Влез

View Full Version : Скарах се с най-добрата си приятелка!!

Bloodbear17
03-05-2012, 07:03
Здравейте!! Преди 1 седмица се скарах с на1-д6брата с най-добрата си приятелка. И така всичко започна когато ни казаха, че ще ходим на екскурзия (ние не сме в един клас). Класната ни предложи да дойде и другия клас азз веднага се съгласихх и бях много щастлива. Бяхме се разбрали вече да сме в една стая. Два дена по късно ми дойде СМС от нея в който пишеше ''Нали ще сме заедно на екскурзията?'' аз и звъннах и ѝ казах, че разбира се ще бъдем заедно, обаче я помолих да има още едно момиче с нас обаче от моя клас (нямаше двойки), но явно тя ме е разбрала, че искам да съм с някой друг ии така се започна. Прати ми СМС, че не иска да и говоря вечее. Много се разтроих. Не можах да спя. Виждам я всеки ден в училищее и нищо не си казваме, забавлява се с другите си приятелии. Изглежда по-щастлива от всякога. Искам да се здобрим. Моля Ви дайте ми съвети какво да правя, искам да говоря с нея, но тя не иска да ме изслуша! Благодаря Ви много!!

Supernaturalfan
03-05-2012, 15:30
Мисля, че е глупаво да се сърди за такива неща. Обясни й за недоразумението..имам предвид - прати й СМС, в скайп, фейсбук...

nIkEnCeTy_bE
03-05-2012, 15:36
Карате се за глупости. Излезте, обясни и как стоят нещата. Ако трябва вземи това момиче да потвърди думите ти. Но задължително на живо!

sun251
03-05-2012, 15:46
Това нейно поведение в момента "виж ме колко съм щастлива и без теб" е подправено!Прави го нарочно,за да се дразниш и едва ли не да изпитваш ревност и да се чувстваш гадно,че си загубила приятелка като нея,не се връзвай на това!Факта поради който ти се сърди е много глупав.В някое от муждучасията отиди при нея - не и позволявай да опитва да прекрати темата,настоявай да и обясниш всичко!Успех.

[Icceto]
03-07-2012, 16:41
Фрапиращо тъпа приятелка филмарка.Това е което всеки четящ си мисли..И на нас ни пуснаха екскурзия, уредихме се кой с кой е.Уговорете си резерви в случай на такива тъпи случки и така е ;Д

passionswim
03-09-2012, 18:09
При мен е още по-зле...моята бивша"БФФ" ме заплашва и настройва всички срещу мен...

nIkEnCeTy_bE
03-09-2012, 18:18
При мен е още по-зле...моята бивша"БФФ" ме заплашва и настройва всички срещу мен...

Игнорирай я. Явно толкова и ти е била приятелка.

SITYSI
03-10-2012, 17:12
пфф вие да не сте момиченца 1 клас, че да се сърдите за такива глупости :Х
просто й обясни , че е станало недоразумение и готово.

nan4eva
03-10-2012, 18:47
спри я по коридора и и кажи всичко в очите много помага !!! когато се скарам с някой приятелче правя така решавам проблема а небягам