Влез

View Full Version : Моят бъдещ 1 път

tesitooo
02-28-2012, 22:58
Taka kato cqlo az sum na 16 i hormonite mi veche bushuvat i imam ogromno jelanie za seks psihicheski se shuvstvam gotowa a fizicheski ne kato cqlo ot moyata kompaniya priqtelki nikoq e nqmala polow kontakt za da se posuwetwam s tqh iskam da popitam 16 godishna vuzrast dali e podhodqshta za purvi put i i kak da razbera ili nqkakuv znak ima li da razbera che sum gotowa i fizicheski kato cqlo si priznwam che me e strah ot purviq put zaradi bolkata moje li nqkoi da mi pomogne da mi dade suvet i nqkoi da mi kaje kak da se podgotwya za purviq put i kak moje da se zadovoli edin muj po vreme na seksualen akt bez da se pravi uralen seks ????????????????

PlayeRR
02-28-2012, 23:03
Щом ти се прави-прави секс. 16 е добра възраст, но не е важно на колко си, а дали има правилен човек, с когото да споделиш тези нови за теб усещания. Няма какво да се съветваш...всичко е инстинкт...идва от самосебе си, отдай се на усещанията и емоциите си и не очаквай да се получи зашеметяващо от 1-вия път :D За болката...нека момичетата да се изкажат.
А иначе-уралният секс не съм наясно какво представлява, но определено оралният си струва.

djipsito
02-29-2012, 01:52
Като за начало - напиши темата на кирилица, иначе ще я заключат ;)

Ще ти споделя при мен как беше. Нормално е в по-ранна от 16 възраст да почнеш да мислиш за секс, да ти бушуват хормоните и т.н. Много пъти, тва, че ти се прави секс, не означава, че си готова.

Аз по стечение на обстоятелствата го направих на 18. Не, че преди тва не е имало желаещи, дори съм имала приятел година преди тва (за два месеца). Въпреки тва обаче, вътрешно имах едно усещане, че няма да е той човека. Някак не ми вдъхваше доверие, че ще се справи със "задачата".

После се случи така, че се запознах с едно момче, което много ми харесваше и исках да бъда с него. Когато я има тръпката и малко или много познаваш човека, притеснението се притъпява. Не мислиш дали ще те боли, ще има ли кръв, ще сгафиш ли, как ще се представиш, не те е срам, че ще те види гола.. Просто искаш да го направиш и усещаш, че можеш да имаш доверие на момчето.

За мен това означава да си готова да го направиш. Доверието е важно, а момчето трябва да знае как да те предразположи.
Не ти трябва друга подготовка, освен да знаеш теорията, всичко свързано със секса. Другото е просто усещане.

А в Оралния секс няма нищо лошо, препоръчителен е, щото е малко тъпо от вратата за краката.

ShtrudeL
02-29-2012, 03:09
Разбира се, че не си готова психически.
Пиши на кирилица. А ако не ти е достатъчно основание, за да я заключа, то има купища други такива теми.