View Full Version : Объркана
crazybebe
03-07-2012, 08:03
Здравейте !
Преди около година тръгнах с едно момче.. първоначално - нищо особено , но в средата на първия ни месец , се влюбих в него ... беше толкова мил , свестен .. перфектен .. месец и половина след като тръгнахме , той ме заряза заради друга .. толкова бях наранена , трябваха ми около 4-5 месеца да го позабравя малко.Половин година след като скъсахме , тръгнах с един негов приятел (с който и до ден днешен сме заедно) ... Първия месец на връзката със сегашния ми приятел, беше уникален . Момчето се държеше толкова добре с мен , подаряваше ми цветя , интересуваше се от мен, всичко перфектно.Но както винаги започват проблемите , рано или късно.Започнахме все по-рядко да се виждаме и ако се видим е само за 10 мин,защото той се връща от дск , аз отивам тепърва , и не се получаваха нещата за през седмицата.Събота и неделя и на двамата са ни свободни , но той ми обяснява как бил страшно изморен и не му се излизало никъде.Най-много в събота да се видим за 1-2 часа.Вече ми звъни макс 1път дневно.Не ми пише , нищо не прави за мен.Сякаш нещо се обърка . Докато в същото време , аз все още не мога да забравя момчето,което ме заряза заради друга .. толкова съм привързана към него .. давам всичко да го видя , и да усетя неговия парфюм .. <33333 ... още много го обичам .. Но мога да кажа,че обичам и приятелят ми , с който съм сега .. Много ми е трудно .. искам да ви попитам , как бихте постъпили вие .. защото наистина ми е много кофти : не мога да забравя бившия си , а в същото време сегашният ми приятел само ми лази по нервите и просто сякаш света се е обърнал с/у мен .. моля ви кажете си мнението .. ще съм ви много благодарна! :*
dimitar_ak
03-07-2012, 08:10
Май проблема е в теб. искаш цялото внимание на приятеля си, а самата ти мислиш за друг. Няма как да се получи.
DisappointedDreamer
03-07-2012, 08:12
Май проблема е в теб. искаш цялото внимание на приятеля си, а самата ти мислиш за друг. Няма как да се получи.
Съгласна съм.
MonnyMonsterr
03-07-2012, 08:14
И на мен ми са се случвали подобни неща. От личен опит знам, че е най-добре да си без гадже. Но това си е мое мнение. Ако искаш пробвай, в началото може би ще ти е трудно и ще се чувстваш самотна, но после ще обръщаш повече внимание на приятелите си, хобитата и т.н. А ето ти и още един вариант: може да поговориш със сегашния си приятел. Кажи му, че искаш пак да сте както преди, че се чувстваш пренебрегната от това, че вече не иска да поддържате връзката, която сте имали преди.
Тва и
как се обичат 2-ма човека, ако мое ми обясниш...
sunisup44
03-07-2012, 15:46
Мм според мен, за да продължиш напред първо трябва да си загърбила миналото .. Замисляла ли си се, че може сегашния ти приятел да се е усетил, че ти не си забравила бившия и за това да се е отдръпнал .. Плюс т`ва май беше споменала и че са приятели .. значи е на ясно с всичко което се е случило !? :)
crazybebe
03-07-2012, 18:40
umri -> Явно може.
sunisup44 -> Преди да тръгнем още , сегашния ми приятел беше питал бившия ми дали има нещо против да ме сваля и евентуално да се пробва с мен,и бившия ми беше казал " аа да , няма проблеми " .. Ако той наистина ме е обичал,нямаше просто едва ли не да ме подари. Относно това,че трябва да загърбя миналото си - да , така е , прав/а си.Но мислех,че след като тръгна със сегашния ми приятел ще забравя бившия . Е да,ама не. Все пак не мога да знам какво ще стане.Въпреки че в началото на сегашната ми връзка , аз не можех да дам цялото си внимание на приятеля ми , докато сега е много по-различно . Което може би означа,че все пак лека по лека почвам да забравям бившия си . Е дано .. ;д :)
crazybebe
03-07-2012, 18:43
dimitar_ak -- > Да , може би е така.И аз имам някаква вина , но не мисля,че вината е изцяло моя .
В момента аз съм в абсолютно същата ситуация като теб. Мисля, че щом не си уверена в чувствата си към сегащния си приятел и имаш още някакви интереси към бившия няма смисъл да увърташ нещата и да заблуждаваш момчето до теб.
asp1r1n94
03-07-2012, 22:42
Много детинско написано изглежда...
БожиятАгнец
03-08-2012, 04:42
dimitar_ak -- > Да , може би е така.И аз имам някаква вина , но не мисля,че вината е изцяло моя .
А на кой друг?
Започваш връзка с дадено момче - хубаво нещата не се получават и късате, и хубаво ти не можеш да го преодолееш - затова трябват сили и време. Дотук разбирам идеално. Но щом не си го превъзмогнала защо започваш нова връзка (и то с негов приятел)?
Хубаво така си решила... Обаче защо очакваш от това момче да ти се отдаде напълно, при все, че ти не можеш?
"Нищо не прави за мен" - казваш. А ти какво правиш за него? Правиш му курвенски номера.
Той да не ходи на училище и да не си почива, за да ти взима цветя, докато ти си мечтаеш за парфюма на другият?
Да, точно така ще направи, ако е идиот и не вижда аккво представляваш.
Ама ти не си виновна, нали? Длъжни са ти всички.
Куче което варди на 2 врати остава гладно. ;]] Предлагам ти да се срещнеш в 1 ден и с двамата виж какво ще бъде с 1-ния и с другия и сама си прецени. Кое от момчетата е по- силно привързано към теб /силно привързано не точно казано, но ако усетиш присъствие от единия, значи той е за теб./ Пожелавам ти успех. Късмет.
crazybebe
03-08-2012, 07:16
А на кой друг?
Започваш връзка с дадено момче - хубаво нещата не се получават и късате, и хубаво ти не можеш да го преодолееш - затова трябват сили и време. Дотук разбирам идеално. Но щом не си го превъзмогнала защо започваш нова връзка (и то с негов приятел)?
Хубаво така си решила... Обаче защо очакваш от това момче да ти се отдаде напълно, при все, че ти не можеш?
"Нищо не прави за мен" - казваш. А ти какво правиш за него? Правиш му курвенски номера.
Той да не ходи на училище и да не си почива, за да ти взима цветя, докато ти си мечтаеш за парфюма на другият?
Да, точно така ще направи, ако е идиот и не вижда аккво представляваш.
Ама ти не си виновна, нали? Длъжни са ти всички.
Доживях хора,които не ме познават,да ми кажат,че правя курвенски номера.И си нямаш и на представа какво съм правила заради сегашния ми приятел.Най-голямата ми мечта вече няма да се осъществи,точно защото вместо да отида на едно представление от което зависеше всичко,аз избрах да се видя с него . И това не е единственото.Но не мисля,че съм длъжна да обяснявам и другите. И това,което поисках от всички вас е просто да ми кажете как бихте постъпили вие, а не да ме упреквате каква съм аз и каква не съм.За да съм тръгнала с него,значи е имало някаква причина.Чувствам се добре с него.Мислех,че ще забравя другия.Но да не би да съм знаела,че ще стане така ? Но все пак се сещам за бившия ми най-често,когато остана сама , а когато съм с приятеля си мога да твърдя ,че мисля само и единствено за него и не си представям как се целувам с другия примерно.А и да не съм виновна,че са приятели ? Не избирам аз кой да си харесвам :) И съм убедена,че ако ти ме познаваше,нямаше да твърдиш,че правя курвенски номера ! ;)
sunisup44
03-08-2012, 12:50
Просто се заблуждаваш, че новата връзка ще ти помогне .. Не мисля, че ще има полза .. Щом все още като чуеш името на бившия и потръпваш значи не е момента да хващаш друг .. Най-добре е да останеш сама до момента когато няма да ти пука дали ще го подминеш или не .. дали ще те поздрави и тн. Тогава започни да мислиш за други връзки ! :)
В женско сърце и автобус винаги има място за още един ! :)
Тва и
как се обичат 2-ма човека, ако мое ми обясниш...
heartlesandfreaky
03-09-2012, 05:39
По-добре помисли хубаво кого наистина обичаш.. Не е хубаво да разиграваш така приятеля си... Ако не го обичаш поговори с него и се разделете, няма смисъл да продължавате една връзка, която няма бъдеще (+ че не си загърбила предишната).. :)
montana6
03-09-2012, 08:36
И си нямаш и на представа какво съм правила заради сегашния ми приятел.Най-голямата ми мечта вече няма да се осъществи,точно защото вместо да отида на едно представление от което зависеше всичко,аз избрах да се видя с него . И това не е единственото.
Явно си мислиш, че всичко се върти около теб.
little-bad-girl
03-09-2012, 19:37
"Още на 17, а се мисли за голяма... Винаги се цупи, винаги е в драма, и винаги се разкъсва между двама!" Това го бях прочела във фб преди много време, но го запомних, сега виждам, че сякаш за теб е писано /лично мнение, не се обиждай/.