Влез

View Full Version : Розов кичур с...

broken-barbiee
02-27-2012, 17:15
Здравейте, искам да се обърна към женската аудитория. Някоя от вас, мили дами, правила ли си е розови кичури с фуксин и какъв е бил резултата? До сега съм пробвала само с различни бои да си правя такива по-екстравагантни цветове /като син, лилав, розов, зелен/, но косата ми е тъмна и не се получава, за това реших да пробвам с фуксин. Като цяло чух, че много гори косата и е много опасно. Вярно ли е? И към тези които са го пробвали какъв е бил крайният резултат? :) И още един въпрос. Някоя от вас пробвала ли е спрейовете от "На Тъмно", за по-конкретно оранжевия. Искам да го пробвам и него върху цялата си глава, за да не прибързвам да си сменям цвета толкова радикално с боя. Но искам да знам гори ли косата както боите, може ли да се получи алергична реакция и действа ли на тъмна коса? :) Благодаря за отговорите предварително. :)

bloodyF
02-27-2012, 17:44
алергични реакции може да получиш от всичко
с фуксина се работи така:изсвеляваш с блондор или изсветлител и правиш с фуксин, иначе няма да стане
спрей върху цяла глава също не работи като цяло
и ще ти трябват поне 3, а смисъла е нулев щото ще падне бързо

broken-barbiee
02-27-2012, 17:51
На мен и без това ми трябва само за един ден и ако ми хареса ще сменя и цвета, но не съм сигурна. А иначе за фуксина са ми казвали, че може направо върху тъмната ми коса също да се нанесе и ще има ефект?.. И ти пробвала ли си го, защото съм чувала, че е много силно и може да се простя с кичура си, който е подложен на манипулацията?..

bloodyF
02-27-2012, 18:12
пробвала е приятелка с кестенява коса с гранофлорин или нещо такова и имаше зелен оттенък, не беше зелено
същото е и с розовото, мнооооооооого леко ще се личи че имаш розово без да го изсветлиш

broken-barbiee
02-27-2012, 18:19
Добре, благодаря за отговорите ти. Но аз все пак имам още няколко въпроса /и аз като малките въпрос след въпрос/. :D
1.И със спрея ли няма да си личи, че съм оцветила косата?
2.Какви други методи познаваш освен с фуксин и с гранофлорин и ако може да ми кажеш цветовете/отенъците, които се получават какви са.

bloodyF
02-27-2012, 18:22
личи се естествено, ама е до къпане
после ще изсветлее и съвсем ще падне

със спрей може да си направиш само кичур
а иначе имаше едни бои на палете, ама по-добре питай в някой козметичен магазин : )

broken-barbiee
02-27-2012, 18:26
Ами аз по принцип си се боядисвам. Сега съм заложила на кафяво с червен отенък и реших да пробвам с огнено червено, но не искам да се боядисвам веднага, защото ако стане нещо да не се харесам ще има да рева вкъщи и заради това. А ако си взема повече флакончета спрей пак ли няма да стане? ;х