View Full Version : Тежки цигари ?
xXxAngerfisTxXx
03-02-2012, 07:15
Вярно ли е че тежките цигари са по-вредни от по-леките ? Аз пуша тежки дето дерат много, и мои приятели дето пушат по-леки ми викат че се тровя с тия цигари. Вярно ли е ?
Тежки или вредни - все е цигара. В по-тежките има повече тутун и всичко е в повече. Твоите приятели също се тровят.
Като си почнал да пушиш, защо ти пука дали се тровиш?
Пуша всякакви и тежки и леки, ама интересното е, че мен не ме дере...
От колко време пушиш?
xXxAngerfisTxXx
03-02-2012, 07:26
от 4 години... пуша червено малборо, червен давидофф или черен дънхил. Като дам на някой да пуши от моите ми вика баси отровата ;d
nIkEnCeTy_bE
03-02-2012, 10:30
То, че цигара, цигара верно. Ама според мен по-тежките повече вредят.
broken-barbiee
03-02-2012, 13:53
По-тежките вредят повече именно, защото са по-тежки. Въпроса си е реторичен. За това хората гледат да минават на по-леки цигари - за да не им вредят толкова много. И да, тези цигари, които пушиш ти са повече от отрова :S
повече отрова са, но като ще се тровиш - поне се трови качествено
По-тежки,следователно повече тютюн,катран.. Нормално да са и по-вредни :)
zviar7539
03-02-2012, 20:00
eстествено че се тровиш много повече,мисли малко
TePuKaTpoDuShA
03-02-2012, 23:15
Абе тия цигари са ти изпили мозъка, има си причина да се казват, че са по-тежки, демек са по-вредни....
Отстрани има показатели, по които се определят. Катран, никотин и въглероден монооксид. Катрана и вългеродния монооксид тровят организма, а в по-тежките цигари са по-концентрирани. И сам можеш да стигнеш до логическото следствие.
Не всички тежки цигари дерат, както и някои леки дерат силно. Цигарите, които пушиш са качествени и долнопробните марки може да са също толкова тровещи. Но поне да си знаеш, че хич не черниш леко дробовете. И аз бях на черен дънхил, червено боро и синьо виктори, но за няколко дена можеш да минеш на по-леки. В момента карам на син давидоф, пуша същото количество като преди, но се усеща разликата.
По-вредни са, да, но все си е цигара. Аз също преди пуших най-силните, в момента съм на единички. Като свикнеш с тях, си ги усещаш също толкова силно. Ама запалиш ли по-силна цигара, наистина си е отрова.
По-вредни са, да, но все си е цигара. Аз също преди пуших най-силните, в момента съм на единички. Като свикнеш с тях, си ги усещаш също толкова силно. Ама запалиш ли по-силна цигара, наистина си е отрова.
До тройки слязох, но единичките още са ми планински въздух. За колко време привикна към тях?
l0verch0y
03-04-2012, 20:27
Пушиш от 4 години и черен дънхил ти дере ;O
До тройки слязох, но единичките още са ми планински въздух. За колко време привикна към тях?
За нула... :D И аз така, слезнах на тройки, ама като ходя на дискотека и като изпуша една цяла кутия там и на другия ден ми се гади и си взимах 1-ка поне да ми е по-леко. Точно за седмица...Даже всички зарибих - и майка ми, и вуйчо ми, и кака ми покрай мен почнаха, а и те бяха на 7-ци хаха. Свиква се, после наистина си ги усещаш доста силно.
За нула... :D И аз така, слезнах на тройки, ама като ходя на дискотека и като изпуша една цяла кутия там и на другия ден ми се гади и си взимах 1-ка поне да ми е по-леко. Точно за седмица...Даже всички зарибих - и майка ми, и вуйчо ми, и кака ми покрай мен почнаха, а и те бяха на 7-ци хаха. Свиква се, после наистина си ги усещаш доста силно.
Същата работа, улисвам се и с леките, и в крайна сметка пак съм препушил като комин. Веднъж си взех Булгартабак, но и на кафе да седна, отиват една камара. Свикна ли с времето да пушиш нормална бройка леки цигари?
Същата работа, улисвам се и с леките, и в крайна сметка пак съм препушил като комин. Веднъж си взех Булгартабак, но и на кафе да седна, отиват една камара. Свикна ли с времето да пушиш нормална бройка леки цигари?
Мда, пуша си нормално, даже по-малко и отпреди. По половин кутия пуша на ден (ако излизам), ако съм си вкъщи - 5 цигари ако изобщо се сетя да запаля. Ама в дискотеката си пуша 1 цяла кутия, дори и преди това и през деня, вечерта да съм пушила...ии на следващия ден ми се гади и не пуша изобщо или чак вечерта.. ;д
**от тази тема ми се допуши, отивам хахаха
LoupGarrou
03-06-2012, 18:04
Уау, цяла кутия на дискотека. Това не може да е добре за джобните :] . Това, което съм забелязал покрай пушачите около мен - в повечето случаи купуването на по-леки цигари води до повече пушене и вечерта се купува нова кутия, защото старата е свършила за един ден ...
За седмица и нещо си нормализирам бройката на по-леките, а и на дискотека дали ще са леки, дали тежки - всички свършват.