View Full Version : Съвет моля!!1
LuDiAaAaA
03-06-2012, 18:12
Здравейте на всички! Аз съм момче на 20 години и имам проблем с любовта. През целия ми живот съм имал точно 3 приятелки(даже не могат да се нарекат така :)). Ходенето ми с тях беше за по месец,два. За секса да не говорим(за 5 години 6 пъти.). Има много теми "Има ли свестни момичета" затова неисках да пускам и аз такава. Излизал съм с много момичета, но едно 80% от тях бяха коя от коя по-зле и по надута. Аз съм напълно нормалмо момче и започвам да си мисля, че ми е писано да си умра сам. Сега знам, че някои ще кажат "като излизаш с 14-15 годишни е така" , но аз несъм педофил да зарибявам "лесни момичета". Не казвам,че несъм излизал с такива, но нищо сериозно.
В общи линии казвам,че си търся момиче на място, а не кифли.
Дайте някакъв съвет. Дано сте ме разбрали. За 3 път пиша във форума. Ако има грешки извинявам се!!!
TheBeliever
03-06-2012, 18:15
Къде ги търсиш тея некифли? По моловете и дискотеките?
nIkEnCeTy_bE
03-06-2012, 18:17
Е ние какво можем да ти кажем? Да ти потърсим ли? Ще дойде времето и ти да си намериш точното момиче. Не се променяй, за да се харесаш на някого.
DisappointedDreamer
03-06-2012, 18:19
Поредния перфектен мъж, който е на 20 и не може да си намери приятелка, а все попада на надути кифли. Много позната история.... Защо ли? -.-
LeprikonA
03-06-2012, 18:34
сега кажи и че в Органза ги търсиш...
като за начало далеч не си единствен, най-редовно тук се пускат теми като твоята, с абсолютно същия проблем. какво точно очакваш да ти кажем, че няма само кифли ли? ами няма. готово. учиш ли нещо? покрай университета е точно възможността да се запознаваш с адски много хора. смени средата, обстановката, хората и най-вече нагласата.
anonymous708973
03-06-2012, 18:55
Къде ги търсиш тея некифли? По моловете и дискотеките?
Ама стига де. Никой здравомислещ човек няма да ме определи като кифла и пак си ходя в мола :д
TheBeliever
03-06-2012, 20:23
Ама стига де. Никой здравомислещ човек няма да ме определи като кифла и пак си ходя в мола :д
От това да ходиш в мола до това 80% от социалният ти живот да се разиграва в мола има огромна разлика.
Rebirthing
03-06-2012, 22:20
Ходи на места където ще общуваш с момичета които имат твоите интереси...
В университета няма ли някоя свястна ?
LuDiAaAaA
03-07-2012, 01:53
Вижте си коментарите. Как мислите, че с такива нападки към един човек можеш да му спечелиш вниманието примерно. Ама такива сме българите не вникваме в същността на проблема... гледаме винаги да нападаме....
Ех, смятах да ти дам добър съвет, но последния ти пост малко....
Сигурно си има причина защо си сам...
valdesbg
03-07-2012, 05:59
Вижте си коментарите. Как мислите, че с такива нападки към един човек можеш да му спечелиш вниманието примерно. Ама такива сме българите не вникваме в същността на проблема... гледаме винаги да нападаме....
Ето това е причината да си сам и да те отбягват. Anything else? Мрънкаш и смяташ че си жертва и ние те нападаме. А женските не обичат пикльовци. Особено 17+ годишни. Никой не иска и не е длъжен да ти печели вниманието.
soul1199
03-09-2012, 20:45
Всичко ще си дойде на мястото,няма да останеш сам,все някъде ще я намериш. :)
lilinnka1
03-10-2012, 07:10
Бъди търпелив и ще срещнеш любовттта !!
хах продължавай с търсенето ..
TheBeliever
03-10-2012, 08:47
Всичко ще си дойде на мястото,няма да останеш сам,все някъде ще я намериш. :)
Бъди търпелив и ще срещнеш любовттта !!
http://media.tumblr.com/tumblr_lzuywvz4ei1qbnggp.png
Sorry, не се сдържах.