Влез

View Full Version : Защо?

broken-barbiee
02-26-2012, 18:29
Здравейте на всички! Наскоро започнах да се занимавам с едно момче /малко преди да скъсам с бившия ми, т.е. от преди три-четири дни/. С него се познаваме от около две години, когато уж ходехме. Както и да е, тогава нещата не се получиха /аз бях малка - разликата ни беше 3г./. Сега аз съм на 14, а той на 17. От тези няколко дни той много започна да се интересува от мен. Постоянно ми звънеше, пишеше ми, по 100 пъти ми се обаждаше да ходим на кафе, за жалост аз не можех да изляза и така и не успяхме да се видим, но иначе живеем в един град. Всичко беше перфектно до днес. Спря да ми пише, да ми се обажда и да осъществява каквато и да е комуникация с мен. Не мога да кажа, че съм влюбена в него, но мога да кажа, че го харесвам и се чувствам зле като ми удря такъв игнор. Моля за съвет всички момичета, които са изпадали в такова положение да ми кажат как са постъпили. Ако може и гледна точка на момчетата, защото все някой ще е правил такива номера или знае техния замисъл. Благодаря предварително.

TheBeliever
02-26-2012, 18:35
Ами потърси го ти. Момчето от 4 дни те кани да се видите, ти все го режеш. Нормално е да спре да ти ходи по гъза ако не вижда развитие.

thegreenzombie
02-26-2012, 18:35
започнала си да се "занимаваш" с него преди 3-4 дни и очакваш постоянното му внимание да е насочено върху теб.. а замисляла ли си се, че примерно днес няма възможност да ти звънне.. или му е писнало да нямаш време за него.. -.-
защо "занимавам"? има толкова по-добре подбрани думи за случая .. все едно да кажеш "от 3-4 дни се занимавам с йога" или нещо от сорта 8-)

broken-barbiee
02-26-2012, 18:37
Добре, съжалявам, че не съм се изразила както трябва. Така говоря с приятели и понякога не се усещам, че и това пиша. Аз го потърсих, но той не ми отговори, а дори не знам защо. И не съм го рязала, обясних му, че нямам време дори му казах каква е била причината и той ми отговори, че ме разбира, а в следващия момент - игнор...

TheBeliever
02-26-2012, 18:43
Къде го потърси? Скайп? Фейсбук? Да ти мина през ума, че може да не е на компютъра?

Когато си освободиш време му звънни и го покани да излезете. Поеми ти инициативата ако искаш да поддържате някакви отношения.

А ти всъщност искаш ли да става нещо между вас или просто те е яд, че е спрял да ти обръща внимание за един ден?

thegreenzombie
02-26-2012, 18:44
А ти всъщност искаш ли да става нещо между вас или просто те е яд, че е спрял да ти обръща внимание за един ден?

i bet on that

broken-barbiee
02-26-2012, 18:46
Писах му в скайп, когато беше на линия. В същото време беше на линия и във фейсбук, а той никога не си оставя фб включен. Иначе по принцип никога не звъня на момчета за излизане и т.н., защото винаги се притеснявам от отговора, оттам следва едно заекване от моя страна и излагация. ;х

П.С.: Казах, че го харесвам, т.е. се надявам да се получи нещо между нас. :)

broken-barbiee
02-26-2012, 20:21
Сега дори видях, че си е публикувал разни песни на стената и е споделял връзки, което значи, че е на компютъра, но защо не ми отговаря като преди ден се държеше толкова мило и добре с мен?! Моля ви помагайте! ;(

lovelysister
02-26-2012, 21:15
Разбирам, че ти е гадно. За това ще ти кажа как бих постъпила аз. Бих му написала едно дълго романче в скайп... като например: Хей, ако има нещо, моля те кажи ми. ЧУвствам се зле от факта, че не ми отговаряш. Извинявай, че не можах да изляза.. но мога да се реванширам... Но все пак, не разбирам на какво се дължи това. Ако има нещо, мисля, че би било добре да го обсъдим. :)
П.С .. ти си скъсала тези дни с приятеля си и вече си готова за нов? странно. но ти си знаеш :Р УСпех

broken-barbiee
02-27-2012, 12:20
П.С .. ти си скъсала тези дни с приятеля си и вече си готова за нов? странно. но ти си знаеш :Р УСпех

Връзката ни не не беше от най-сериозните. :) Иначе това, което си ми дала за съвет е добро, обаче проблема ми не е в това. По-скоро искам да разгадая какво има, защото не искам да прибързвам с това да му пиша и да стане по-зле.. :(