View Full Version : отново за забременяването ....
minimalista
03-04-2012, 14:38
Правих секс без предпазни мерки.Той свърши на корема ми,като имаше интервал от 3-4 секунди докато свърши,тоест не е свършвал в мен.НО! След всичко прочетено в интернет,казано,че може от предсеменна течност да се забременее,имам страх,че може да съм.Правих си тест след 7-мия ден на акта на chure chek и беше отрицателен,но има и шанс да не е сигурен.Та въпроса ми е има ли шанс да съм бременна и някой дали е бил в моето положение. Моля да ми отговорите,защото ме е страх !!!
DisappointedDreamer
03-04-2012, 14:40
Беше ли в овулация?
minimalista
03-04-2012, 14:42
Предишния ми цикъл беше на 5.02 и свърши на 12.02, а датата на акта беше на 23.02.Принципно цикъла ми е през 28 дни и се пада всяка неделя,тоест днес се надявам да ми дойде.Но от четено видях,че може цикъл да дойде пак при забременяване,така че и не съм и много спокойна.Гаджето ми НЕ е усетил да има никва течност при акта.
Овулацията,ако ти е редовен, се пада да е 18-20 някъде там ... Спри да се филмираш и следващия път с предпазни средства.
Ами като не знаете как се забременява, що не взимате предпазни мерки?
А цветната бременност е много различна от обикновената менструация. Прочети нещо по въпроса и ще разбереш разликите.
И според мен не си бременна.
Ако изобщо си момиче...
minimalista
03-04-2012, 14:50
Не момче съм и питам дали съм бременен ?! Лолл гледай са не се заяждам просто исках да видя някой още дали е бил в положението ми (: Пък и бебета не се правят толкова лесно трябва и скорост за сперматозоида,а след като приятеля ми не е усетил да изтича нещо от него,значи да се надявам,че и след 5-6 дни при втори тест резултата ще е отрицателен : )
Не съм казала, че се заяждаш, а че темата е доста фейк. Но от друга страна, възможно е и наистина да си доста глупава... не знам каква е причината.
Във всеки случай, пак си прави тест, като толкова те е страх. А най-сигурно - отиди на лекар.
Обаче те е срам, нали?
Оф, седни си на гъза и чакай да ти дойде, ако не- има гинеколози. Хората са го казали:
Да би мирно седяло , не би чудо видяло!!!
minimalista
03-04-2012, 14:55
мерси granger ;) седа си на задника и чакам развитие :)
мерси granger ;) седа си на задника и чакам развитие :)
Само не чакай прекалено дълго, че да не се изненадаш ;)
Това в кръга на шегата, но все пак, имай предвид, че ако сама не се пазиш, няма кой да те опази.
minimalista
03-04-2012, 14:58
Така е няма да чакам.След 14-тия ден след акта ще си направя втори :) Мерси и на теб LadyDi :) просто нали знаеш,от играчка плачка,за да няма повече такива размисли и страсти всичко ще е в рамките на разумното :)
DisappointedDreamer
03-04-2012, 15:01
Използвайте презервативи и престанете с тези теми. До гуша ни дойде на всички да повтаряме едно и също.
anonymous708973
03-04-2012, 18:09
Ще притръпнеш и няма да ти прави впечатление. От предеякулационна шансът да забременееш е изключително малък, а щом имаш редовен цикъл, смятай овулация.