Влез

View Full Version : Въпрос за бански?

lifelesscorpse
03-05-2012, 19:17
Тази седмица започвам да ходя на плуване, но се чудя дали все пак да си взема цял бански, предвиден специално за плуване, или мога да карам и с обикновения за морето от 2 части, който е много удобен?
Вие какво мислите?
Проблемът е там, че не мога да си харесам бански. Всичките цели бански(на Спидо гледах, защото не ми се дават пари за боклуци) са с как да кажа... високо изрязана долна част отстрани, която на някои модели се пада чак над изпъкналата част на таза (отстрани на тялото). Дано да разбрахте обяснението ми.

Накратко - нужно ли е да съм с цял бански или мога и с обикновения, но няма да се връзвам в обстановката? (Басейна е закрит, разбира се.)

sun251
03-05-2012, 19:30
Според мен няма проблем и да си отидеш с твоя бански от две части щом си се чувстваш удобно в него !

Enchanting
03-05-2012, 19:51
Важно е да ти е удобен и стегнат. Вече си е до твоя преценка дали да е цял или не. ;)
Но, наистина тези марковите са доста изрязани...

-meGusta-
03-07-2012, 09:21
Преди като ходих на плуване,първо 2-3 дена бях с моя си от 2 части,но после си взех цял,защото е по-удобно,няма опасност да ти се смъкне някоя част...според мен за плуване е по-добре с цял,но сама си преценяваш :)

sexa_na_kompleksa
03-07-2012, 12:57
Защо не пробваш първо с този, който имаш, пък ако не ти е удобно, ще си вземеш нов. : )