View Full Version : Къде изчезнаха честните момичета ?
.......вече май не останаха такива .....
scandalousLady
03-06-2012, 12:48
А къде изчезнаха честните момчета ;) ? Това, че тебе някоя пикла с извинение те е лъгала не значи,че трябва да слагаш всички под общ знаменател.
DisappointedDreamer
03-06-2012, 13:20
Off, поредния малък наранен дрисльо, които след като някоя друга малка, незряла пикла го е отрязала и излъгала, решава да пусне тема във форум, задавайки въпроса "къде са честните момичета?". Изчезни.
Такава тема имаше малко по-надалу, само че озаглавена "къде са свестните момчета?" Е, на всички ни писна да слагате под общ знаменател, само защото вашият личен живот и връзки не вървят като по масло.
MissVampire
03-06-2012, 15:30
Не слагайте всички под общ знаменател !! Отнася се и за момчетата и за момичетата, това че някой те е наранил не означава веднага да решиш, че всеки следващ ще се отнася с теб по същия начин. Най-малкото, което е - не познаваш целия свят, за да знаеш, че всички са еднакви. Не си минал всичко момичета, че да говориш така. Честни момичета има - дори да са рядкост, затова е още по-хубаво когато откриеш най-добрата за теб! : )
thegreenzombie
03-06-2012, 15:47
оф.. а като и вие почнете с т'ва "не ни слагайте под общ знаменател, блаабла" ... и вие поне веднъж сте казвали "всички са еднакви" .. всички го правим, така че нямаме право да критикуваме.. а и човека донякъде е прав, защото напоследък масово честността не се смята за добродетел от днешната младеж
А къде изчезнаха честните момчета ;) ? Това, че тебе някоя пикла с извинение те е лъгала не значи,че трябва да слагаш всички под общ знаменател.
Определено съм съгласна. :)
anonymous708973
03-06-2012, 16:24
Off, поредния малък наранен дрисльо, които след като някоя друга малка, незряла пикла го е отрязала и излъгала, решава да пусне тема във форум, задавайки въпроса "къде са честните момичета?". Изчезни.
Такава тема имаше малко по-надалу, само че озаглавена "къде са свестните момчета?" Е, на всички ни писна да слагате под общ знаменател, само защото вашият личен живот и връзки не вървят като по масло.
По-точно едва ли щях да го кажа. Бахмааму, една ви е изиграла и светът ви е крив.
Пуснаха крака и избягаха :д
Тъпа тема,иначе ги има и момичета и момчета,но трябва да ги търсиш!! :)
flawless_
03-06-2012, 16:49
има един много свестен и добър човек
обаче разстоянията и белата магия не може да ги преодолее
а виртуалният полусекс е нищо сравнение с цял следобед в прегръдките му
не го заслужавам
При свестните, чести момчета ;)
Не мисли, че сме перфектни :D
someonerandom
03-06-2012, 19:28
оф.. а като и вие почнете с т'ва "не ни слагайте под общ знаменател, блаабла" ... и вие поне веднъж сте казвали "всички са еднакви" .. всички го правим, така че нямаме право да критикуваме.. а и човека донякъде е прав, защото напоследък масово честността не се смята за добродетел от днешната младеж
Не не сме.
Каквото и да е ставало,никога не съм разсъждавал толкова безсмислено/ограничено,че да си помисля подобна простотия.Това ви е просто оправдание,че нещата не се получават.Я се стегнете малко.
Хахаа момиче на 15 години ми говори за пикли :Д И вие сте тези дето слагате под общ знаменател момчетата .. ;)
valdesbg
03-06-2012, 20:56
Честните или "Честните"? Тука са, споко.
djipsito
03-07-2012, 00:22
Да си честна едно време е означавало да си девствена. Та, честна или.. честна искаш ?
има ги всякакви, намери идеалната ;)
valdesbg
03-07-2012, 05:27
Да си честна едно време е означавало да си девствена. Та, честна или.. честна искаш ?
И аз затова питам :)
Авторе, а ти самия такъв ли си?
anonymous708973
03-07-2012, 07:32
Не не сме.
Каквото и да е ставало,никога не съм разсъждавал толкова безсмислено/ограничено,че да си помисля подобна простотия.Това ви е просто оправдание,че нещата не се получават.Я се стегнете малко.
Абсолютно. Никога не съм казвала "Всички са такива", защото някой ме е разочаровал с нещо.
Ааа, Джипси, тая логика не ме кефи. Нечестна съм, слава Богу. :ДД
leadyflame
03-07-2012, 10:07
Същата история като във всяка втора тема.... всички мъже/жени еднакви :D
Продължавай да търсиш и ще намериш, но се ориентирай към нещо зряло, а не същество, което още го тресе пубертета.
Търсене и търпение и все ще изникне отнякъде.
"Един мъж не може да бъде с всички жени на света, но поне може да опита."
scandalousLady
03-07-2012, 12:00
Хахаа момиче на 15 години ми говори за пикли :Д И вие сте тези дето слагате под общ знаменател момчетата .. ;)
Хаха, пуснал си тема и всеки има право да отговори.Това,че отговора ми не ти допада не е мой проблем, годините пък нямат никакво значение ;) . И какво " ние " бе пич, нито ни познаваш нито нищо, като ти е криво се заяждай с този,който ти е развалил настроението ;) , айде жив и здрав.
Murzeluvam_i_sportuvam
03-07-2012, 12:17
.......вече май не останаха такива .....
Отидоха при дебеловратите чичковци с пълните портфейли. ;) :D
[Icceto]
03-07-2012, 17:06
То и на нас ни писна да ни слагате под общ знаменател като свине, ка*али, тъпаци и пр, ама ей на слагате ни. Ми няма свестни, или се търсят под дърво и камък и не се обаждат къде са :D Или някои свестни не са толкова хубави, умни ( свестен и умен са две неща различни ). Така че, пиклите са виновни в повечето случаи.И о НЕ, годините имат значение, това че си с вдигнато самочувствие да речем не те прави с 2 години ъп, такива има много и са смешни, едно е момиче с акъла си на 16 друго е момиче на 12, което да гледа сестра си как се прави на философ и да я копира.
И всъщност адски тъпо изказване на DissapointDreamer.Ти за царица Иоанна ли се имаш? И ти си някъв келеш къде не си знае мястото, ако ще на 25 да си..Отде знаеш, че е поредния дрисльо?..Б*х аз и скапаното отношение дето го имаш, че и самочувствието ти е като на поп..
sladk0t0odidi
03-07-2012, 17:48
Чумата ги тръшна .. xD
NomNomNom
03-07-2012, 18:11
Тези теми да ги локне някой и да се направи обща - кво харесвате/не харесвате в жените и в мъжете съответно.
къде изчезнаха ли? и аз питам същото за момчетата! стига с такива теми както казва NomNomNom да се направи една обща макар че не виждам как ще се реши проблема така......
NomNomNom
03-07-2012, 18:19
къде изчезнаха ли? и аз питам същото за момчетата! стига с такива теми както казва NomNomNom да се направи една обща макар че не виждам как ще се реши проблема така......
Ми ще се намерят свестните по между си и ще се приключи :D
Ми ще се намерят свестните по между си и ще се приключи :D
да ще решим СВЕТОВЕН проблем за младите хора :D
psychopath
03-07-2012, 20:06
При свестните, чести момчета ;)
хахахаха що за глупост ;д