PDA

View Full Version : пак аз и моите драми :Д

bloodyF
02-27-2012, 17:47
хехе здрасти
пак съм аз :Д (естествено)
имам ужасно секси съсед, студент, учи английска филология и често идва да ми иска прахосмукачката :Д
имам му номера (от тати, че му го беше взел да му звъни като е силна музиката и ми го даде поради същата причина)
нямам фейсбук, знам само как се казва

идеи за действие? :Д

nIkEnCeTy_bE
02-27-2012, 17:50
Съседката идва за сол. ;д Е то като сте съседи е по-лесно. Винаги можеш да отидеш при него под претекст, че искаш нещо, да се заговорите.

bloodyF
02-27-2012, 18:20
проблемът е че той живее с още 4 момчета :Д
и ме е страх, че ако отида да го потърся и го поканя да пием нещо някъде другите ще го/ме ебават :Д
макар че не се познаваме кой знае колко : )

nIkEnCeTy_bE
02-27-2012, 18:24
Е може само да завиждат момчетата, че тях няма да ги огрее. Пък и именно, че не се познаваш с другите, не трябва да ти пука много, много.

paradosou
02-27-2012, 18:36
и ме е страх, че ако отида да го потърся и го поканя да пием нещо някъде другите ще го/ме ебават :Д

Не е голяма работа, ше пуснеш и ти някой майтап, придружен с обезоръжаваща усмивка и всичко е ок :Д

anonymous708973
02-27-2012, 18:48
Абе, маце, момчетата са студенти, отдавна са минали етапа с ебаването. Пък и ако те е ебават, ще е нещо добродушно и просто им го върни с усмивка :)
Намери си повод да го заговориш, вкарай малко чар, закачай се, без да се притесняваш колко ти личи. Ако не те покани сам, покани го ти :)

sugargirl94
02-27-2012, 18:49
Ако оставаш вечер сама го покани под предтекст,че ти е скучно сама :D

DisappointedDreamer
02-27-2012, 19:34
Аааа 8-) давай! Не вярвам, че ще те бъзикат, както каза Пантерката. Най-много да ти се усмихнат и него ще го закачат, ама момчешки им работи. Съседи сте, отиди при него, искайки му нещо, намерете нещо, което и двамата харесвате, а оттам нещата ще потръгнат.

bloodyF
02-27-2012, 19:52
Ако оставаш вечер сама го покани под предтекст,че ти е скучно сама :D

обмислях го, ама за съжаление скоро нашите няма да ходят някъде, тоест съм сама сутрин, тоест ще е странно да го каня така :Д

а иначе, съседи сме, ама какво да му поискам? :Д те са на квартира и повечето неща , които има вкъщи дори ги няма у тях..абе схванахте ми мисълта..

сега се моля да пуснат музика :Д и да отида да им ''се скарам'' и да го заговоря нещо..
абе като някоя първокласничка съм :Д ужас. :oops:

valdesbg
02-27-2012, 21:23
"Добър вечер съседката идва за сол" :D

На всички им е ясно за какво отиваш у тях. Не са расли в саксия. Така че няма смисъл от предтексти, отиваш у тях или гоканиш у вас. Що? Щот сте съседи и искаш да си приказвате.

DisappointedDreamer
02-27-2012, 21:46
^Така е. Давай смело!

DarkTemplar
02-27-2012, 21:55
обмислях го, ама за съжаление скоро нашите няма да ходят някъде, тоест съм сама сутрин, тоест ще е странно да го каня така :Д
Сутрин е време за пиене на кафе, така че може да го поканиш на сутрешно кафе по съседски. Причина - "не обичам да си пия кафето сама, свикнала съм все да има някой около мен и да си говорим". Следва "ще дойдеш ли за компания?", придружено с миловидна усмивка и работата е опечена. ;)

Ех, искам и аз готина (и свободна) съседка. :)

trabi_bs
02-27-2012, 22:00
Че кой не иска свободна и готина съседка. Иначе може да го помолиш да ти помогне да смениш някоя уж изгоряла крушка

DragonLady
02-27-2012, 22:06
Сутрин е време за пиене на кафе, така че може да го поканиш на сутрешно кафе по съседски. Причина - "не обичам да си пия кафето сама, свикнала съм все да има някой около мен и да си говорим". Следва "ще дойдеш ли за компания?", придружено с миловидна усмивка и работата е опечена. ;)

+1
десет буквиии

toad
02-27-2012, 22:34
Аз пък ходих да искам прахосмукачката на една лелка с дебела котка :(

anonymous708973
02-28-2012, 03:32
Че кой не иска свободна и готина съседка. Иначе може да го помолиш да ти помогне да смениш някоя уж изгоряла крушка

Да, а направо да му каже "Извинявай, ще дойдеш ли да ми го вкараш?" не щеш ли?
Малко стил трябва да има.

Hilary_
02-28-2012, 06:49
Поздрави го с Алармата и ще разбере намека ти .. :D

bloodyF
02-28-2012, 07:44
Аз пък ходих да искам прахосмукачката на една лелка с дебела котка :(

:lol:

вие с cold нали щяхте да ме возите до бачиново, кво стана? 8-)

а иначе идеята за сутрешното кафе е добра май, хм
Ивче, не слуша чалга, иначе с удоволствие :Д

хайде тези дни като се надъхам повече ще отида 8-)
мерси за хубавите идеи, ако имате други, казвайте :д
:-)

БожиятАгнец
02-28-2012, 09:24
Английска филология, викаш.
Помоли го да ти помогне за някое домшано, обаче без да се правиш на тъпа и че не знаеш английски, кажи му, че се колебаеш между *еди-какво-си* и *еди-що-си*.

Но според мен съседите могат да си общуват по-свободно и не е нужно да си търсиш някакъв предтекст, за да говориш с него.

А, ако се сприятелиш с другите три момчета и им покажеш,че си пич няма как и защо да те ебават. :)

mOBSCENE
02-28-2012, 12:21
Давай смело!И не го мисли толкова :D

SpiritInBlack
02-28-2012, 14:29
ти гей ли си че си падаш по момчета или беше женско ? иди се запознай с него момчетата харесваме инициативността у женските

DisappointedDreamer
02-28-2012, 14:49
BloodyF е момиче :lol:

bloodyF
02-28-2012, 18:12
ти гей ли си че си падаш по момчета или беше женско ? иди се запознай с него момчетата харесваме инициативността у женските

женско съм бе :Д
bloodyF=>F=Female=женско :Д

знам, че момчетата харесвате ние да сме по-инициативните, ама пустия срам ще ме довърши

а иначе да го питам нещо за английския не става, щото как да ви кажа,, в тоя университет и магаре да си влизаш да учиш нещо :Д в смисъл, че надали е кой знае колко добър или по-добър от мен :Д (минутка за реклама)

както и да е, май момента със сутрешното кафе най- ми допадна

DarkTemplar
02-28-2012, 18:17
както и да е, май момента със сутрешното кафе най- ми допадна
Мисля, че ще се получи. Пробвай и ще разказваш. Пия Шуменско. ;)

NambyPamby
02-28-2012, 18:32
в смисъл, че надали е кой знае колко добър или по-добър от мен :Д (минутка за реклама)

То това е без значение, крайната ти цел е да намериш по какъв начин да го заговориш, а не да си направиш вярно домашното.
На мен това "не обичам да си пия кафето сама" ми звучи като "изгоря ми крушката, би ли дошъл да я смениш", но пък и за нищо по-добро не се сещам в момента.

Пиши после какво е станало.

djipsito
02-28-2012, 18:54
Не е задължЕ да казваш "не обичам да си пия кафето сама", може и "Ела да пием по едно кафе, тъкмо за компания".. Знам ли ;д

bloodyF
02-28-2012, 19:33
Мисля, че ще се получи. Пробвай и ще разказваш. Пия Шуменско. ;)

хаха добре 8-)

а иначе джипси, нямаше да го казвам точно по тоя начин, просто ми прозвуча добра идея да пием кафе у дома сутринта..не знам
утре или вдругиден ще отида 8-) пък каквото стане..и да стана за смях, много ми пука :Д

kalpazanka
03-02-2012, 07:42
Да, а направо да му каже "Извинявай, ще дойдеш ли да ми го вкараш?" не щеш ли?
Малко стил трябва да има.

Ми има идея да завинти китайска крушка, която да даде на късо и да стане "заварка" към полилея. Пичът ще се измъчи, докато я махне и докато той се поти, тя ще цъфне с поднос кафе+сладки, а ние ще чакаме включване от мястото на събитието.
:D

cyclops
03-02-2012, 08:32
Хмм чудих се дали не можеш да му пуснеш нещо закачливо в пощата ( естествено адресирано до него)...не знам още какво, но това ми хрумна като идея. Иначе идеята с кафето е добра ама да отидеш директно на вратат и да му кажеш айде да пием кафе...не им се вижда най-добрата. Аз бих избрала по-закачлив подход.

babity
03-02-2012, 09:06
Оооо! *завижд* Бахти искам и аз съседи!!! Как можаха да ме сложат на моминския етаж!

Между другото, миналата година имах едно малко туристическо котлонче и трябваше да се отвие една работа за да сменя кенчето вътре. И от нямане накъде почнах да обикалям по етажите. Точно под моя апартамент попаднах на на двама батковци и помня, че беше голям майтап, 'щото мен ме беше страх от газта, а те да не го счупят. Ходила съм и да ми отварят бутилки с вино. Мисълта ми е, че само трябва да намериш някакъв повод, независимо какъв ще е, неговата реакция 100% ще е "едвам ме нави".

djipsito
03-02-2012, 14:10
Ааааааааа, стига беееее, за кво живея сред изнежнени лигльовциии :(((( Моя съсед е голям сладур, ама е по-малък и бяхме в едно даскало и ми е много нежен и е прекалено голям гъзар... А, май ми е адаш също..
Някоя от вас ако има готин съсед в излишък да го дава насам ;д

Audiophile
03-02-2012, 18:23
Като надуят музиката, качи се и шеговито им се скарай, така ще разберат майтапа и ще тръгне лафчето. Говори си най-много с твоя пич, че да не ти се лепне някой друг и да се чудиш к'во да правиш

ariimeri97
03-02-2012, 20:16
Зарежи го тоя срам и давай смело ;д и после кажи резултата, ако може де

bloodyF
03-02-2012, 21:13
Ааааааааа, стига беееее, за кво живея сред изнежнени лигльовциии :(((( Моя съсед е голям сладур, ама е по-малък и бяхме в едно даскало и ми е много нежен и е прекалено голям гъзар... А, май ми е адаш също..
Някоя от вас ако има готин съсед в излишък да го дава насам ;д

ми петима са, единият само е зает и въпросният, значи имаш избор между трима 8-) давам ти ги ако искаш

а иначе днес ходих три пъти -.-
обаче първо май беше рано и спяха, после не си чуха вратата, щото ме беше страх да чукна по-силно :Д
та като се прибере в понеделник ще има vol.2 :D

sladk0t0odidi
03-03-2012, 07:45
проблемът е че той живее с още 4 момчета :Д
макар че не се познаваме кой знае колко : )

Колкото повече, толкова по-добре.. :D

antineutral
03-03-2012, 11:57
Пазари се за четворка белот с него/съквартирантите му. Действа много добре. След като ги поопознаеш вече можеш да пробваш и с кафе.

bloodyF
03-03-2012, 12:11
Пазари се за четворка белот с него/съквартирантите му. Действа много добре. След като ги поопознаеш вече можеш да пробваш и с кафе.

ааа не!
аз с момчета белот не играя (много викат по мен :Д )
а и аз не искам да ги опознавам тях, а само него :]
мерси все пак