PDA

View Full Version : Дали да се примиря ...

Bublinkata_98
02-26-2012, 08:54
Здравейте наистина се нуждая от помощ. Харесвам едно момче което с две години по-голямо от мен...истината е че той си има приятелка и скоро ще направят два месеца...Лудо влюбена съм в него преди месец бях си нарязала ръката с ножица и плаках може би около час...Разбрах че от такива щуротии няма смисъл защото не променям нищо ! Бях решила да го оставя и да не се занимавам с него защото си има приятелка...Но преди седмица отново започнах да се навъртам около него ....говорихме си по телефона два часа , излизаме всеки ден ...когато идем на кафе сядаме един до друг (когато приятелката му не с нас) целуна ме 2 пъти по бузата....когато ни оставят насаме ме хваща за ръката прегръща ме говорим си , пишем си всеки ден той знае че го харесвам , но той обича приятелката си ! Искам да го забравя не истината е че винаги мисля за него и сме в една компания .... Много ми е интересно дали аз съм просто за развлечение и ако тръгне с мен ще само за да забрави нея защото му личи че наистина я обича или има някакви чувства към мен , но повече ме има за добра приятелка ....

nIkEnCeTy_bE
02-26-2012, 08:56
Той не обича приятелката си, повярвай ми. И стига с тези вени, порасни! Не си заслужава да се занимаваш с него, защото дори да тръгне с теб, няма да те обича. Как ще се почувстваш да ги прави неща на теб след време? Не се занимавай, не си заслужава. Ще срещнеш още много момчета. 98 си забога...

пAteNцЕ
02-26-2012, 09:15
случайно тва момче да е последното на света? или си му играчка или наистина има чувства към теб...

Bublinkata_98
02-26-2012, 09:24
не не е последен , но в този момент харесвам него .... и аз това се питам дали съм му играчка или наистина има чувства най-вероятно съм му играчка , но не искам да повярвам в това .... макар че ми казаха че той е просто такъв ....женкар

nIkEnCeTy_bE
02-26-2012, 09:26
Естествено, че няма да повярваш, защото когато харесваш някого и вярваш на всяка дума, която всъщност искаш да чуеш. Не ставай играчка, не си заслужава!

Biskfitka
02-26-2012, 15:03
Не е хубаво да се намесваш в на хората връзките...

Mi6inka
02-26-2012, 15:06
Самонараняваш се :) Оттегли се и се развличай с нови хора. И скоро ще си харесаш друг.

Bublinkata_98
02-26-2012, 15:45
опитвам се , но все той ми в главата..... просто скоро ще се побъркам

anonymous708973
02-26-2012, 16:09
И като си искала да привлечеш внимание, защо не използва скалпел вместо ножица? Със сигурност щеше да е по-ефикасно.

Вземи се в ръце. 7 клас си. Вместо да правиш глупости, си учи за изпитите и остави момчетата за след време, когато поумнееш.