View Full Version : Когато чавек е пиян казва ли какво чувства?
muhtesemfan
03-02-2012, 10:59
Здравейте!Въпросът ми е:Когато човек е пиян казва ли какво мисли или чувства? Особено ако ти каже"харесвам те" и е пиян?Сажалавям,ако темата не е за тук,не знаех къде да я постна :)
nIkEnCeTy_bE
03-02-2012, 11:02
Пияните устни изричат трезвени желания. ;)Но бих казала повече, че си изказва мъката, разказва своята история, своите тревоги. Но лично аз може би няма да повярвам на думите "харесвам те" в такова състояние. Ако познавам човека много добре, може би.
TheBeliever
03-02-2012, 11:03
Има два варианта - или като е пиян добива смелост и казва това, което на трезво не би се осмелил, или говори глупости, т.е неща, които не реално не мисли, но за момента му се е струвало като добра идея. Тук няма как да ти кажем. Изчакай го да изтрезнее и го попитай.
muhtesemfan
03-02-2012, 11:11
Ми тази сутрин той ми каза"извинявай,ако съм направил нещо което не трябваше".И аз"няма проблем,все пак беше пиян",но един от които присъстваше там и ми е много добър приятел ми каза,че не е пиян,а се прави/аз отидох по-късно на рдто/друг пък ми каза,че е изпил 7 чаши бира :O Постоянно искаше да е при мен,да ме прегръща,а аз се отдръпвах и той ми каза "харесвам те".Това е друга тема,просто исках да знам дали когато си пиян казваш това,което мислиш и чувстваш :)
nIkEnCeTy_bE
03-02-2012, 11:16
Зависи как се държи, когато е трезвен.
muhtesemfan
03-02-2012, 11:18
Нямаше никаква променя,дори говореше нормално,от компютъра пускаше музика и т.н :)
nIkEnCeTy_bE
03-02-2012, 11:34
Не, смисъл такъв, държанието му, дали е така открит, дали може да се отпусне и да каже това, което чувства. Защото ако е високомерен, гъзарче и т.н, вероятността да е казал, какво мисли и чувства е голяма.
muhtesemfan
03-02-2012, 11:39
Не е гъзарче, но когато говори с мен не може да се отпусне :D не знам точно как ами не ме гледа в лицето,а гледа към пода:D
nIkEnCeTy_bE
03-02-2012, 11:43
Значи не мисли това, което казва. Или се притеснява да го каже, затова когато пийне си излива всичко.
TheBeliever
03-02-2012, 11:55
А защо не повдигна въпроса пред него? Казваш му "Снощи направи това и това, каза еди си какво. Наистина ли го мислеше? Какво имаше предвид?" или нещо подобно и му следиш реакциите. Попитан директно ще му е по-трудно да се прикрие.
muhtesemfan
03-02-2012, 12:06
Днес му разказаха другите какво прави на рд-то,и аз му казах,но това не можах да го кажа :D дори той ми се извини два пъти :D Мен не ме интересува дали ме харесва или не,макар че преди го харесвах :D Щом каза това може ли наистина а чувства нещо или не? :)
nIkEnCeTy_bE
03-02-2012, 12:20
Добре, той как се държи с тебе попринцип. Ако постоянно е покрай теб, може би го е срам да си признае, и явно наистина го е мислил. А и като не го харесваш, какво ти пука?
muhtesemfan
03-02-2012, 12:33
Не го харесвам,но просто от любопитство ;) Не постоянно но приятелката ми е негова братовчедка и той все около нашuя чин обикаля нищо повече :)
ccdesigns
03-02-2012, 13:29
Щом пускаш цяла тема във форум, значи все още го харесваш поне малко. Иначе нямаше да ти пука.
ivcheto0o
03-02-2012, 15:27
Пияните устни изричат трезвени желания. ;)
В много случаи е така,алкохола дава смелост да кажеш това което принципно се страхуваш да изречеш.
xXxAngerfisTxXx
03-02-2012, 16:07
Пияните устни изричат трезвени желания. ;)Но бих казала повече, че си изказва мъката, разказва своята история, своите тревоги. Но лично аз може би няма да повярвам на думите "харесвам те" в такова състояние. Ако познавам човека много добре, може би.
просто и ясно... евала
Думите,които излизат от устата на пиян човек могат да бъдат всякакви.. зависи от човека.Може да е просто,за да те вкара в леглото,може да е от мъка,може да говори истината.. въобще много може да се спори по този въпрос.
muhtesemfan
03-02-2012, 16:36
Тази сутрин му разказваме какво е правил и той е забравил абсолютно всичко,което се е случило снощи! :( И само се опитваше да прегръща,сядаше при мен,а аз му казвах"пиян си и т.н" :D Това е проблема,че няма как да го питам забравил е всичко! :)
nIkEnCeTy_bE
03-02-2012, 16:40
Няма какво да го обсъждаме повече. Всички ти казахме едно и също, погледнато по различни начини.
много истини се казват тогава, дори които попринцип не искаш да казваш...
muhtesemfan
03-02-2012, 16:50
Благодаря много за мненията,ако админа реши може да заключи темичката. :)
Думите,които излизат от устата на пиян човек могат да бъдат всякакви.. зависи от човека.Може да е просто,за да те вкара в леглото,може да е от мъка,може да говори истината.. въобще много може да се спори по този въпрос.
+1 .. (10 букви)
elenka0093
03-04-2012, 19:26
аз като се напия и всичко си казвам :D
l0verch0y
03-04-2012, 20:56
Да ти кажа като съм пиян казвам на всички ,че ги обичам xa xa
хаха 7 бири и е забравил всичко.Виж ,тоя як цирк върти..
"като е пиян добива смелост и казва това, което на трезво не би се осмелил"
Cold_Tearsss
03-05-2012, 00:49
Зависи от човека и от количеството алкохол.
zviar7539
03-05-2012, 21:36
като искаш да знаеш,пробвай и ще разбереш
Един път се бях насвятквал със всичкия вид алкохол в една вила и честно да си кажа помня всичко от първата чаша до сутринта какво съм правил.
Просто споделям :D
muhtesemfan
03-11-2012, 07:46
Мерси за мненията,админа вече може да заключи темата. :)
Verminaard
03-11-2012, 14:06
Абсолютно.Друг е въпросът,че после като изтрезнеят масово съжаляват за говореното.
nikoLowa_
03-13-2012, 12:52
Ами по принцип, когато човек е пиян, си казва всичко,защото не мисли за последствията след това и как ще реагира дадения човек. Има и друг вариант .. да ти прави комплименти и т.н докато не си легнеш с него. Всичко зависи от човека.
muhtesemfan
03-13-2012, 18:28
Мерси на всички за мненията,темата вече може да се заключи ;) :)