View Full Version : Проблем по ствола на пениса !
Здравейте на всички ,на 20г. съм.Имам бели като мъничка кора на ствола на пениса не от към главата а от към тялото.Това е от около месец някъде защото първоначално се появи все едно е протрито мястото и впоследствие се появи проблема за това се обръщам към Вас за мнение или на някой друг да се е случвало.Прегледах доста теми но никъде няма конкретно инфо за моя случай.
Имам бели като мъничка кора
Незнам аз ли съм тъп или ти нищо не каза :) Обясни възможно най-подробно ако искаш да ти се помогне.
Като коричка на рана само че цвета им е бял ,не ме сърби нито да ме боли на брой са 2 с големина 2-3 мм. По-точно от това обяснение няма на къде .
А полови контакти, може да е нещо полово-преносимо. Не се срамувай и иди на лекар, може да е много неща. Дано е безобидно, но ако е нещо опасно винаги е най-добре да се хване овреме. И не забравяй да пишеш за резултата тук, ще е полезно на всички.
Имам приятелка 3-4 пъти седмично правим секс.Благодаря все пак. ;)
rock_that_body
02-29-2012, 20:01
Няма как да разбереш какво е, ако не отидеш на лекар.. Тук няма как да ти дадем диагноза. Специалистът си е специалист, така че отиди да се изследваш, защото както каза besso, ако е нещо сериозно трябва да се хване на време. Успех!
DragonLady
02-29-2012, 22:40
Няма как да разбереш какво е, ако не отидеш на лекар.. Тук няма как да ти дадем диагноза. Специалистът си е специалист, така че отиди да се изследваш, защото както каза besso, ако е нещо сериозно трябва да се хване на време. Успех!
+1
По точно няма на къде ...