Влез

View Full Version : Кола маска на мъжки крака .

Barcalevski
03-02-2012, 14:51
Пичове здравейте ! Имам нужда от един съвет ... От доста време се занимавам активно с фитнес и понеже имам доста косми по краката ме е срам да ходя в залата с къси гащи и се чудя дали да почвам да си правя кола маска на краката... Миналото лято използвах епилатор за тях, но през 5 дни трябваше да ги епилирам и освен болка ми отнемаше и много време за епилация, знам че и бръсненето е много лош вариант, а най - добрият е лазерна епилация, обаче с добавките които взимам за фитнеса, не мога да си я позволя.. за това се спрях на този среден вариант... Някой да има мнения да каже, как е и с каква кола маска се извършва процедурата, през колко дни се прави и кое е по - красиво ... Здрави крака без или с косми .. защото когато съм с косми по тях ме е срам и ми е некомфортно като ги показвам.. когато пък ги махна си мисля, че изглеждам педалско.. Дайте съвети пичове ! :)

ariimeri97
03-02-2012, 17:14
еми не съм пич,но ще си кажа мнението: по-добре ако ще избираш този вариант отиди на козметик, а не вкъщи, защото може да стане голяма беля

YouAteMyHeart
03-02-2012, 17:57
Остави ги! Щом тренираш и имаш добро тяло, няма как да излгежда зле.

FuCKkK13
03-02-2012, 18:06
ей това много го мразя.. момче с гладки крака като бебешко дупе.. извинявай ама на путка ли се правиш,че ще си махаш космите ?! я ги остави... както се казва: мъж без косми е като жена със !!!

Rebirthing
03-02-2012, 18:27
Щом те е срам, махай без да мислиш ! Отиди при козметичка, тя знае какво да прави. Космите се махат с топла кола, веднъж на около 2 седмици.

Barcalevski
03-02-2012, 18:33
FuCKkK13 Ако имах като повечето ми приятели, нямаше да имам никакъв проблем да ги оставя, но наистина си е една мини гора ... Ще го мъдря следващите някоолко дни...

Audiophile
03-02-2012, 18:35
Щом си здрав и имаш добър прогрес на тялото - махни ги, така даже повече ще ти личат оформените части, а и наистина ще се чувстваш по-комфортно. Както казаха по-горе съфорумниците, отиди на козметик, т'ва е най-добрият вариант.

barbiee96
03-02-2012, 18:53
Щом мислиш, че имаш много махни ги. До човек е, има момичета и момчета, които мислят, че е педалско, но има и такива, които мислят, че е гнусно. Ти си решаваш.

Тарикатче
03-02-2012, 18:59
Аз ги махам с машинка за коса :D махам всички предавки и бръсне като за последно.... Муха да кацне ш са разчекне :D

kitty02
03-02-2012, 20:11
По-добре иди на козметик.

FuCKkK13
03-03-2012, 06:32
Barcalevski
добре... не исках да те обидя.. просто казвам мнение.. а и ти не каза,че е чак толкова зле... и да ти кажа - има хора на които им е по-добре без косми.. т.е. не изглеждат като -мека китка,но има и такива на които космите са им почти единствената мъжка черта.. така че ти си решаваш... ако имаш приятелка я попитай как предпочита :)

anonymous708973
03-03-2012, 06:41
Вместо да си правиш кола маска, можеш да използваш машинка за бръснене - точно оная, с която си обираш врата, не може да нямаш. Нагласяш я на 1-2-3 номер и си минаваш краката. Бързо, не боли и е по-красиво отколкото да нямаш един косъм.

Barcalevski
03-03-2012, 07:59
PinkPan7her хах точно днес или утре, ще ходя да си купя една машинка за подстригване, че аз си ходя с много къса коса и почна да ми излиза малко скъпичко през седмица да давам по 10 лв за едно елементарно подстригване.. И това, което казваш е идея, но ефекта не е ли тогава същия, като с бръсначката ?

YouAteMyHeart
03-03-2012, 09:31
Когато косъма се премахва по-близко до корена /при бръснене/ става по дебел,за да прокара.

Barcalevski
03-03-2012, 10:52
Това го знам, но се чудя дали ефектът от премахването на косъма с бръсначка е еднакъв на този с машинка ?

Muaythaifighter
03-03-2012, 12:19
^ и аз ей тай кат теб ,са чудих , да ги махам ли педалско ли медалско ли , ма нито кола маска нито с машинка , на мен ми е най-лесно с крем и с шпатулка мн добре се получава на 2-3 седмици

TeenBoy95
03-03-2012, 12:23
Извинявай,че ти пиша в темата но да не отварям друга тема.Космите по връта с машинка за подстригване добре ли е да се махнат или ако не е добре кои е най-добрия начин.

Barcalevski
03-03-2012, 16:07
TeenBoy95 ако имаш предвид задната част на врата.. тогава ДА това е най - добрият вариант .. А ако имаш предвид отпред под брадичката със самобръсначка се махат, но гледай да не е на често, че става грозно там.. Иначе Muaythaifighter на коя фирма ползваш епилиращия крем, че аз бях пробвал с някакъв и нищо не ставаше ...

Glam0rous
03-03-2012, 16:43
Щом те дразнят и ги мразиш - махни ги! Най-добре на кола маска при козметик, но за мъж и махнати с машинката си е оферта, понеже не е задължително да си чак невероятно гладък винаги. Повечето ми познати така правят.
Мен лично крачетата ми харесват с космите, ама ако са малко, а не чак като на маймуна (извинявай за сравнението), но на кой какво му харесва няма значение, щом ти искаш да се оттървеш от тях ;)

Di
03-04-2012, 12:54
мини ги с машинка за подстригване,омг

anonymous708973
03-04-2012, 18:18
PinkPan7her хах точно днес или утре, ще ходя да си купя една машинка за подстригване, че аз си ходя с много къса коса и почна да ми излиза малко скъпичко през седмица да давам по 10 лв за едно елементарно подстригване.. И това, което казваш е идея, но ефекта не е ли тогава същия, като с бръсначката ?

Ако не ги бръснеш, а ги подстригваш късо, няма да си личат, че са пораснали мъничко и ще можеш да ги минаваш веднъж седмично.