кара да се притеснявам.. и на другия ден пак ..и нещо не стигаме до ПРОБЛЕМ ---> РЕШЕНИЕ !
Приказвайте наживо и не намесвай емоциите в разговора-говори му директно и изисквай от него прям отговор.Също-чаквай всякаква развръзка на историята ...
SpiritInBlack
02-25-2012, 19:45
Ако някой си прави базик с тая тема , ще му запаля къщата
Equilibrium1992
02-25-2012, 19:53
^както виждаш всички сме взели темата насериозно
А ти ако продължаваш така упорито да спамиш,гарантирано накрая ще те окичат с банан за цялостно творчество.
Не е спам! =>>> Само с разговор на 4 очи ще разясните нещата.Ако трябва говорете дори няколко пъти.Комуникацията е решението-има ли недоизказани думи и неясноти-получават се фалове.Хайде,успех. =))
Защо не отидеш до София ? Щом той не идва иди ти... незнам.. само на теб ли не ти дига ? Ако познаваш техните може да отидеш до тях и да питаш тях дали има проблем
lovelysister
02-25-2012, 21:21
[QUOTE=reperw;10055677]Защо не отидеш до София ? Щом той не идва иди ти... незнам..
предлагала съм да ходя, но не е свободен. има лекции и няма как.
лекции ? лекциите са за 2 3 часа после е свободен...
PullMeCloser
02-25-2012, 22:00
Това за лекциите и на мен ми се стори странно.
Не е нужно да сте нон-стоп заедно, когато е на лекции. Примерно ако отидеш за 4-5 дни до София, няма да си с него примерно докато е на лекции,а през другото време сте си заедно.
скъпа да не те разочаровам, обаче личното ми мнение е че човекът си е намерил друго човечле и това не си ти
в смисъл, не си вдига телефона, идва си по-рядко и не ти дава зелена светлина да го посетиш ми говори единствено за това
може да опиташ да му обясниш защо се тревожиш наистина и че много ти липсва и искаш да го видиш и или ти да отидеш, или той да си дойде,,ако почне да увърта го питай директно..
Видя ли дълго мнение с много емотикони изперквам .
Kenjoseph
02-25-2012, 23:24
Ти си сериозно момиче, щом го обичаш толкова и се притесняваш за него, не знам как да ти помогна, но наистина го попитай какво мисли, и дали е сериозен, няма как да се отлагат такива неща. Поговорете, ако ще те има само като предмет, а ти ще си чупиш главата за него постоянно, ммм, няма смисъл.
Когато човек иска - намира начин.
Истинските чувства не изчезват нито с разстоянието, нито с времето :]
treisi90
02-26-2012, 15:38
Нямаш и идея колко добре те разбирам. Моят приятел завършва тая година и е неизбежно да не отиде да учи. С тая разлика, че аз не съм много фен на връзките от разстояние, още по- малко когато говорим и за студентски живот. Отлично знам, че всяко мнение, което четеш от тези коментари ти се иска да е това, което ТИ би желала да чуеш, но аз ще говоря направо. Не познавам момчето, но повярвай колкото и да те обича и да е страхотен, не забравяй факта, че все пак той е момче. Има нужда от флирт, от дружба с женския пол. На мен също ми изглежда доста съмнително това, че не вдига телефона, че бил зает и за това не можеш да отидеш при него.. оправдания. И мен чувствителността ме прецаква в повечето случаи. Гледай разговорите ви да не започнат да го натоварват и да му дадеш още по-голям тласък да прибегне към чуждо. Запомни, че това не трябва да се обсъжда по телефона, а на живо! А ти трябва да сдържаш емоциите си и да говориш като голям и силен човек. В крайна сметка животът ти не зависи от него. Ти също ще отидеш да учиш и ще осъзнаеш, че тепърва тогава започва купона и няма да ти е никак до гадже и сериозни обвързвания.
Успех! :)
anonymous708973
02-26-2012, 15:48
Не ми изглежда сериозен. Сядате да говорите, той се измъква. Измъкни се и ти. Ставаш и си тръгваш. Да помисли малко и да се сети, че може би не е особено приятно да не си вдига телефона цял ден и ти да се чудиш дали не го е блъснало нещо.
Питай го съвсем сериозно как мисли да я карате, след като няма да се прибира. Не може така. Връзка София-Пловдив си е повече от възможна.
lovelysister
02-26-2012, 21:00
Много много благодаря на всички :* Ще чакам да си дойде.. и ще се моля да е добре, докато не вдига. Нямам какво да направя през телефона......
Това с лекциите не ми се струва добро оправдание. Първо, че не е на училище и няма нищо фатално ако пропусне някоя лекция. Второ, дори и да не може да пропуска поради някакви причини те не са по цял ден. И трето и най-важното е, че когато искаш да си с някой ще направиш всичко възможно да си с него.
Дистанцията отдалечава хората за съжаление. Така, че имай едно на ум. Но определено си поговорете. Успех !
UltraBlue
02-27-2012, 12:38
Не съм чел предишните коментари..но може би ти изневерява.. :(
anonymous708973
02-27-2012, 12:43
Много много благодаря на всички :* Ще чакам да си дойде.. и ще се моля да е добре, докато не вдига. Нямам какво да направя през телефона......
Оо, преспокойно можеш да му кажеш две приказки, за да го навреш в кучи гъз. Ако искаш.
Звучиш като 15 годишно дете ! В една връзка се искат компромиси, но ако това разстояние успява да ви раздалечи един от друг, значи това не е човека за теб. Стегни се и се дръж като зрял човек, ако искаш и връзката ти да е такава. Говори с него и спри да се оправдаваш с това, че се разчувстваш и т.н., защото ние няма как да знаем какво става в главата на приятеля ти.
lovelysister
02-27-2012, 18:04
Оо, преспокойно можеш да му кажеш две приказки, за да го навреш в кучи гъз. Ако искаш.
Не. Твърде мила съм като цяло..и не мога да навирам в кучи гъз. Но ще поговорим. Просто не ми дава сърце да съм груба :(
Трябваше да звънне към 17:30 - 18:00 .. та до сега чакам.Не вдига. Ъгейн.
lovelysister
02-27-2012, 18:05
Звучиш като 15 годишно дете ! В една връзка се искат компромиси, но ако това разстояние успява да ви раздалечи един от друг, значи това не е човека за теб. Стегни се и се дръж като зрял човек, ако искаш и връзката ти да е такава. Говори с него и спри да се оправдаваш с това, че се разчувстваш и т.н., защото ние няма как да знаем какво става в главата на приятеля ти.
Как Аджаба да говоря, като не вдига? И не се оправдавам. АЗ СЪМ ТАКАВА. :)
valdesbg
02-27-2012, 21:00
Ъм... гледам с перце те галят тука. Ако сметнеш че коментара ми е гаден, просто го подмини.
Бих казал като мъж че това поведение е типично за човек, на когото не му пука особено за теб. Казвам го щото съм го правил, и щото са ми го правили и на мен. Това първо. Може да не си е намерил някоя мома, обаче определено ти си някъде по далеч в приоритетите му. Защо така - не знам. Щом всичко е било цветя и рози...
А щом ти бяга по тъча като се опитваш да говориш, и ти излиза с някви лиготии, за да се вържеш.. хич не е читава работата. И аз съм ги правил тия дивотии, и знам че това не говори хич добре. Общо взето квото и да кажеш/направиш.. малко вероятно е да промениш нещо.
Щото разстоянието не прощава. Ако ще и Самоков - София да е пак си важи. Малко по малко пича свиква без теб, още повече че в София има бая пилета за скубане. Инак трябва да се сдуха като теб.. пък не е оферта.
По принцип аз не бих се навил на връзка от разстояние. Не смятам че можеш да направиш нещо във ВАША полза. От разговори полза няма да има, щото той ще каже "Добре" и после идва в София и добре-то остава някъде по пътя. Пича ясно ти показва че вече си девойчето, което ще даде мило и драго за него през уикенда, а после той ще си вее трибуквието в София без да се сеща за теб.
Не успях да прочета всички мнения, но се сещам за вариантите:
Да го изчакаш да се прибере и като изключиш всякакви емоции и неговите измъквания (опити да смени темата/да те разсее) да си поговорите, да изясните има ли проблем или не .. този разговор трябва да е в твоя полза и един вид да ти осигури спокойствието, което търсиш, когато него го няма.
Втория вариант е да отидеш при него. Не знам на колко години си, но може да се преместиш в София, да си намериш работа .. да заживеете заедно? Какво като е на лекции? Той не е нон стоп в университета.
На кратко: очевидно това положение не те удоволетворява и ще е хубаво (за теб самата) да направиш нещо по въпроса, вместо да седиш чакайки телефона да звънне. Това с разстоянието (от личен опит) съм разбрала, че поне при мен не върви, надявам се при вас да се оправят нещата. Успех. :)
lovelysister
02-28-2012, 12:02
Ъм... гледам с перце те галят тука. Ако сметнеш че коментара ми е гаден, просто го подмини.
Бих казал като мъж че това поведение е типично за човек, на когото не му пука особено за теб. Казвам го щото съм го правил, и щото са ми го правили и на мен. Това първо. Може да не си е намерил някоя мома, обаче определено ти си някъде по далеч в приоритетите му. Защо така - не знам. Щом всичко е било цветя и рози...
А щом ти бяга по тъча като се опитваш да говориш, и ти излиза с някви лиготии, за да се вържеш.. хич не е читава работата. И аз съм ги правил тия дивотии, и знам че това не говори хич добре. Общо взето квото и да кажеш/направиш.. малко вероятно е да промениш нещо.
Щото разстоянието не прощава. Ако ще и Самоков - София да е пак си важи. Малко по малко пича свиква без теб, още повече че в София има бая пилета за скубане. Инак трябва да се сдуха като теб.. пък не е оферта.
По принцип аз не бих се навил на връзка от разстояние. Не смятам че можеш да направиш нещо във ВАША полза. От разговори полза няма да има, щото той ще каже "Добре" и после идва в София и добре-то остава някъде по пътя. Пича ясно ти показва че вече си девойчето, което ще даде мило и драго за него през уикенда, а после той ще си вее трибуквието в София без да се сеща за теб.
защо да трия коментара ти? Уважавам мнението ти и благодаря за отделеното време да го напишеш.:)
lovelysister
02-28-2012, 12:03
Не успях да прочета всички мнения, но се сещам за вариантите:
Да го изчакаш да се прибере и като изключиш всякакви емоции и неговите измъквания (опити да смени темата/да те разсее) да си поговорите, да изясните има ли проблем или не .. този разговор трябва да е в твоя полза и един вид да ти осигури спокойствието, което търсиш, когато него го няма.
Втория вариант е да отидеш при него. Не знам на колко години си, но може да се преместиш в София, да си намериш работа .. да заживеете заедно? Какво като е на лекции? Той не е нон стоп в университета.
На кратко: очевидно това положение не те удоволетворява и ще е хубаво (за теб самата) да направиш нещо по въпроса, вместо да седиш чакайки телефона да звънне. Това с разстоянието (от личен опит) съм разбрала, че поне при мен не върви, надявам се при вас да се оправят нещата. Успех. :)
на 17 съм. няма как да се преместя, но ще го изчакам и ще поговорим. :))) Благодаря за съвета :Р
valdesbg
02-28-2012, 12:16
Всъщност от къде си? Не че има значение за ситуацията, но съм любопитен.
БожиятАгнец
02-28-2012, 12:20
Щом планината не отива при Мох'мед...
Не може само момчето да ходи при момичето. :)
Студентски години, млад човек и то дошъл в големият град, учене, купони, какво се очаква да направи? Да ти преписва поезия и да ти я праща на СМСи по цял ден?
А притеснението ти е просто оправдание, за да го обсебваш.
Като знае, че ти не живееш живот, а живееш, за да му звъниш по телефона е нормално малко да охладнее.
Не е нужно да има друга, просто връзките от разстояние рядко биват успешни.
Поне и ти се направи, че живееш без него. Покажи му, че не съществуваш само заради връзката си и че не ти е нужен, а го искаш. Спри да му звъниш. Даже понякога и ти не вдигай.
БожиятАгнец
02-28-2012, 12:24
защо да трия коментара ти?
Лол.
*десет букви*
БожиятАгнец
02-28-2012, 12:27
Да, да - да покаже,че е 100 процентова лепка и като той я отбягва и се опитва да си поеме въздух да се премести при него.
Щом идванията му през уикендите са я удовлетворявали тя да му ходи на гости. Защо винаги да трябва да е той?