View Full Version : Какво да правя, помогнете!
Kenpachi
03-01-2012, 18:29
Живея в Лондон от около половин година.. През седмицата ходя в английско училище. Таа от някъде 2-3 месеца се заглеждаме с един (преди пуснах тема за същия въпрос, но не можах да направя това, което ми казаха-да му кажа какво чувствам). Много ми харесва, но само се гледаме. От приятели разбирам, че първоначално имал едно гадже, после си харесвал друга.. Преди няколко дена го видях - галеше някакво момиче по косите, а тя му лежеше в скута. Забога зяпаше ме всеки ден, а иначе си движи с други момичета. Какво трябва да означав всичко това?! Да ме харесва, да не ме, просто да си ме гледа, да му кажа ли му, да си мълча ли?! Посъветваха ме да му кажа, но като си събрахме сивото помислихме, ако просто си ме гледа за заблуда на гаджето си и ако приемем факта да му кажа да ми се изсмее в лицето?! Знам, знам.. Всичко ще кажете "иди, кажи му, преодолей страха си"; "Не сме врачки, не знаем какво чувства!", но момента е сериозен, спешен, не ми трябват безмислени коментари. Моля ви кажете как да постъпя, страх ме е да не ми се изсмее в лицето, ако му призная. Напоследък обаче като мине покрай мен не ме гледа, днес мина, дори не си вдигна погледа, гледаше в земята. Обимслях да го накарам по някакъв начин да ревнува, примерно, ако видя, че пак ме гледа, а има хора наоколо, да се правя, че зяпам някой друг, усмивки, намигвания, туй-онуй.. Но не знам, търся сериозен съвет, моля ви се за свесни отговори! Благодаря ви!
П.С. - Момчето е англичанин.
nIkEnCeTy_bE
03-01-2012, 18:32
Според мен не отивай да му изсипваш всичко ей така. Сприятелете се, опознайте се, излизайте. Погледите могат да означават много неща.
Kenpachi
03-01-2012, 18:37
Благодаря ти за бързия отговор! Но не знам дали ще стане.. Постоянно е заобиколен от някакви момичета, приятелки, гаджета - не знам?! Чудя се дали да се откажа, не съм сигурна, че е възможно да се получи, но исках мнение.. Благодаря отново! Очаквам и други мнения! :)
БожиятАгнец
03-01-2012, 18:39
Ама какви чувства ще разкриваш, какви пет лева?
Отиваш и го каниш най-приятелски на кафе или каквото там пиете в Лондон. 8-)
И започваш да го сваляш и да гледаш дали ти откликва.
Елементарно е.
TheBeliever
03-01-2012, 18:40
Това, че те е гледал не значи абсолютно нищо.
Познавате ли се? Контакт някакъв имате ли?
nIkEnCeTy_bE
03-01-2012, 18:41
Е ако се сваля на всяка и всеки ден е с различна, тия погледи надали са, защото има симпатии към теб. Женкари навсякъде има. Просто докато не опиташ, не можеш да знаеш.
fluffy_^
03-01-2012, 18:52
хах момчето се мисли за играч днеска с една утре с друга е поне аз така разбрах ако съм разпрал правилно значи този поглед е асолютно нищо а и дори да е едва ли е нещо по сериозно и различно от другите.. :) все пак според мене си струва да се запознаеш с него в началото само като приятели ако се питаш как да го заговориш просто му кажи здравеи вече си засичаме погледите от доста време бих искала да се запознаем или нещо такова :)
LeprikonA
03-01-2012, 19:03
помня те, помня и темата, за всичкото това време толкова ли не можа да се запознаеш с него? защо? няма да те изяде.
а това за погледите е внушение, предизвикано от желанието обекта ти да те зяпа като на кино, и да сте захласнати, и тъй нататък. първо вземи общувай с него, че тогава мисли какво ще му признаваш (да отидеш и да му изтърсиш харесвам те няма да е много в десятката).
ariimeri97
03-03-2012, 11:13
Благодаря ти за бързия отговор! Но не знам дали ще стане.. Постоянно е заобиколен от някакви момичета, приятелки, гаджета - не знам?! Чудя се дали да се откажа, не съм сигурна, че е възможно да се получи, но исках мнение.. Благодаря отново! Очаквам и други мнения! :)
нещо ми се струва много несериозен тоя, звучи като женкар :( , но пък знам ли
та съветът ми е намери начин ПОНЕ да се запознаете, общувайте си, пофлиртувай малко с въпросното момче, това-онова, и чак когато сте се опознали поне малко може да му намекнеш че имаш някакви чувства, че го харесваш и виж дали ще ти отвърне
Успех :)
Абе какъв женкар, вие ненормални ли сте? Като за начало иди си бий два шамара пред огледалото и се осъзнай. Приказвате като първолачета за очевидни неща и собствената ви несигурност и нерешителност ви внушава, че не можете да намерите решения. Нито те познава, нито нищо, гледали сте се, пък сега бил с друга. Ми много ясно, че ще е с друга и аз гледам всички момичета по улицата в очите, но на половината не им знам името и не си ги спомням следващия път, като ги срещна. Ходи и гали момичетата, които са му близки. Като искаш ти да си на тяхното място, да си отишла да се запознаеш. Като не си събрала смелост - патиш си. Ако искаш може да ти дадем златно решение за след 10 години, когато ще е женен и ще те е предал толкова много пъти, въпреки силната ви погледна връзка.
Стига си писала, отивай се запознавай и не се самосъжалявай. На себе си правиш мръсно, като не действаш. Запознай се, излезте няколко пъти, прояви интерес и тогава очаквай да ти отвърне. Все едно са ви накарали да решавате диференциални уравнения ебати..
cutie_small_lady
03-03-2012, 15:26
Grey's Anatomy:D