View Full Version : Фон дьо тен : )
MissVampire
03-07-2012, 11:17
Тук има ли момичета, които използват фон дьо тен Maybelline Affinitone mineral ? Колко време стои на лицето, изглежда ли естествено и всичко, което ви хрумне. Колебая се дали да си го взема, но искам първо да чуя и вашите мнения. : )
DesireToFire
03-07-2012, 12:23
Аз го ползвам. Не е особено покривен, но пък изглежда много естествено и като цяло съм доволна. Като се замисля нямам никакви оплаквания от него, но просто си взех и на Буржуа и техния ми хареса доста повече :Д
http://www.ivis.bg/products_images/product_1341.jpg такъв е моя, разбира се друг цвят.
Мда и аз го ползвам и съм много доволна. Седи естествено, лекичък е и има доста по-хубави цветове от този в тубичката. Но е малко по-мазен и ако си с мазна кожа, по-добре не си го взимай.
RainBerry
03-07-2012, 23:19
И аз съм на мнението, че е една идея по-мазен от стария Афинитон, останах си на стария, дори и рядко да използвам ФДТ се опитвам да матирам кожата си, а пък с този "лъщенето" се появява някъде след 30 мин. при мен.
И аз съм със другия. Този като го пробвах в магазина ми се вида много тежък за моята кожа.
До преди няколко седмици бях с такъв, но свърши.Аз съм много доволна от него.Стои естествено, не е много покривен, но ми прикриваше луничките и някои от папките, като имам. Да кожата стои малко лъщяща, но аз търся точно такива фон дю тени. Според мен е по-хубав от първия, защото на мен първия ми изглежда все едно съм с маска. А и има по-светли цветове и забравих да кажа,че издържа около 6 часа.