PDA

View Full Version : Някакъв бял секрет ?

words don't mean a thing
03-03-2012, 14:46
С приятеля ми правихме секс и след това аз бях върху него ама не правихме нищо просто го гледах и изведнъж той ми вика кво е тва мокрото по крака му и видяхме по чаршафите мокри петна, имаше и изсъхнали и с бял цвят но той казва и е сигурен че не е свършвал а и не беше възбуден просто от него течаха някакви неща
Възможно ли е да е било сперма ? Щом не е свършил значи няма как нали?
Много съм се притеснила защото преди това бях седнала върху оная му работа и е текло през това време вероятно
дали може да съм бременна ???

DisappointedDreamer
03-03-2012, 14:50
Най-вероятно това е било предеякулациона течност. В нея се съдържат сперматозоиди да. Изчисли си овулацията. Има много жени забременяли от нея. Следващият път, преди да решиш да "седнеш на оная му работа" се по-образовай малко, че ми идва да се хвърля от някои most от необразовани малки лапета, дето са тръгнали да си чешат онази работа.

words don't mean a thing
03-03-2012, 14:54
Ама когато тва нещо изтече ние не правихме секс и даже не му беше надървен затова питам, недейте да ме нападате

DisappointedDreamer
03-03-2012, 14:57
От него ли изтече или от теб? Щом не е бил в теб, дори течността да е била от него, няма начин да си бременна. Ама моля ти се. Вземи прочети малко. Боже.

granger
03-03-2012, 15:23
На мен ми се струва,че е било от теб. Според мен това си е била естествената ти смазка,ама не съм била да ви светя,така че само предполагам.

BaffaLsc
03-03-2012, 15:49
Ъ.............

pokerdjiq
03-03-2012, 16:09
Първо като прочетох заглавието си помислих че си момче дето не знае че като праи секс ще яекулира :D:D:D:D:D иначе сиг е било предяекулационна течност

BaffaLsc
03-03-2012, 16:17
иначе сиг е било предяекулационна течност

Е, как, като авторката каза, че даже не му бил ъ... '' надървен '' (много противна дума)
и даже не са правили секс ?

Авторке,вероятно е просто някаква... де да знам и аз, течност, може и да е от теб,
не от него..

words don't mean a thing
03-03-2012, 17:00
Други предположения? :(

TheBeliever
03-03-2012, 17:04
А като правихте секс той свърши ли?

words don't mean a thing
03-03-2012, 17:09
Не е свършвал. първо го правихме малко без презерватив и след като видяхме това с чаршафа и веднага сложи и той много се уплаши но твърди че е сигурен че не е свършил а пък и то е оргазъм няма как да не усети

machoka
03-03-2012, 17:19
Тва са петна от предишните му креватни изпълнения.

Ха!

Стига глупови теми, нищо ви няма.