View Full Version : дайте ми просто някакъв съвет ..
Здравейте,пиша ви за да споделя един мой проблем.С едно момиче от училище се харесахме,но просто нещата не се получиха.Аз имах вина за това,но и тя имаше също.Лошото е ,че от този миг, когато всичко между нас започна да пропада,тя ми стана ужасна тръпка и много трудно мисля за други момичета.Имах шанс да тръгна с 1,2 момичета,но някак не исках,надявах се да се оправи всичко.Сега когато я видя всичко изчезва,в коридорите като се засечем вече има просто по 1 хладна усмивка и нищо повече.Излязох с едно момиче.Беше ми приятно с нея.Май ме хареса просто съм страшно объркан и не зная как да подходя към нея, не искам да я заблуждавам ,защото имам явно още чувства към тая от моето училище
Ако искаш тая от старото училище - гони си я нея.
Ако не искаш момичето от старото училище - времето ще изчисти тръпката, стига да не гледаш натам.
Абе не знам до колко времето ще , но пък винаги можеш да се откажеш от живота , за който мечтаеш и да имаш живота, който те чака!!!
Glamour92
02-28-2012, 15:43
Ако човек остави нещо недовършено,ако пропусне поради някаква причина да сложи окончателен край,да тегли чертата категорично и да му сложи етикет минало,винаги ще има моменти,в които се улавя как мислите му се въртят натам...
С първото момиче явно не си приключил.Тя с теб може би(а може и тя да не е),но ти с нея не. Докато това не се изясни напълно,съветвам те,не се занимавай с нови момичета-иначе ще има и други наранени,и то без да имат вина в случая.
Клин клин избива,казват,но ако старият клин е заседнал прекалено здраво,най-много да повредиш новия,в опитите си да измъкнеш предишния силом.
nIkEnCeTy_bE
02-28-2012, 16:37
Не започвай връзка, без да си сигурен какво искаш. Не заблуждавай новото момиче, в нещо, в което и сам не вярваш.
djipsito
02-28-2012, 18:47
Ако човек остави нещо недовършено,ако пропусне поради някаква причина да сложи окончателен край,да тегли чертата категорично и да му сложи етикет минало,винаги ще има моменти,в които се улавя как мислите му се въртят натам...
ох...
Слушай и попивай...
valdesbg
02-28-2012, 19:46
Провери дали имаш топки, моля те.