Влез

View Full Version : Изложих се.

NeverBack
03-01-2012, 20:58
Здравейте.Започвам със моята история,еми има едно момиче което си харесах.Запознахме се във FaceBook след това се срещахме,защото имаме общи познати.Пишехме си ,виждахме се 1-2 месеца без почивка.До тук добре,забелязах,че ме гледа и ми се усмихва.След това се захванах със Street Fitness-a и не можех да обръщам внимание на момичетата,дори едно здравей не и казвах,а тя ме поздравяваше.Спорта е на първо място за мен,но разбрах ,че започвам да я харесвам и...Сега ми е сърдита и ме мисли за няква надуфка 100 % , спря да ми пише, изобщо спря всякакъв контакт със мен.А и още нещо разбрах ,че един мой бивш "приятел" , който ми беше като брат и е говорил глупости за мен,и я е настройвал срещу мен.Как мога да си я върна? Имам ли шанс отново да си върна вниманието от нея?

TheBeliever
03-01-2012, 21:06
дори едно здравей не и казвах,а тя ме поздравяваше...........Сега ми е сърдита и ме мисли за няква надуфка

Ами право е момичето. К'во като тренираш? Да не ти окапа езика от тренировки, та едно "Здрасти" не можеш да кажеш?

NeverBack
03-01-2012, 21:08
Ем не искам де се оправдавам ,но по едно време си имаше и приятел, и не исках да я притеснявам...Знам ,че съм виновен ама мисля ,че това със нищо не ми помага..

valdesbg
03-01-2012, 21:08
Заслужил си си го. Че си надуФка - верно си е. А и сам си го казваш - спорта е на първо място за теб. Кво има да мумислиш толкова?

Не, няма начин да си я върнеш(макар че аз се чудя кога и как е била ТВОЯ?) Поне не и такъв, при който да запазиш сегашното си положение.

nIkEnCeTy_bE
03-01-2012, 21:09
Това за спорта е тъпо. Смисъл да, хубаво е, че искаш да се занимаваш с нещо, но винаги трябва да комбинираш нещата. Поговори с нея, кажи и, че съжеляваш, че искаш да се получат нещата.

TheBeliever
03-01-2012, 21:12
И да искаш няма какво да те оправдае. Да прекъснеш всякаква комуникация с нея и дори да не отговаряш на поздрава й е чиста проба неуважение.

Ако държиш да опиташ да възобновиш отношенията ви започни с едно огромно, искрено извинение. Но не храни големи надежди.

NeverBack
03-01-2012, 21:15
Това със спорта го правя,защото имам да покривам нормативи,не да се правя на здрав или нещо такова.Ще влизам във армията...@valdesbg Не знам дали е била моя,но ми обръщаше найстина много внимание , а аз прецаках всичко.

valdesbg
03-01-2012, 21:21
аФторче, знаеш си ситуацията, знаеш си проблема, знаеш си и причините, знаеш и виновните лица. Какво повече ти трябва?

Толко ли е сложно да си кажеш "Ей, мама му стара, сбърках като я подминавах, чакай ся ще ида да и се извиня, да видим. Ако не за друго - ще съм постъпил като отговорен човек." Наистина ли се изискват толкова големи умствени усилия?

Както TheBeliver каза - никви надежди не бива да храниш, щото патроните вече си ги изгърмял. Оставаш на нейната милост и добросърдечие.

И се спри малко със собственическата нагласа.

fenkaaa
03-02-2012, 16:04
Това,че тренираш какво ти пречи да си отвориш устата и да кажеш "здравей" ?

ariimeri97
03-03-2012, 11:41
уауу изуми ме, ДОРИ да не я поздравиш заради единия му спорт, и кво че тренираш, сякаш нямаш сили една дума да кажеш....
много здраво си наранил момичето и според мен надали ще ти прости, освен ако не е добра душа
извини й се, обясни й, че си се държал като пълен глупак/идиот, че няма да повториш тази грешка, че искаш втори шанс, отново да бъдете приятели и т.н. мисля че схвана идеята

bowlingForBeer
03-03-2012, 16:50
Копеле, като те чета, много добре си направил на момичето, че не си й обръщал внимание.

ccdesigns
03-03-2012, 21:23
E ти малоумен ли си, къв си? Толкова си зает със стрийт фитнеса, че нямаш време да говориш даже иначе?

fluffy_^
03-03-2012, 21:40
Здравейте.Започвам със моята история,еми има едно момиче което си харесах.Запознахме се във FaceBook след това се срещахме,защото имаме общи познати.Пишехме си ,виждахме се 1-2 месеца без почивка.До тук добре,забелязах,че ме гледа и ми се усмихва.След това се захванах със Street Fitness-a и не можех да обръщам внимание на момичетата,дори едно здравей не и казвах,а тя ме поздравяваше.Спорта е на първо място за мен,но разбрах ,че започвам да я харесвам и...Сега ми е сърдита и ме мисли за няква надуфка 100 % , спря да ми пише, изобщо спря всякакъв контакт със мен.А и още нещо разбрах ,че един мой бивш "приятел" , който ми беше като брат и е говорил глупости за мен,и я е настройвал срещу мен.Как мога да си я върна? Имам ли шанс отново да си върна вниманието от нея?

:D :D:D :D :D Брат ти по цял ден като маимуна ли висиш по тея лостове ? :D :D ахахах

balu4ka
03-03-2012, 22:26
Ау,еми изложил си се.Не очаквай чудеса,не чакай тя да ти пише,пиши и ти на нея.Направил си грешка-поправи я (:

therealwhitenigga
03-03-2012, 22:42
авторе в usa на такива като тебе им викат 'douchebag' . Иначе и аз се занимавам с този спорт и той е всичко за мен. Нямам нищо друго освен него :/

mimi77
03-11-2012, 17:21
хаха беше ми се случило нещо подобно преди време . По фейсбуците се правите на големите работи , а на живо не струвате нищо !! И нали същата работа и при мен по facebooka чатове по цели нощи .. излязохме 2-3 пъти . Смях , закачки .. това онова ... ( аз бях заета и между нас нищо нямаше се получи, но просто ми допадна супер много )... Даже един път 5 часа говорихме по телефона .. хвана си приятелка ... и съвсем вече все едно не съществувам .. нито здравей , нито ми пишеше , нито ми звънеше .. Разминаваме се на улицата и нищо .. като непознати .. Даже излизахме на кафе с обща компания ... нищо въобще не ми говореше .. не ме поглеждаше .. Пълна тъпотия .. Но и аз почнах му отговарям със същото след време почна пък ми пише ми говори .. но вече нямах желание да му отговарям .. Затуй моето момче гледай си спорта любовта не е за теб !!

soul1199
03-11-2012, 20:39
Ти си я пренебрегнал,тя се е почувствала гадно.Може би можеш да оправиш нещата,като и покажеш,че искаш да си с нея.