bloodyred
02-26-2012, 18:14
Привет.. от около една година харесвам едно момче, всъщност мисля, че е нещо повече от харесване, със сигурност не е обич, но не знам.. излизали сме в обща компания, личи си, че съм му приятна като човек.. смисъл, да.. това момче обаче има сериозна връзка от около 7-8 месеца.. в един момент към края на август миналата година започнах връзка с друго момче.. не знам, може би ми писна да се надявам.. или да вярвам, а всъщност да няма в какво.. та, това другото момче.. харесвах го, беше ми приятен, но не стана нищо повече.. 2-3 месеца се лъжехме може би взаимно, че си пасваме.. а аз мислех за онзи, другия.. както знаете.. един човек се забравя най-лесно с друг .. е, помислих си, че с този ще стане.. уви, не стана.. не е красавец, не е от най-добрите хора, които познавам.. не знам какво ме привлича толкова в него и защо толкова време не ми излиза от главата.. някой ще каже, че ако не го виждам ще е по-лесно, да, така и ще бъде.. но няма как, живеем в един квартал .. излизаме на едни и същи места.. ужасно кофти е.. та.. не искам да ми кажете как да разделя въпросният човек и приятелката му, защото нямам намерение да го правя .. ако се разделят - колкото и гадно да прозвучи - добре за мен, ако не .. мисля, че може би има или е имало някой в подобна ситуация .. да ми дадете съвет как да спра да мисля за това какво би станало .. имам силна воля и наистина искам да спра да се надявам, опитах с друг, не става и не става.. не искам да започвам връзка с човек, който не харесвам заради това, че трябва да си избия от главата идеята за този, с който искам да съм .. съжалявам, ако съм отегчила някой.. и благодаря на тези, които ще се постараят да ми помогнат .. наистина много .. :)