PDA

View Full Version : Секс

Rysotto
02-29-2012, 14:25
Аз съм момиче на 15години , обвързана съм с момче на 23 години от 11февруари .... и така . С него ми е много хубаво , имаме общи теми , доста еднакви интересни и още доста неща . Познавам го от 2години. Преди няколко дни го попитах дали има нещо към мен или поне малко да се е привързал към мен ... той ми отговори че аз съм единствената в която той се е привързал толкова бързо , забелязвам че не е като другите тъпаци ( с извинение) на мойта възраст и че има друго мислене. Вече правихме секс няколко пъти и беше много хубаво ... Искам да ми кажете как да разбера дали той наистина има нещо към мен и дали не е само заради секса с мен ... Според вас ???

granger
02-29-2012, 14:32
Че ние откъде можем да знаем?! Наблюдавай реакциите му, отношението му към теб, интересува ли се от теб, как се държи с теб,когато е около приятелите си. Защото има момчета,които имат навика да се правят на голямата работа пред приятелите си като се държат лошо с момичето.
Твоя си е главата на раменете - ти си решила да правиш секс с него, само ти можеш да прецениш дали е с теб заради самата теб, или заради секса!

fluffy_^
02-29-2012, 14:47
Е ние пък откаде да знаем??смисъл секса не би ли трябвало да е като знак за развитие на връзката ви..показващо близосста между вас.Ти би трябвало да го знаеш що за човек е шом го познаваш от 2 години.Няма как да ти кажем дали е с тебе само заради секса или за нещо повече това ще си разбереш ти с времето.Попринцип държанието му трябва да дава някакви знаци но няма как да гадая зажелявам :)

Иначе нищо лично но на мене самото 15 годишна с 23 годишен не ми звучи много добре не че разликата която е 8 години е толкова голяма мене баща ми е с 6 години по млад от майка ми.Но когато те са се запознали са били на около 20-30 като имам предвид моята възваст..

psychopath
02-29-2012, 14:48
Аааа ти първо се чукаш, после се чудиш дали не си направила грешка и се съмняваш, че те използват само заради това?! ХААХАХХАА
Интересно ми е защо се е породило това твое съмнение. :)
Може да е заради предразсъдъци, но за мен това е класическа форма на използване за секс ; )

barbiee96
02-29-2012, 15:11
Никой не може да ти каже какво чувства той към тебе, но наистина трябваше да се замислиш за това преди да му пуснеш, щом сега имаш съмнения. Не виждаш ли дали му пука за тебе, дали те търси и т.н. На мен ми изглежда направо като използване, ноо не знам, това е само мнение.

fenkaaa
02-29-2012, 19:14
Според мен те залъгва,защото си по малка..

DragonLady
02-29-2012, 21:56
Че ние откъде можем да знаем?! Наблюдавай реакциите му, отношението му към теб, интересува ли се от теб, как се държи с теб,когато е около приятелите си. Защото има момчета,които имат навика да се правят на голямата работа пред приятелите си като се държат лошо с момичето.
Твоя си е главата на раменете - ти си решила да правиш секс с него, само ти можеш да прецениш дали е с теб заради самата теб, или заради секса!

+1
И щом не си уверена в чувствата му, защо прави секс с него?

marilyn
03-01-2012, 10:53
Ние няма как да ти кажем дали е с тебе само заради секса. Това сама трябва да го разбереш, не познаваме нито теб, нито него. ;)

Difteen16
03-01-2012, 15:55
Според мен те залъгва,защото си по малка..
Повечето правят така.. но току виж е по-различен :) само ти можеш да разбереш!

ubuntureload
03-04-2012, 12:45
Синдром на силно развити желания за педофилски действия! Пори те като риба, а ти си мислиш, че се обичате и той не може без теб, освен ако не е най-спрелия тип!