View Full Version : Слагането на презерватив...
djipsito
03-07-2012, 00:41
с уста. Как ви се струва ? Пробвали ли сте, бихте ли, защо, харесва ли ви и т.н :)
Като преразгледах темата с Кънчовото се сетих да ви питам.
TheBeliever
03-07-2012, 06:39
Пробвала съм. Гадно е. Вкусът на латекс не ми е сред любимите.
Неприятно е, веднъж, че ближеш гума, втори път, че съм успявала да я скъсам, докато правя подобни опити
GreenFairy
03-07-2012, 18:54
Неприятно е, както казаха другите, все едно ближеш гума. Вкуса на латекс не е хубав, пък и самото действие не ме възбужда особено. Когато ползвахме презервативи с приятеля ми, сме го пробвали няколко пъти, но не мисля, че е кой знае какво.
DragonLady
03-07-2012, 19:33
Не съм пробвала и не бих поради ред причини:
Вкуса на лубриканта ( поне при дюрекса с изкл. на онея с плодчетата ) и латекса е меко казано отвратителен.
Голяма е вероятността да го скъсам със зъбите си.
Ще влезе въздух в него.
djipsito
03-07-2012, 19:38
Има разни с вкус на плодове, шоколад и т.н.
А зъбите никва роля не играят, само устните.
anonymous708973
03-08-2012, 08:18
Щели да го скъсат... по тая логика, как правите свирки, без да ви усещат зъбите.
Интересно ми е, не съм пробвала обаче, щото няма да стане от първия път, ще ме избие на смях и ... отиде ми сексът :Д
thefreak
03-08-2012, 08:22
Ако го глътнете без да искате?
TheBeliever
03-08-2012, 08:38
Има разни с вкус на плодове, шоколад и т.н.
А зъбите никва роля не играят, само устните.
Вкус? Аз само ароматизирани съм срещала, но на вкус все си е латекс.
Интересно ми е, но не съм пробвала.. предполагам, че и както каза пантерката от първия път няма да стане и ще се разсмеем :D
И да... вкусът на латекс е гаден...
djipsito
03-08-2012, 14:50
Виждала съм вкусови, ама не съм ги пробвала, даже не знам и марката. В секс шопа ми казаха, че са вкусови, сега.. не знам.
thefreak, няма как да го глътнеш :D Стисваш "резервоарчето" с устни, да няма въздух и така. Аз така го направих. Иначе наскоро по секс академи гледах, че го слагат по друг начин, сложиха си го пред зъбите някак. И то е само докато мине през главичката. А после може да си помогнеш с ръка като на хармоника. С устните правиш движението от едната страна, с ръката от другата.
Голямо обяснение изцепих, надявам се да го разберете ;д
е, само ми обяснете, като ще го разпъвам с ръце, защо ще искам да ближа латекса...аз свирка и по собствено желание ще му направя без кондом...
ShtrudeL
03-08-2012, 15:34
Иначе наскоро по секс академи гледах
Абе къде го излъчват това? :о
djipsito
03-08-2012, 15:49
По испанската ;д
AliceSw, разпъването с ръце е вариант само. Ако можеш да го сложиш целия до долу с уста, добре. Ако не искаш толкова време да усещаш вкуса на латекса после си помагаш с ръка (все едно свириш на хармоника)...
anonymous708973
03-08-2012, 16:45
Еее, да бе :д
thefreak
03-09-2012, 08:38
thefreak, няма как да го глътнеш :D Стисваш "резервоарчето" с устни, да няма въздух и така.
ъъъ, мерси? Тия знания няма да ги приложа никъде обаче.
Еее, да бе :д
Веднъж ще се случи, примерно.
Задавял съм се с луканка, хич не е приятно.
djipsito
03-09-2012, 08:45
Ох, ти момче ли си :D Пардон :$
thefreak
03-09-2012, 08:49
А защо ме помисли за момиче?
djipsito
03-09-2012, 09:54
Не знам, няма нещо, което да ме е накарало да си го мисля. Не съм се вглеждала толкова в мненията ти.
Biskfitka
03-10-2012, 20:36
Ако е от тия с вкус (презерватива) ,няма проблем ;д
anonymous708973
03-11-2012, 17:07
ЕЕЕЕЕЕЕЕ! Грубо, маце, грубо!
Ако го глътне най-много да изкара нещо опаковано в тоалетната после. Общо взето ще стане с всеки друг боклук които би могъл случайно или неволно да глътнеш.
Задавянето и гълтането са две различни неща. Ако го глътне отива в стомаха, ако се задави, просто е заседнало на входа на трахеята. Както и да е не вярвам да може да се задавиш с презерватив :D
thefreak
03-12-2012, 17:31
Както и да е не вярвам да може да се задавиш с презерватив :D
По тоя повод:
Отива човек в хотел:
- Добър вечер, стая за 1 нощувка ми трябва, сам човек.
- Имаме една единична свободна ама на ваша отговорност.
- Защо?
- Много нещастни случаи има в нея.
Човека си помислил, пети хотел вече влиза другите всичко заето, вика си що да не.
Качили се до стаята с рецепциониста, влиза оставя си куфарите, ама го заглождило любопитството.
- Добре де какви нещастни случаи е имало?
- Ами тук в тази стая 8 човека са се обесили на дръжката на вратата за банята.
Погледнал я той.
- Е, не може да бъде прекалено е малка, как е възможно?
- Еми, ей така, провесили са се от нея.
- Не, това не е възможно!
- Успяли са някак си.
Минала вечерта, чукат на вратата сутринта, никой не отваря, дошъл рецепциониста и отключил.
Гледат човека седи обесен на дръжката на вратата за банята.
- Ах, мамка му още един любопитен....