View Full Version : Секс - майка ми
Здравейте :) Значи въпроса ми е следния :) Как да кажа на майка ми за секса.. Вчера говорихме малко т.е беше ми закасняло някаде 6-7дни [ слава богу дойде ми ] И тя започна има ли вероятност да си бременна ... спиш ли с приятелят ти и т.н :) Аз ходя с едно момче от 7 месеца и да правим секс :) И тя ми каза следното ... Ако правиш секс с него пиите хапчета .. Аз разбира се отричах че сам спала с него.. И искам да и кажа че вече уж искам да правя секс с него и тя да ми каже хапчетата какви са и как да ги пия но да и ко кажа по заобиколен начин - ИДЕИ !
DisappointedDreamer
03-02-2012, 14:52
Оффф, става въпрос за противозачатъчни, които се предписват от гинеколог, след като си била прегледана.
Иначе щом вече те е попитала защо просто не и каза?
Нямаше как.. нямах смелост незнам... Как да и го кажа сега по заобиколно
Biskfitka
03-02-2012, 15:55
''Абе мамо,замислих се за това,което каза.Мисля ,че скоро мое да спя с него и няма да е лошо да ме заведеш на гинеколог,да ми предпише хапчета''
Хапчетата попринцип се предписват за лечение,аз ги пия 2 години,но ако искаш може да ги пиеш и за предпазване от бременност,така че по-добре кажи на майка си,както каза Biskfitka,че си се замислила и т.н - щом ти е предложила,надали ще ти откаже ;)
TePuKaTpoDuShA
03-02-2012, 23:17
Трудните неща се казват директно, така е най-лесно, ако почнеш да заобикаляш, увърташ, така и няма да ти стигне смелост да им кажеш.. Изцепваш се правя секс с гаджето ми, когато стане въпрос за тази тема и от там нататък ще ти дойде пауъра :D
ccdesigns
03-03-2012, 11:29
Първоначално прочетох "Секс с майка ми", но останах разочарован като се загледах... :X
Нямаше смисъл да отричаш. Можеш да и кажеш просто ей така. "Ей мамо, трябва да ти кажа нещо. Мисля, че съм достатъчно голяма вече и съм го обмислила напълно - вече правя секс с приятеля си." и т.н. :)
DarkTemplar
03-04-2012, 11:42
а може просто да използвате презервативи и да си спестиш хапчетата. ;]
elenka0093
03-04-2012, 14:55
^най-добре с кондоми да си се предпазвате ;] хем и от болести така се пазите .. иначе както каза TePuKaTpoDuShA трудните неща се казват директно.Мен лично първо сестра ми ме попита вие с твоя секс правите ли.. и аз и казах не,щото някак изведнъж ми дойде въпроса и :D 4-5 дена след тва както си седяхме изведнъж и го изцепих :D
MyGuiltyPleasure
03-04-2012, 19:38
Тая идеа "Скоро ще спя с него,и ще е хубаво да ме заведеш" не е ли малко тъпа,впредвид,че гинекологът ще те пита да ли си девствена и сам ще разбере като те преглежда. :D
Първоначално прочетох "Секс с майка ми", но останах разочарован като се загледах... :X
Нямаше смисъл да отричаш. Можеш да и кажеш просто ей така. "Ей мамо, трябва да ти кажа нещо. Мисля, че съм достатъчно голяма вече и съм го обмислила напълно - вече правя секс с приятеля си." и т.н. :)
"Първоначално прочетох "Секс с майка ми", но останах разочарован като се загледах... :X "
ее значи не съм бил единствен :D
MojoJojo88
03-05-2012, 18:51
Колко мъка има по тоя свят...
DownloadVirus
03-05-2012, 19:55
Да ти имаме дертовете..Майка ти открито ти го казва да пиеш хапчета,а ти се срамуваш да я питаш какви...
Biskfitka
03-05-2012, 20:20
Тая идеа "Скоро ще спя с него,и ще е хубаво да ме заведеш" не е ли малко тъпа,впредвид,че гинекологът ще те пита да ли си девствена и сам ще разбере като те преглежда. :DЕ да се оправя сама там вече ;д