View Full Version : Ревнувам го от момичетата, с които е спал
Fashionista_pp
03-05-2012, 18:06
Проблемът е, че постоянно ревнувам приятеля си. Не съм сигурна, че е ревност, защото не ревнувам когато говори или излиза с момичета....само ако е с такива, с които е спал!! Ние ходим от 2 месеца и още не сме правили секс. Той е 1 година по-голям, но има много дълъг списък със...завоевания. Гадно ми е, като разбера, че е с някоя от тях. Не е имал много сериозни връзки, само секса го е интересувал. Знам, че не съм права, понеже сега е с мен и не би ми изневерил. Той също усеща, когато ми стане кофти от това, но няма какво да направи. Не го виня. Само искам да спра да си мисля за всяка от бившите му "Изчезни, хлебарке долна!". Как да го направя?
Moderated by miloto_girl_4e
TheBeliever
03-05-2012, 18:49
Като му пуснеш ще се успокоиш.
DisappointedDreamer
03-05-2012, 18:52
^Мдам.
------
Fashionista_pp
03-05-2012, 19:20
Не ми се иска да му пускам още. Ходим отскоро и не се чувствам готова. Сигурно няма да се съгласите с мен, но на 15 ми се струва рано да правя секс. Смятам да изчакам поне една година. Някои друг вариант да спра да се чувствам така без да спя с него?
DisappointedDreamer
03-05-2012, 19:26
Да - зарежи го. Ще те отреже рано или късно заради същите момичета, тъй като те му дават каквото той иска.
Сама си преценяваш. Хубаво е ,че имаш акъл и го използваш добре! Просто си повярвай! Щом е с теб е очевидно ,че те иска. Силно ме съмнява,че ще го държиш 1 година без секс. Няма как да си готова за сериозна връзка без да си готова да правиш секс. Което не значи , че утре трябва да хукнеш и да спиш с него.
Fashionista_pp
03-05-2012, 19:49
Казвал ми е, че няма да ме притиска, затова няма да бързам. Съгласна съм с granger - просто трябва да си повярвам. Щом е с мен, занчи не го вълнуват другите мацки :)
Не ми се иска да му пускам още. Ходим отскоро и не се чувствам готова. Сигурно няма да се съгласите с мен, но на 15 ми се струва рано да правя секс. Смятам да изчакам поне една година. Някои друг вариант да спра да се чувствам така без да спя с него?
Щом в предните връзки го е интересувал само секса и сегашната с теб няма да е по-различна.. Каква годинаа..още месец му давам с теб...
DragonLady
03-05-2012, 20:17
Ако моя излизаше " на по кафе/бира " с момичета, с които е правил секс ( добре, че не го прави ), и аз нямаше да съм особено спокойна, и може бе щеше да има елемент на гняв, ненавист и малко ревност.
А това за държането на сухо 1 година ... какво да ти кажа, едва ли ще издържи, айде до 4 - 5 месеца иди доди, ама 1 година ... не искам да съм песимист, но по-скоро ще си намери друга, или ще си хване любовница, да му дава това, което ти не искаш да му дадеш.
Съгласна съм с granger за сериозните връзки, секса е незаменим и задължителен елемент при тях. Щом не си готова за секс, значи не си готова и за сериозно обвързване.
Fashionista_pp
03-05-2012, 20:32
Е, не съм казала 12 месеца на сухо! :D По-скоро искам да мине известно време. Още дори не сме имали истинска караница, а за секс какво остава. Просто ако скоча веднага в леглото с него, ще бъда поредната бройка. Ако ме обича ще изчака малко.
MaLkaTa_LaDy
03-06-2012, 10:55
Да - зарежи го. Ще те отреже рано или късно заради същите момичета, тъй като те му дават каквото той иска.
Мда.
Казвал ми е, че няма да ме притиска, затова няма да бързам. Съгласна съм с granger - просто трябва да си повярвам. Щом е с мен, занчи не го вълнуват другите мацки :)
Абсолютно грешно. Не си давай напразни надежди с тази мисъл. Щом е с теб, значи има причина да е с теб, но ние не можем да ти кажем каква е. Отделно, че дори и ти да го вълнуваш най-много от всички мацки, това не значи, че и другите не го вълнуват.
Просто ако скоча веднага в леглото с него, ще бъда поредната бройка. Ако ме обича ще изчака малко.
Пак грешно. Не е от значение кога ще скочиш в леглото с него, за да не си "поредната". По-скоро има значение как ще се държиш след това. Нека нищо не се промени в държанието ти. И на това "ако ме обича, ще изчака малко" еби му майката! Вие сте още от 2 месеца заедно. Дали те обича? А и аз колкото и да обичам някого - ако дълго време не ме задоволява сексуално, ще се разделя с него.
DarkTemplar
03-06-2012, 12:08
Абе щом не се чувства готова, няма кво да бърза. Че после ще вземат да се скапят нещата помежду им и ще трябва да четем поредната ултра мелодраматична любовна тема..
Номерът е да знаеш как да се държиш с едно момче/мъж, така че независимо с кой излиза да си мисли за теб и да иска теб. Ти обаче си малка и наивна и връзката ви с тва момче е доста детска. Нямам представа той на колко е, но трудно ще ме убедиш в обратното. Като те чета нямаш грам опит във връзките и това те прави още по-несигурна и филмирана.
Защо вместо да занимаваш нас, не поговориш направо с него?
DragonLady
03-06-2012, 13:47
Само да добавя, че тая реплика със няма да те притискам и тн. са клиширани фрази, които всеки мъж казва поне 1 път в живота си. Така, че не леж много много на това ухо.
Fashionista_pp
03-06-2012, 18:09
Наистина нямам голям опит във връзките. Преди него съм излизала с две момчета (blush)...прегръдки, целувки, ала-бала, но никога не съм мислила за любов или за секс.
TheGuardian01
03-06-2012, 18:31
Наистина нямам голям опит във връзките. Преди него съм излизала с две момчета (blush)...прегръдки, целувки, ала-бала, но никога не съм мислила за любов или за секс.
Нека аз ти дам един съвет- Или в скоро време си легни с него и да си стане нормална "връзка" ... или не го занимавай с глупости момчето. Като го прочета т'ва "ако ме обича ще чака" и ЗАТЪПЯВАМ :х ... Т'ва да не е супа, че да се чака бе ? Като не си готова за секс, к'во се правиш на голяма путка "със сериозна връзка" ? Учи си уроците, носи си парцалките и чакай да пораснеш като те е страх сега... нищо лично
Който го е страх от мечки да не ходи в гората. Искаш връзка... не искаш секс... ?!
Rebirthing
03-06-2012, 21:50
Ако не го обичаш, зарязвай го и толкова. За една година колко неща могат да се случат, ехеее, ще си намериш някое свястно момче и ще го направиш с него.
Не искам да съм лош пророк, но ти няма как да знаеш какво прави в действителност той в свободното си време.
BaffaLsc
03-07-2012, 09:02
Това прозвуча адски тъпо..
Все едно '' спи с него,иначе той ще те остави '' ,ако е с нея само заради секса.......
А на авторката мога само да кажа да говори с него, не знам за друг вариант, или преглъщаш и това е.
ccelebratee
03-07-2012, 09:16
Казвал ми е, че няма да ме притиска, затова няма да бързам.
И аз така говорех ,но идва моментът ,в който просто не може да се търпи ,а една година е прекалено много , аз лично скъсах с момичето на 3тия месец , защото вече не можех да чакам ,а знаех къде да си намеря... Мисля ,че сексът е основата в една младежка връзка ,защото тя е на основата на хормони ,а не на истински чувства (в повечето де) ,знам ,че някои не биха били съгласни с мен ,но това е моето мнение.. Или не си поставяш дати , кога ще направиш нещо ,или търсиш някого ,с когото да имате сериозна ,чисто психическа връзка..
DisappointedDreamer
03-07-2012, 09:26
Това прозвуча адски тъпо..
Все едно '' спи с него,иначе той ще те остави '' ,ако е с нея само заради секса.......
Не, но секса е важна част от една връзка. А авторката щяла да чака ли чака, в което няма нищо лошо - неин избор е, но нито едно момче няма да я чака с години. Ако не е готова за секс, не е готова и за сериозна връзка.
therichbitch
03-07-2012, 17:52
Чувстваш се така, защото още не си му дала това, което те вече са и на подсъзнателно ниво вече си мислиш, че те са по- добра партия от теб. Това ще отмине единствено, когато спиш с него било то сега или след година.
svodnika
03-08-2012, 07:09
може неговата ера да е конан секса след края на ерата на галин калчев която приключи 2008 година всеки е потенциален конан
step_up_right
03-08-2012, 13:49
и аз понякога си мисля така-че някое предходно момиче е по добро от мен,само че аз го мисля защото според мен те са се справяли по-добре в леглото от колкото аз защото съм неопитна и понякога правя грешки... нооо се справям някак си с потушаването на тия гласчета в главата ми... :Д