View Full Version : гаф или напразно притеснение ?
xAddicteDx
03-05-2012, 21:17
Вчера правих секс, но след като той свърши само се забърса, защото нямаше около нас място където може да се измием и след кратко (10-15мин) се заиграхме пак, което не беше планирано /дам, както и да е/, но тъй като не съм запозната доколко време оцеляват сперматозоидите в кислородна среда, започнах да си набивам филми.. и в интернет прочетох доста противоречиви мнения, така че може ли някой да ми даде адекватен отговор ще трябва ли да взимам някви мерки, макар че определено трябваше да се замисля вчера по това време, а не сега, ама.......
DragonLady
03-05-2012, 21:40
Без презерватив ли бяхте? Ако е било със нямаш ядове. Ако е било без сперматозоидите живеят в кислородна среда само няколко секунди, така че споко не си бременна, но все пак си сметни овулацията ;)
xAddicteDx
03-05-2012, 21:46
ако бяхме с не бих се притеснявала толкова.. трудно ми е да я изчисля, защото цикълът ми не е особено редовен 24-5-6 дни, понякога 22..
Излишно е да казвам,че като не ви е точен цикъла , няма да ви е точна и овулация , оттам идва е фактът ,че е глупаво да го правите без презерватив.Не вярвам ,че е станал гаф само от това.Направи си тест след 14 дни за всеки случай.
DragonLady
03-05-2012, 22:07
Излишно е да казвам,че като не ви е точен цикъла , няма да ви е точна и овулация , оттам идва е фактът ,че е глупаво да го правите без презерватив.Не вярвам ,че е станал гаф само от това.Направи си тест след 14 дни за всеки случай.
И аз това се чудя ... Цикъла им нередовен, овулацията и тя, а тръгнали да ми правят секс без презерватив ... Не, че аз не си го позволявам, но имам редовен цикъл и сериозна връзка с надежден мъж, който дори и да стане фала, ще си понесе последиците заедно с мен.
xAddicteDx
03-05-2012, 22:22
окей, ясно, че се чудите, но нямам цикъл от вчера и това, че ми е нередовен не се дължи на годините ми, ако това си мислите.. тъпа и необмислена постъпка си е определено, НО просто зададох въпрос и искам точен отговор, не да ме поучавате какво съм тръгнала да правя, как и с кого
djipsito
03-05-2012, 22:34
Да е пишкал между двата тека ?
DragonLady
03-05-2012, 23:33
Да е пишкал между двата тека ?
Мерси, че ми напомни ;) И аз това щях да питам, понеже ако не е, в семепровода е останала сперма от първият акт, която чрез предеякулационната течност от 2рият акт да е попаднала в теб, и ако си била в овулация да е станал фала ( даже и да не си била пак го има шанса, макар и доста по малък ).
Щом сте го правили 1 след след като ти е свършила менструацията значи едва ли възможно да стане фал. Все пак и аз да попитам същото както предните 2 момичета ,той изпишка ли се преди втория път? Изпразни ли се в теб?
xAddicteDx
03-06-2012, 07:28
Не, не е пишкал, нито пък е свършил в мен. Менсруацията ми съврши още на 27-8 февруари. Притеснявам се само да не е останала някаква сперма по(в) него и да е попаднала в мен при повтарянето и дали изобщо е възможно, защото не го правим попринцип без презерватив и сега ми е напрегнато..
DisappointedDreamer
03-06-2012, 07:31
Тогава е напълно възможно да е останала сперма в семопровода и ти да си бременна. Честито.
DragonLady
03-06-2012, 08:06
Тогава е напълно възможно да е останала сперма в семопровода и ти да си бременна. Честито.
+1
десет буквиииии
и все пак, ако предположим че цикъла ти е 20-22 дни, това прави да имаш овулация средно след 4-5 дни, не сега, така че според мен няма опасност толкова голяма..
БожиятАгнец
03-06-2012, 08:34
Ще споделя един хитър номер... Когато няма как да изчислиш дали в денят на рисковият полов акт си била в овулация отиваш до аптеката и си взимаш тест за овулация (ехаааа!). Далеч по-хитро е от това после да питаш във форума.
Обаче според мен не си бременна. Няма какво да се напрягаш с нищо не би помогнало, когато му дойде времето - тест.
MamaZnaeVsichko
03-06-2012, 12:34
Купи си "Ескапел" (35 лв.), изпий го и това нещо да не се повтаря! Ходи на лекар да ти предпише противозачатъчни. На презервативите не може да се има пълно доверие - с тях не е комфортно, не винаги имаш от тях, твърде скъпи са за българския тийн.
И не се занимавай с изчисляването на овулацията. Ще се подведеш. В днешното стресирано ежедневие жената няма редовни показатели.
DisappointedDreamer
03-06-2012, 13:26
^За Ескалпел е прекалено късно, да не говорим че е въобще ИЗЛИШНО да се пие в такъв случай.
всъщност и аз като малка правех такива гафове и пиех ескапел , той действа до 72 часа , но е най-добре да се пие до първите 12 часа,след това ефикасността му намалява . Прецени сама дали е късно за ескапела. :) Успех !
anonymous708973
03-06-2012, 16:32
"Като правЕх гафове..." Колко пъти си пила Ескапел, бе?
ccelebratee
03-06-2012, 16:49
Я се скарай!!!!!!!!!!!!!!!!!!
познавам една мацка, която е имала гадже с което са го правили по най-малко 3 пъти дневно (изключваме 5-6 дни МЦ) и е пила ескапел 4 пъти за 6 месеца
смятай колко безотговорни същества има..
xAddicteDx
03-07-2012, 08:36
и аз самата мисля, че е късно вече.. последен въпрос - тест за бременност само след закъснение на менструацията ли мога да си направя? сега ако си купя няма ли да отчете, ако има нещо ?
djipsito
03-07-2012, 13:13
2 седмици след рисковия полов акт
[QUOTE=PinkPan7her;10068622]"Като правЕх гафове..." Колко пъти си пила Ескапел, бе?[/Q
3 пъти :)))) знам, че не е хубаво много добре съм запозната с това, но това беше по-добрия вариянт,след като беше станало вече ..
kalpazanka
03-09-2012, 08:49
По въпроса за пресмятане на овулацията прочети тук:
Отбелязваме продължителността в дни на 6 последователни менструални цикъла. Ден първи е денят на поява на менструация. Ден последен е денят, предшестващ появата на следваща менструация.
От броя на дните в най-краткия цикъл вадим 18. Получаваме първия „опасен” ден.
От броя на дните в най-дългия цикъл вадим 11. Получаваме последния „опасен” ден.
Независимо от продължителността на следващите цикли, в периода между първия и последния „опасен” ден не правим този вид секс, от който се забременява.
Относно съвета за контрацептивите- MamaZnaeVsichko, ти ще бъдеш ли съгласна дъщеря ти да пие години наред тази гадост? Ти самата, ако си лекар, би ли ги предписала на дъщеря си?
Като виждаш колко е отговорна авторката, мислиш ли, че ще ходи на всеки 6 месеца при мамолог?
ShtrudeL
03-09-2012, 10:04
Само ме плашите :O
Малее хора секса не е детска игра не трябва шега с тфа :)
thefolenangel
03-09-2012, 17:49
*facepalm*